2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nasıl gecti canım?

evet tatlım yaaaaaa masallah hepsine...........
bilmem iyiydi hatta süperdü o şekerli suya bayıldım benn içine bir tanede bütün limon sıktılarrr ohh miss limonata gibi diktim kafaya göbeği ata ata uludağ limonata :kahkaha:
azoya benzeyenler şunlar bence ;

:cikolata: :vecihi:

sende buna benziyosun :panter::keman:lilav: aynı bunlarsınn seni tanımlıycak olursam :zonk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben de eh işte…şöyle böyleyim…hava da güneşli bugün…içim kararmıyo en azından….
Eşimin dün sesi hepten gitmişti, telefonda konuştukları filan anlaşılmıyodu hiç, anlamayanlara dur bi saniye deyip “şunu şunu desene X’e ben dedim anlamadı” diye telefonu bana verdi dün akşam hep :)
Doktora gitmiş faranjit demiş doktor,rapor vermiş aslında ama gitti yine de işe. Akşam biraz ses kısıklığına iyi gelecek kürler de yaptık, az önce konuştuk azıcık açılmış sanki…

cok gecmiş olsun tatlım..... bogaz icin limonsuyu icine tuz atıp gargara yapmak 10 numara geliyo.........

insanın ailesinin başka ilde olması kolay değil, hele hamileyken çok zordur herhalde, insan hep ilgi alaka bekliyo çünkü Allah kolaylık versin sana ve senin gibi ailesinden uzak olanlara.....

aminnnnnnnnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben geldimmmm :sirin: geçmişi okuyamadım bugün gökçenin süprizi vardı naptı??

Aaaa evet ben onu unuttum :D
Eeee yüklemen nasıl geçti kuşum?

evek ilk baslarda hep sakinnnnnnnn bi tip sanılırım ilkin soguk sonra sıcak ama......... :-gozluk

tatlım evet haftanın yorgunlugu tabii iyice dinlen haftasonu...........
ama sabahki yazılara bakamadım ben....... hersey yolunda insallah?

yolunda da sabah bi afakanlıydım böyle şimdi geçti :zonk:

azoya benzeyenler şunlar bence ;

:cikolata: :vecihi:

:muzikses
Şunlara yarıldım.Azo,sen ve ben olabiliriz.
Ahahahaha :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ahaha leom bana çok büyük bi sürpriz yapıldı bugun o yüzden bi sürpriz falan daha kaldıramam ben :))) ahahahhaahhahaa

benim haberim yok bu konulardan.......:acep::acep:

bilmem iyiydi hatta süperdü o şekerli suya bayıldım benn içine bir tanede bütün limon sıktılarrr ohh miss limonata gibi diktim kafaya göbeği ata ata uludağ limonata :kahkaha:
:

sonuclar iyiyse superk o zaman......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aaaa evet ben onu unuttum :D
Eeee yüklemen nasıl geçti kuşum?

yolunda da sabah bi afakanlıydım böyle şimdi geçti :zonk:

bilmem tadını çok beğendim şimdi nette açıklamışlar sonuçları baktım siz yorumlayın değerleri en tecrübelimisiz sensin bacım
50 gr Akş sonuç:74 mg/dl normal değer:70-110
50gr 60'Glukozu sonuç:87 mg/dl normal değer:<140

hımm görmedim yaaa dün akşama doğru pek bi yoğundum gzümden kaçtı demekki..ee sonuç ne canım iyiydir inşallahhh

doğrudur bebişim bende akşam pazara gittim pazar oldum gelemedim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne oldu laaa ben bi kaybeldim kim sen süpriz yapmış

goşbulduk laylammm

eheheh tam kaynanalardan bahsediyorduk ki ben, benimkinin benim evimi kendi evi sandığını, kafasına göre dekor objeleri aldığını kafasına göre yerleştrdiğini, evime gelecek misafirlerin ilk önce o'nu aradığını, her şeyin en iyisi için verdiği mücadeleyi anlatıyodum ki telim çaldı.

arayan babamdı deyip ismail yk'dan şapır şupur şarkısına girmek isterdim ama telefon çaldı arayan kaynanamdı. aynen şöyle dedi bak: gökçe kızım bebiş napıyo? tekmeliyo mu kurban olduğum! annennle konuştum şimdi akşam sana doğru çaya gelecez.

o kadar dumur oldum ki ağzımdan iyiyim, napayım aa bu akşam evde yoktuk diyemedim. bu kadar konuştuk sadece iyi diyebildim o kadar. ahahahahahahahahahha. süprizzzzzzzzzzzzzzz...

puahuauahauhaua tipler aynı yalnız.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmem tadını çok beğendim şimdi nette açıklamışlar sonuçları baktım siz yorumlayın değerleri en tecrübelimisiz sensin bacım

Süper bebeem.Sonucun çok iyi çıkmış.
Açlık şekerin 74, 1. saat tokluğun 87.
Benim açlık kan şekerim 88di düşün yani :D
Ama senin kan şekerin çabuk düşüyo demek, çantanda sürekli bi elman, bi bisküvin filan olsun.
Tansiyonun da hep düşük müdür?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

heee bilenler vardır elbet ben daha yaptırmadım ya kuşum bilemiyorum değerlerin nasıl?oğluşu gördünmü sadece şekeremi baktılar?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eheheh tam kaynanalardan bahsediyorduk ki ben, benimkinin benim evimi kendi evi sandığını, kafasına göre dekor objeleri aldığını kafasına göre yerleştrdiğini, evime gelecek misafirlerin ilk önce o'nu aradığını, her şeyin en iyisi için verdiği mücadeleyi anlatıyodum ki telim çaldı.

arayan babamdı deyip ismail yk'dan şapır şupur şarkısına girmek isterdim ama telefon çaldı arayan kaynanamdı. aynen şöyle dedi bak: gökçe kızım bebiş napıyo? tekmeliyo mu kurban olduğum! annennle konuştum şimdi akşam sana doğru çaya gelecez.

o kadar dumur oldum ki ağzımdan iyiyim, napayım aa bu akşam evde yoktuk diyemedim. bu kadar konuştuk sadece iyi diyebildim o kadar. ahahahahahahahahahha. süprizzzzzzzzzzzzzzz...

puahuauahauhaua tipler aynı yalnız.
yuha kız o ne emri vakidir öle :durbun: harbiden süpriz akşam napcaktınız???
Süper bebeem.Sonucun çok iyi çıkmış.
Açlık şekerin 74, 1. saat tokluğun 87.
Benim açlık kan şekerim 88di düşün yani :D
Ama senin kan şekerin çabuk düşüyo demek, çantanda sürekli bi elman, bi bisküvin filan olsun.
Tansiyonun da hep düşük müdür?

o saman çok sevindim her zaman çikolata taşırım yanımda tansiyonum hep düşüktür rengim hemen sararır birden küt die gidiveririm kansızlıktan kaynaklanıyormuş birazda babuş ayyy çok mutlu oldum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo kaç kilo aldı ki? bence 2 kilodan fazla aldı ve doktoru o'nu gözetim altına aldı.

şu an test yapıyo bence azoya mükerrem amcam.

karşısına geçip hoşbeş yiyor ve azounun nabızı ölçüyo bu arada. :eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yuha kız o ne emri vakidir öle :durbun: harbiden süpriz akşam napcaktınız???

o saman çok sevindim her zaman çikolata taşırım yanımda tansiyonum hep düşüktür rengim hemen sararır birden küt die gidiveririm kansızlıktan kaynaklanıyormuş birazda babuş ayyy çok mutlu oldum

Evet kan şekerin hızla düşüyo demek ki kuşum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heee bilenler vardır elbet ben daha yaptırmadım ya kuşum bilemiyorum değerlerin nasıl?oğluşu gördünmü sadece şekeremi baktılar?

gördüm denemez muayene oldum ama ultrason m.ö 500 yıllarından kalma olduğu için bişi anlamadım allahtan özele gidiyorum bari oğlumu görüyorrum boş bir kese içinde atan kalp sadece oydu gördüğüm 7 haftada sandım kendimi:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azo kaç kilo aldı ki? bence 2 kilodan fazla aldı ve doktoru o'nu gözetim altına aldı.

şu an test yapıyo bence azoya mükerrem amcam.

karşısına geçip hoşbeş yiyor ve azounun nabızı ölçüyo bu arada. :eek:ky:

azo dönmedimi hastaneden daha ahkikohkoh kesin hoşbeş yiyodur adama inat olsun die ohh işte aldım kiloları aldım die die biskremde yiyo olabilerrr:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar