kızlar beğenmediniz mi odayı yorumsuz kaldınız :acep: (dünyam ve ecrinn)
kızzz olarmı bu odayı beğenmeyenin ben varya saçını yolarım :zonk: on numara sade kral şahin paşanın şiyinler odasııı yirim onun pipisini
Hoşgeldiniz kızlar...
Ecrinnn isim konusunda bana da piyango vurdu..Kaynanam göbek adını "samed" koyun nolur diyor başka birşey demiyor, rüyasında görmüş..
bilyorum hiç deme azoşş kafanı kırcam senin bu hoşbeş sevdan yüzünden kendin 1 kg aldın bana 3kg aldırcan o olcek
benimde çilenklisinden aman yarabbi bir paket büyük beni keser kanımca
ohhh yeliizm hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz efem güle güle kullanın ne yapalım bildiğin gibi hergün burda muhabbet sohbettt öle yani dertler sevinçler bebekler konuşuyoz işte sen napıyonn?
bacım görmesin gözün erkek milleti bu inada bindirdikçe koyacağı varsa koyar ben buna şahit oldum eltimin bebeğinin adı son zamana kadar ayşe idi anneannesinin adı olduğunu öğrenildi babası ne sordu ne danıştı kimlik çıkartmaya gittiler bebeğe adını fatma zehra koydu ne diycen bu duruma eltim böle şok oldu
benimde bebeğimin adı mahmut eymen biliyosun k.pederimin adı seviyorum kendisini sorun yok söylenilmeside hoşuma gider ama ben modern isim seven bir tipim eşimle böle istedik eğer ben koymayalım deseydim yada hiç önermeseydim o zaman eşimde kaynım gibi inat edip gibip kimliğe direk mahmut yatdırırdı yani ben memnunum böyle olmasından bırak koysun sende ikinci ismini kullanırsın bacım inat ettikçe ters teperler tamam koyalım de gitsin bacım
yaa kızlar, bebeğin beşiğini direk odasına mı kurdurtsak daha iyi olur yoksa direk kendi odamıza mı ? kurulduktan sonra taşıyamayız herhalde demi onu ? zor olur gibime geliyo..
tatlım ben daha önce bakmıstım yaa tekrar girip bakmadımm ondan.. kızz begenmemekk olur muu ben herbiseysinii cok begenmiştimm.. hatta yorum da yazmıstımm.. kızz yanlıs mı hatırlıyorumm benys:
ayy en azından göbekk adınıı diyooo
öyle diyo zati. nüfusu ben cıkarmıcam mı direk ayten yazar gelirimm görürsün diyoduys:
ys: bende sonra pılını pırtını toplar anacıgınınn evine gidersin o zaman sana o bakar dedim. sonra söylemedi bi daha. mecburr koyucam cnmm kacarı yok zati de.. içime sinmiyo debeleniyorum bende:böö:
benn salonda kurdumm,sabah yatak odasına tasıdık. ama bizimki pek portatif agırlıgıyla alakalı birazda.. ama yanında yatıcaksa direk yatakodasına kurcan tabe
mobilyasını ekledik herhal
ayy en azından göbekk adınıı diyooo
öyle diyo zati. nüfusu ben cıkarmıcam mı direk ayten yazar gelirimm görürsün diyoduys:
ys: bende sonra pılını pırtını toplar anacıgınınn evine gidersin o zaman sana o bakar dedim. sonra söylemedi bi daha. mecburr koyucam cnmm kacarı yok zati de.. içime sinmiyo debeleniyorum bende:böö:
benn salonda kurdumm,sabah yatak odasına tasıdık. ama bizimki pek portatif agırlıgıyla alakalı birazda.. ama yanında yatıcaksa direk yatakodasına kurcan tabe
günaydın güselim yazarken cvpları arada kalan sayfalarda kalınca kaçırabiliyoruz hoşgeldinn cnm nasılsın?hayatım
ben beğendim oda takımını çok güzel olmuş şirinler le falan.
sabah günaydın dedim ama kimse almadı selamımı :sinifsinif:
beni primadan aradılar az önce. 5 aralıktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz ilk hediyem paketinizi dedi. -ciko
yaa deme azoşş korkutma beni bebeğimin zate bişeysi yok bide şimdi canım açık öğretimdeki kaydımıza sıkıldı 2 ay peş peşe harç paraları var 1000 tl ekstra masraf çıktı ben bu başımı nirelere vurayım bacım bu bebeğe bişey alamadan doğuracam sonunda :uzgun:Aralık 2011 annelerinin yarısı 37. haftada doğurmuş.
hayatım
ben beğendim oda takımını çok güzel olmuş şirinler le falan.
sabah günaydın dedim ama kimse almadı selamımı :sinifsinif:
beni primadan aradılar az önce. 5 aralıktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz ilk hediyem paketinizi dedi. -ciko
kızlar acil çıkış yapıyorum hastaneye gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim öptüm hepinizi
bblau'yu da merak ettim yaaa
insan nolduğunu yazar giderken tam dayaklık
günaydın güselim yazarken cvpları arada kalan sayfalarda kalınca kaçırabiliyoruz hoşgeldinn cnm nasılsın?
yaa deme azoşş korkutma beni bebeğimin zate bişeysi yok bide şimdi canım açık öğretimdeki kaydımıza sıkıldı 2 ay peş peşe harç paraları var 1000 tl ekstra masraf çıktı ben bu başımı nirelere vurayım bacım bu bebeğe bişey alamadan doğuracam sonunda :uzgun:
günaydın herkese sağlıklı huzurlu bir gün olur inşallah
olsun güselim şartlandırma kendini o babası sen annesi orta yolu bulcaksınız senin istediğinde olmaz tek onunkide inada bindirmeye gerek yok ben hiç bindirmedim çünkü biliyorum ki bu konuda eşimin taraf çok inatçı ablamın ilk oğlunun adı islam ama nufus memuru olmaz demiş sebebide o zaman ki kanuna göre yasakmış çocucuğun adı kimlikte muhammed geçiyo
ama çocuğa kimse muhammed demiyo okuldakiler diyomuş evde herkes islam diyo,küçük görümcemin bir kızı var adı irem nur babasıyla öyle anlaşmışlar ama rahmetli babasnın anneannesi ölünce o dönemde kimlikte irem koymamış anneannesinin adı olan saadeti koymuş saadetnur k.validemler irem diyo babannsi taraf saadet hatta bazende evdede sürtüşme oluyo ablam arada kalıyo ben o çocuğun adını saadet nur koydum nie irem diyosunuz diyomuş neyse oğlunun adıda murad samet sadece samet diyolar eltiminde bebeği anlatım doğana kadar ayşe dediler hastanede bile bileğinde ayşe yazıyodu ama kimleğe babası fatma zehra yazdırtmış yani bu durumda malesef erkekler baskın çıkıyo bende hiç inatlaşmadım mahmut eymen koyduk fakat şimdi doğunca yine 2 isim birden denebilir yada direk eymen denebilir umarım ortalık yine arap saçı olmaz bebeğim adını unuturmuş ne gülerim
hadi hayırlı olsune-bebek mağazası neresi ama nasıl alcakmışın ordan ?