2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
açlıktan öleyrummm ben kaçar kızlar bi arada bugün pazar yapayım bişiler alayım kociş yok evde kendime bakmıyorum hiç vitaminsiz kalcam yakında yemek yapasım bilem gelmiyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Neyi çağırırsın o oluyor ama ben buna çok inanıyorum..Birkaç kere başıma gelmişliği de var :D
Hemen örnek vereyim;
Bizim ailede torunlardan torbalara kadar hep bir düzen vardır..İlk bebek hep kız olur, ikinci erkek, üçüncü kız böyle sürer gider..6 Kuşaktır hiç bozulmamıştır...
Ben anneme hep "senin sülalenin geleneğini ben bozucam, oğlum olacak" derdim :D Bunu her bu mesele açıldığında hep dedim, gerçektende ailede ilk sırayı bozan ben oldum :kahkaha:

Bigünde oturuyorum işyerimde, canım felaket kola çekiyor, kendimle savaşıyorum, artık kolaya ne kadar yoğunlaştıysam teyzemin torunu elinde mc donalds kolası ile işyerime geldi, ben bitiremedim içer misin diye de sordu, nasıl yumuldum varya :D

Çok uzattım ama onun içündürkü biz hep kolay doğurcağımızı düşünelim ve öyle olsun ;D

aynen bebişim. pozitıf düşünce.. pozitif doğum... inan buna azo. ben inanıyorum sende inan...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar sizi öper ben kacarımm.irem okula gitmeye karar verdi.bende 2 ders beklerim onu..dikkat edin kendinize ve bebişleree.mucuksss.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hızlısın anam. hızına yetişilmez senin.

aynen. evle alakam yok varsa yoksa bebek. daha kendıme pıjama almadım ya. çantamı hazırlamadım :(

pijama bende alamadım.. dün bi sürü yere baktık.. marks&spencer, kyo, reflections ve kücük butikler.. amaa yokkk ya babaanne modeli, ya dügmesz, ya cok klasik yada cok bebeklii:acep::acep: ben spor ama sık bişi istiyorum hani ev elbiseleri gibi.. ama yokk yokk.. bide dagiye falan bakıcam.. :acep:

aynen öle ecrininim 4 msj atcan olcek bitcekkk

amann uzun iş beaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağolasın tuğbam yaaaa hee dünle bugündür biri sümkürse ağlayacam pek bi ağlak oldum bu aralar annemide özledim ondanmıki acep:acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
pijama bende alamadım.. dün bi sürü yere baktık.. marks&spencer, kyo, reflections ve kücük butikler.. amaa yokkk ya babaanne modeli, ya dügmesz, ya cok klasik yada cok bebeklii:acep::acep: ben spor ama sık bişi istiyorum hani ev elbiseleri gibi.. ama yokk yokk.. bide dagiye falan bakıcam.. :acep:
bende dagiden aldım çok güzel modeller var orda heralde bulursun orada

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azosssssss sen nasıl ekledin o kadar resmi tek mesajaaa????????????
Önce albüme ekledim tek tek, ordan her resmi açıp, sağ tıklayıp özellikler dedim, yazan adresi kopyaladım..

Bu msj yazdığın yerin altında "diğer seçenekler" kısmı var..
Ordan eklenti ekleye bas.
Karşına çıkan pencereden 1er 1er yükle bilgisayardan, hepsi bitince tamam de.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende dagiden aldım çok güzel modeller var orda heralde bulursun orada

ben dagininn herseyini begeniyorum.. esime pijama falan da ordan alıyorum kumasıı cok kaliteli.. bende paketli camasırlarına bayılıyorumm.. hç deforme olmuyor. ama kendime hiç pijama almamıstımm.la senza nın pijamalarını alıyorum kendimee indirim zamanı..acayip ucuzlıyo resmen pazar fiyatı oluyo:deli: ama hamileye uygun bişi yok göremedim. foruma gitseydim bugün dagiye bakıcaktım. o da salıya kaldı artık..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben dagininn herseyini begeniyorum.. esime pijama falan da ordan alıyorum kumasıı cok kaliteli.. bende paketli camasırlarına bayılıyorumm.. hç deforme olmuyor. ama kendime hiç pijama almamıstımm.la senza nın pijamalarını alıyorum kendimee indirim zamanı..acayip ucuzlıyo resmen pazar fiyatı oluyo:deli: ama hamileye uygun bişi yok göremedim. foruma gitseydim bugün dagiye bakıcaktım. o da salıya kaldı artık..

markafonide var lohusa pijama&gecelikleri ama öyle pek de süper değiller.
bazıları tam babaanne tipi.
olabilecekler de var.
fiyatlar da uygun gibi.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bak bunu aldım penye olmadığı için bozulmaz diye düşündüm birde fafklı bir markanınkini aldın oda güzel hoşuma gitti

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oha :(

öğlen yemeğimi yedim. kafamı koltuğuma yasladım ve saat 12.37 idi. şimdi uyandım... şaka gibi ya.

öldüm mu kız yoksa o sırada?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar