Sağolasın laylamm...Nasıl doğurcez bu iri oğlancazları
Allahım yardımcımız olsun o bir kolayını verir benimki bellide sende belkim sezoş olursun oğlan iriymiş baksana:sarilma:
Sağolasın laylamm...Nasıl doğurcez bu iri oğlancazları
Hadi süper azoş tebrikler...
Oğluşuna da maşallah, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Allahım yardımcımız olsun o bir kolayını verir benimki bellide sende belkim sezoş olursun oğlan iriymiş baksana:sarilma:
Kızlar ben kaçıyorum, iyi akşamlar..
bence okuma azoşş okuma :ayk:Sağol teyzesiii
Abooooo deme kız hemen okumam lazım![]()
Canım senin de gözünaydın sağolasın
limonlu yumurtalı terbiyeli arpa şehriye çorbası nası oluyo kız
Kızlar ben kaçıyorum, iyi akşamlar..
Sağol babuşum, bu diyete yarım yamalak uydum ama işe yaramış demekSenin katkın büyük
Amin..
Doktorda bakalım kilo durumu belli olmaz yinede tam olarak dedi..Bi de benim yediğim içtiğimle alakası yokmuş sütü kestim dedim, gerek yokmuş kesmeme kafasına göre alıyorlar yani kiloyu![]()
Aslında normal anasına babasına göre.Ben 3,900 doğmuşum eşim 5.500
bence okuma azoşş okuma :ayk:
bak nasıl biliyomusun önce arpa şehriyeyi 3-4 dk tereyağında kavuruyosun sonra içine 2 domatesi rendeliyosun bir kaşık salça koyuyosun birazda öle çeviriyosun sonra suyunu ekliyosun karıştıra karıştıra pişiriyosun tüm çorbalar gibi sonra ayrı bir kasede bir bütün limonu sıkıp üzerinede yanlızca yumurta sarısını beyazından ayırıp kaseye koyuyosun ve çırpıyosun çatalla sonra onuda çorbaya ekliyosun bi dane de knor tavuk bunyon+yeterince tuz çorban on numara hazır sonra dinlenmeye alıyosun ye bak çorbayı bayılacaksın tadına miss isteğe göre çorbanın altını kapadıktan sonra 1/3 maydanoz koyuyorsun missssss
Amin..
Doktorda bakalım kilo durumu belli olmaz yinede tam olarak dedi..Bi de benim yediğim içtiğimle alakası yokmuş sütü kestim dedim, gerek yokmuş kesmeme kafasına göre alıyorlar yani kiloyu![]()
Aslında normal anasına babasına göre.Ben 3,900 doğmuşum eşim 5.500
O zaman benim çocukcaazım iyi bile kilo almış. Ben 1850 gram doğmuşum
çok kilolu bebekte iyi degil bence en uygun kilo 3500-3750 kg sonrasında zaten çok hızlı kilo alıyorlar sanada babayada maşallah benim eşimi hep tek zannederdim demek onun gibi varmış oda 6 kg yakın dogmuş hemde normal kırkı çıkmamış bi fotoğrafı var oturuyo ve gülüyor 6 aylık bebek gibi:kahkaha:
azelya ben korkmaya başladım o zaman, benimki kimbilir kaç oldu, daha 2 haftam var kontrole.... ben de öyle pek iyi besleyemediğimi düşünüyorum ama demek bununla ilgisi de yokmuş.
şehriye çorbası ben de yapıorum ama böylesini hiç duymadım deniyim canım
hayatım beğenmessen al kellem senin olsun eltim ve görümcemde normal arpa şehriye çorbası yapıyolarmış bigün bu dediğimi yaptılar eşleri yemezmiş normalde 2 tabak içmişler
kızlar mr bugün çekildi özel görüntüleme merkezinde drdan sonuç söylemesi bekleniyor şu an
inşallah kötü bişeyi yoktur
belki yatış verebilirlermiş
ben birazdan çıkıorum oraya gitcem ben gidene kadar sonuç belli olur sanırım
girebilirsem bugün yazarım giremezsem yarın bi ara derim size de
hayatım beğenmessen al kellem senin olsun eltim ve görümcemde normal arpa şehriye çorbası yapıyolarmış bigün bu dediğimi yaptılar eşleri yemezmiş normalde 2 tabak içmişler