Neyi çağırırsın o oluyor ama ben buna çok inanıyorum..Birkaç kere başıma gelmişliği de var![]()
Hemen örnek vereyim;
Bizim ailede torunlardan torbalara kadar hep bir düzen vardır..İlk bebek hep kız olur, ikinci erkek, üçüncü kız böyle sürer gider..6 Kuşaktır hiç bozulmamıştır...
Ben anneme hep "senin sülalenin geleneğini ben bozucam, oğlum olacak" derdimBunu her bu mesele açıldığında hep dedim, gerçektende ailede ilk sırayı bozan ben oldum :kahkaha:
Bigünde oturuyorum işyerimde, canım felaket kola çekiyor, kendimle savaşıyorum, artık kolaya ne kadar yoğunlaştıysam teyzemin torunu elinde mc donalds kolası ile işyerime geldi, ben bitiremedim içer misin diye de sordu, nasıl yumuldum varya![]()
Çok uzattım ama onun içündürkü biz hep kolay doğurcağımızı düşünelim ve öyle olsun ;D
açlıktan öleyrummm ben kaçar kızlar bi arada bugün pazar yapayım bişiler alayım kociş yok evde kendime bakmıyorum hiç vitaminsiz kalcam yakında yemek yapasım bilem gelmiyo
kızlar sizi öper ben kacarımm.irem okula gitmeye karar verdi.bende 2 ders beklerim onu..dikkat edin kendinize ve bebişleree.mucuksss.
hızlısın anam. hızına yetişilmez senin.
aynen. evle alakam yok varsa yoksa bebek. daha kendıme pıjama almadım ya. çantamı hazırlamadım
aynen öle ecrininim 4 msj atcan olcek bitcekkk
kızlar sizi öper ben kacarımm.irem okula gitmeye karar verdi.bende 2 ders beklerim onu..dikkat edin kendinize ve bebişleree.mucuksss.
bende dagiden aldım çok güzel modeller var orda heralde bulursun oradapijama bende alamadım.. dün bi sürü yere baktık.. marks&spencer, kyo, reflections ve kücük butikler.. amaa yokkk ya babaanne modeli, ya dügmesz, ya cok klasik yada cok bebeklii:acep::acep: ben spor ama sık bişi istiyorum hani ev elbiseleri gibi.. ama yokk yokk.. bide dagiye falan bakıcam.. :acep:
Önce albüme ekledim tek tek, ordan her resmi açıp, sağ tıklayıp özellikler dedim, yazan adresi kopyaladım..azosssssss sen nasıl ekledin o kadar resmi tek mesajaaa????????????
bende dagiden aldım çok güzel modeller var orda heralde bulursun orada
ben dagininn herseyini begeniyorum.. esime pijama falan da ordan alıyorum kumasıı cok kaliteli.. bende paketli camasırlarına bayılıyorumm.. hç deforme olmuyor. ama kendime hiç pijama almamıstımm.la senza nın pijamalarını alıyorum kendimee indirim zamanı..acayip ucuzlıyo resmen pazar fiyatı oluyo:deli: ama hamileye uygun bişi yok göremedim. foruma gitseydim bugün dagiye bakıcaktım. o da salıya kaldı artık..
ben dagininn herseyini begeniyorum.. esime pijama falan da ordan alıyorum kumasıı cok kaliteli.. bende paketli camasırlarına bayılıyorumm.. hç deforme olmuyor. ama kendime hiç pijama almamıstımm.la senza nın pijamalarını alıyorum kendimee indirim zamanı..acayip ucuzlıyo resmen pazar fiyatı oluyo:deli: ama hamileye uygun bişi yok göremedim. foruma gitseydim bugün dagiye bakıcaktım. o da salıya kaldı artık..
Of buaralar çok içim sıkılıyo ya benim,buhranlar geliyo üstüme üstüme.Niyekine ya.
Artık çalışmak istemediğimiz için olabilir...Bana da oluyor özellikle öğlen saatlerinde uyku bastırınca
oha![]()
öğlen yemeğimi yedim. kafamı koltuğuma yasladım ve saat 12.37 idi. şimdi uyandım... şaka gibi ya.
öldüm mu kız yoksa o sırada?
oha![]()
öğlen yemeğimi yedim. kafamı koltuğuma yasladım ve saat 12.37 idi. şimdi uyandım... şaka gibi ya.
öldüm mu kız yoksa o sırada?