2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hoşgeldiniz kızlar...
Ecrinnn isim konusunda bana da piyango vurdu..Kaynanam göbek adını "samed" koyun nolur diyor başka birşey demiyor, rüyasında görmüş..

ayy en azından göbekk adınıı diyooo:cokkomik::cokkomik::cokkomik:
bilyorum hiç deme azoşş kafanı kırcam senin bu hoşbeş sevdan yüzünden kendin 1 kg aldın bana 3kg aldırcan o olcek

benimde çilenklisinden aman yarabbi bir paket büyük beni keser kanımca

ohhh yeliizm hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz efem güle güle kullanın ne yapalım bildiğin gibi hergün burda muhabbet sohbettt öle yani dertler sevinçler bebekler konuşuyoz işte sen napıyonn?

bacım görmesin gözün erkek milleti bu inada bindirdikçe koyacağı varsa koyar ben buna şahit oldum eltimin bebeğinin adı son zamana kadar ayşe idi anneannesinin adı olduğunu öğrenildi babası ne sordu ne danıştı kimlik çıkartmaya gittiler bebeğe adını fatma zehra koydu ne diycen bu duruma eltim böle şok oldu
benimde bebeğimin adı mahmut eymen biliyosun k.pederimin adı seviyorum kendisini sorun yok söylenilmeside hoşuma gider ama ben modern isim seven bir tipim eşimle böle istedik eğer ben koymayalım deseydim yada hiç önermeseydim o zaman eşimde kaynım gibi inat edip gibip kimliğe direk mahmut yatdırırdı yani ben memnunum böyle olmasından bırak koysun sende ikinci ismini kullanırsın bacım inat ettikçe ters teperler tamam koyalım de gitsin bacım

öyle diyo zati. nüfusu ben cıkarmıcam mı direk ayten yazar gelirimm görürsün diyodu:eek:ys::eek:ys: bende sonra pılını pırtını toplar anacıgınınn evine gidersin o zaman sana o bakar dedim. sonra söylemedi bi daha. mecburr koyucam cnmm kacarı yok zati de.. içime sinmiyo debeleniyorum bende:böö:

yaa kızlar, bebeğin beşiğini direk odasına mı kurdurtsak daha iyi olur yoksa direk kendi odamıza mı ? kurulduktan sonra taşıyamayız herhalde demi onu ? zor olur gibime geliyo..

benn salonda kurdumm,sabah yatak odasına tasıdık. ama bizimki pek portatif agırlıgıyla alakalı birazda.. ama yanında yatıcaksa direk yatakodasına kurcan tabe

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar beğenmediniz mi odayı yorumsuz kaldınız :acep: (dünyam ve ecrinn)

tatlım ben daha önce bakmıstım yaa tekrar girip bakmadımm ondan.. kızz begenmemekk olur muu ben herbiseysinii cok begenmiştimm.. hatta yorum da yazmıstımm.. kızz yanlıs mı hatırlıyorumm ben:eek:ys:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım
ben beğendim oda takımını çok güzel olmuş şirinler le falan.

sabah günaydın dedim ama kimse almadı selamımı :sinifsinif:
beni primadan aradılar az önce. 5 aralıktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz ilk hediyem paketinizi dedi. -ciko

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

öyle diyo zati. nüfusu ben cıkarmıcam mı direk ayten yazar gelirimm görürsün diyodu:eek:ys::eek:ys: bende sonra pılını pırtını toplar anacıgınınn evine gidersin o zaman sana o bakar dedim. sonra söylemedi bi daha. mecburr koyucam cnmm kacarı yok zati de.. içime sinmiyo debeleniyorum bende:böö:

benn salonda kurdumm,sabah yatak odasına tasıdık. ama bizimki pek portatif agırlıgıyla alakalı birazda.. ama yanında yatıcaksa direk yatakodasına kurcan tabe

evet bizim odada yatcak tabi şimdiden kendi odasına koyarsam aklım kalır benim bizim odaya kurdurayım o zaman tskler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

olsun güselim şartlandırma kendini o babası sen annesi orta yolu bulcaksınız senin istediğinde olmaz tek onunkide inada bindirmeye gerek yok ben hiç bindirmedim çünkü biliyorum ki bu konuda eşimin taraf çok inatçı ablamın ilk oğlunun adı islam ama nufus memuru olmaz demiş sebebide o zaman ki kanuna göre yasakmış çocucuğun adı kimlikte muhammed geçiyo
ama çocuğa kimse muhammed demiyo okuldakiler diyomuş evde herkes islam diyo,küçük görümcemin bir kızı var adı irem nur babasıyla öyle anlaşmışlar ama rahmetli babasnın anneannesi ölünce o dönemde kimlikte irem koymamış anneannesinin adı olan saadeti koymuş saadetnur k.validemler irem diyo babannsi taraf saadet hatta bazende evdede sürtüşme oluyo ablam arada kalıyo ben o çocuğun adını saadet nur koydum nie irem diyosunuz diyomuş neyse oğlunun adıda murad samet sadece samet diyolar eltiminde bebeği anlatım doğana kadar ayşe dediler hastanede bile bileğinde ayşe yazıyodu ama kimleğe babası fatma zehra yazdırtmış yani bu durumda malesef erkekler baskın çıkıyo bende hiç inatlaşmadım mahmut eymen koyduk fakat şimdi doğunca yine 2 isim birden denebilir yada direk eymen denebilir umarım ortalık yine arap saçı olmaz bebeğim adını unuturmuş ne gülerim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
dünyamm hossgeldinnn-ciko-ciko besiginizidee iyi günlerdee kullanın insallah cok kullanıslı cok sık-ciko

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayatım

beni primadan aradılar az önce. 5 aralıktan sonra e-bebek mağazasından alabilirsiniz ilk hediyem paketinizi dedi. -ciko
günaydın güselim yazarken cvpları arada kalan sayfalarda kalınca kaçırabiliyoruz hoşgeldinn cnm nasılsın?
Aralık 2011 annelerinin yarısı 37. haftada doğurmuş.
yaa deme azoşş korkutma beni bebeğimin zate bişeysi yok bide şimdi canım açık öğretimdeki kaydımıza sıkıldı 2 ay peş peşe harç paraları var 1000 tl ekstra masraf çıktı ben bu başımı nirelere vurayım bacım bu bebeğe bişey alamadan doğuracam sonunda :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayatım

hadi hayırlı olsun :) e-bebek mağazası neresi ama nasıl alcakmışın ordan ?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar acil çıkış yapıyorum hastaneye gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim öptüm hepinizi

bblau'yu da merak ettim yaaa
insan nolduğunu yazar giderken tam dayaklık

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın güselim yazarken cvpları arada kalan sayfalarda kalınca kaçırabiliyoruz hoşgeldinn cnm nasılsın?

yaa deme azoşş korkutma beni bebeğimin zate bişeysi yok bide şimdi canım açık öğretimdeki kaydımıza sıkıldı 2 ay peş peşe harç paraları var 1000 tl ekstra masraf çıktı ben bu başımı nirelere vurayım bacım bu bebeğe bişey alamadan doğuracam sonunda :uzgun:

günaydınnn :kayris: iyiyiz biz, sen nasılsın, 1000 lira da çokmuş hakikaten Allah kolaylık versin...
bu arada ben de okudum aralık annelerini, neredeyse yarısı kasımda doğurmuş yaa, önümüzdeki ay biz de patır patır dökülmeyelim :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
olsun güselim şartlandırma kendini o babası sen annesi orta yolu bulcaksınız senin istediğinde olmaz tek onunkide inada bindirmeye gerek yok ben hiç bindirmedim çünkü biliyorum ki bu konuda eşimin taraf çok inatçı ablamın ilk oğlunun adı islam ama nufus memuru olmaz demiş sebebide o zaman ki kanuna göre yasakmış çocucuğun adı kimlikte muhammed geçiyo
ama çocuğa kimse muhammed demiyo okuldakiler diyomuş evde herkes islam diyo,küçük görümcemin bir kızı var adı irem nur babasıyla öyle anlaşmışlar ama rahmetli babasnın anneannesi ölünce o dönemde kimlikte irem koymamış anneannesinin adı olan saadeti koymuş saadetnur k.validemler irem diyo babannsi taraf saadet hatta bazende evdede sürtüşme oluyo ablam arada kalıyo ben o çocuğun adını saadet nur koydum nie irem diyosunuz diyomuş neyse oğlunun adıda murad samet sadece samet diyolar eltiminde bebeği anlatım doğana kadar ayşe dediler hastanede bile bileğinde ayşe yazıyodu ama kimleğe babası fatma zehra yazdırtmış yani bu durumda malesef erkekler baskın çıkıyo bende hiç inatlaşmadım mahmut eymen koyduk fakat şimdi doğunca yine 2 isim birden denebilir yada direk eymen denebilir umarım ortalık yine arap saçı olmaz bebeğim adını unuturmuş ne gülerim :D

bunu kaynanamın bana attıgı bir gol olarakk görmekle mütevellit kendime de yediremiyorum ama neyse.. ben de bunu onunn burnundan getirmeyyii bilirimm.. gece yarısı uyanıpp aytenciginii sallasın da görsün gününüü. o ayten ismi basına bela olcak farkında degil. ölüm ne kötü bişi yaa. söz konusu cümleye ölümm girdi mi herseyi yapmak zorunda hissediyosun kendini. ama bende ölcem bigünn. neyse yaaff içim daraldıı yine:p

ben cıkıyorummm kızzlarrr.. cok işimm var yaff.. su geceyi de bi savsamm pek rahatlıcam..

yemegi 3 kız yicez. didim köfte, pilav,kuru börülce salatası bi iki de meze koyayım..

cayın yanına o bize makaron, badem ezmeli kurabiye,bide peynirli pogaca koymustu. üstüne de cerez cıkardıydıı. cerez bende alıcam gece adamlar geli,nce isterler cünkümm. caya da pacanga böregi yapayım, tiramisu yapayım baska da bişi bulamadım az düsüneyimm.. hadi öptümm siziii-ciko-ciko-ciko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar