kimse benimle ilgilenmiyor cevap vermiyor kötü içeriğe basacam bir sürü yönetici çağırcam burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:zonk::zonk::zonk::zonk::zonk::zonk::deli::deli::deli::deli::deli:
ben ilgilenıyorum buyrun hanfendüüü bi şey mi vardı?
nolluyii yaaa ben geldim :zonk:ben ilgilenıyorum buyrun hanfendüüü bi şey mi vardı?
yookkk bişey yok ama maraza çıkartmak istedim heheheeeheee
nolluyii yaaa ben geldim :zonk:
noldu kızzz ne maraza çıkartıyonnn??
saol cnm benim. cok esmer olursa o kırmızylaa cingişş olcak ama neyse:kahkaha::kahkaha:
üstüne basınca büyüyo cnmm neden kücükler bende anlamadım valla:acep: saol datlum hepimizinki
öçffff dünya işim var ama hiç oralı değilim yaaa. yarına da bırakmak istemıyorum yarın cuma.![]()
ky: napsam acaba.
burda kavga gürültü geçmez bacımmm başka topiklere benzemez bura gırgır şamata yeri :1:
Ecrincim o tarafa da yazdım gerçi de çok tatlılar cicilerin sağlıkla kullansın canım kızın.
Mikiliye bittim,arkadaşım da almış aynını
aşk olsun çıkartcağımımı düşündünnn hıhhhhh
saoll cnm benimm.o zaman bunu da seviceksinnn
Ekli dosyayı görüntüle 9300 bunu arkadasımız getirmişşş
saoll cnm benimm.o zaman bunu da seviceksinnn
Ekli dosyayı görüntüle 9300 bunu arkadasımız getirmişşş
kızlar emzirme sütyeni kaç tane almayı düşünüyorsunuz bi de hangi marka ??
kızlar emzirme sütyeni kaç tane almayı düşünüyorsunuz bi de hangi marka ??
Ay çok tatlı ya çilek gibi
sen mi
ha hiç gülceğim yoktu sen mi çıkartcan kavga aslımmmm bırakalım bu işleri neyse nerde kalmıştık ben az evvel jelibonn yedimm solucanlı :acep:
ayy o ne yaa. pembe çilek. ereğli çileği resmen. aha yerim yer...
bak ben daha emzırme sütyeni de almadım. ben hala eskı sütyenlerımı takabılıyorum. siz?
valla markası önemli degil benim içinn. nbb falan alabilirim hem uygun hem güzel sütyenleri. sanırım 2 tane alırım .
evet tonlamada hata var pembe cilek ama ossun:kahkaha::kahkaha: