2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
zati sessiz sakin bi tip... kesin yerin dibine girer utancından. kusura bakmasınlar şekerim.o kadar da cırlama hakkımız olsun. her işin zevki onlara cefası kadınlara ait. yok öyle yağma:)))

deme öyle deme...(fatmagülün sarsak abisi tarzında dedim)

fena mı kız çocuk 16 yaşına geldiğinde 4 yaş görünümünde olur. hiç yaşlanma çıtır kalır.
yaa tabi kızz sona adam 40 yaşına girer ama biz 10.yaş gününü kullarık arık elinde bastonlada evlendirirk :kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selam verip kacıcam.. Banyoda su borusu patladı, sular bastı banyoyu dun gece ve bu sabahtan beri onunla ugrasıyorum.. ustalar gelip gidiyor.. sanırım iş cok buyukmus........... aman yanim....:durbun:

umarım sizde haberler daha iyidir...
sevgiler, opucukler...............:panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim miyadı 1 Şubat çıktı en son kontrolde.Ama hep içimden bi ses 14 ocakta anamın doğum gününde doğurcaamı söylüyo.

Benim anneciminde 23 Ocak, ne güzel olur onların doğumgününe denk gelse :)

kızlar ben yemeğe gidiyorum tavuk varmış pek sarmadı beni emme genede kızım için accık yiyim:)akşamada doğum gününe davet edildik eşimin yeğeninin doğum günü varmış şimdi birde ona hediye almak lazım yaa artık lüzümsuz geliyor bana onun yerine kızıma alırdım bee bişeyler üfffffffffffff sinir oldum pekmi bencil oldum neee hiç yakışmadı bana neyse ben gidiyom tıkınmaya:deli::deli:

Afiyet olsun canım, yarasın minnoşa :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günüm belli değilki canim ya 25 şubat muhtemel doğum tarihim ama ben balık burcu olması için herşeyi yapmak istiyorum aslında marta sarksa doğum günü 03.03.2012 mesela ne kadan iyi olardı

detaylı ultrasonda doktor 20 şubat dedi bana ama o sezaryan olacagımı bilmiyordu 1 hafta önce alınıyorya sezaryanda ona dayanarak 14 şubat olsun diyorum sana söylemedimi ultrason doktoru ?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
14 ocakta doğum yaparsan tam 1 ay olar aramızda abooo sizin ilk doğumya neyin ne zaman olacagı belli olmaz datlum

Gelir kabus gibi çökerim tepenize yeminlen sizden erken doğurursam :)
Hikayelerim bitmez, korkudan altınıza ettiririm sizi bire bin katıp :dill::dill:

eminim ben ona zatewn aklı olan ebe senin doğumuna girmezz
aaa babuşu unuttum dur şimdi azo nazonun kızı alcak sen babuşunkini alcan ben ecrininkini alcam ama benim fındığıma eş bulamadık yaaa heee dur onunkinide dünyam alıcaktı bir aralar hayatım olanı vermiyo kimseye belkim bebikomun kızını alarız onada laylamada bir eş bularızzz oldu simirum var bidem bidem pikecan var ulen amma erkek doğurcakmışız kız kıtlığı var

Hayatım oğlunu vermiyo kimseye ben diyim size :huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar selam verip kacıcam.. Banyoda su borusu patladı, sular bastı banyoyu dun gece ve bu sabahtan beri onunla ugrasıyorum.. ustalar gelip gidiyor.. sanırım iş cok buyukmus........... aman yanim....:durbun:

Ayyy çok fena, yardım edecek kimse yok mu yakında çağırsan, üşütmeyesin ayaklarını suların içinde?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım geçmiş olsun ya, üşütmeyesin sular seller içinde...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yarıldım. odun kız bu erkekelr. aklıma şey geldi...

genç çift ateşli bi gece geçirir.
adın adama sarılıp "beni seviyo musun" sorar.
adam da cevap verir "ee demin sevdik ya"

tam buna bağlanıyolar işte 5-6 yıl sonra tam... ham maddeleri kütük anam bunların.

hiçte bilem benim kocam hala sevgi dolu hala romantikdir bence nazom yapmış adamı böyle:kahkaha:demin sevdikya haaaaaaaa:1:iyiymiş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yarın sabah 11:30da Mükerremcime gidicem ve minnak oğluşumu görücem, buralarda olmam kızlar..
Çıkışta da bebek şekerlerini saplamak için sepetimi, köpüğümü, tülümü, balonumu alıcam..
:eek:yna4:eek:yna4

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

opucukler bızden sana da geçmiş olsun be yaww. uğraşılır mı onla. neyse kıbrıstasın allahtan soğuk değildır oralar üşütme ayaklarını. optum..

Hikayelerim bitmez, korkudan altınıza ettiririm sizi bire bin katıp :dill::dill:

yapar bu tip ben dırtım. bence en guzelı bnden dınlemek. ayyy çat dıye doğurdum pat dıye kalktım ayol derım bn kesın.

hiçte bilem benim kocam hala sevgi dolu hala romantikdir bence nazom yapmış adamı böyle:kahkaha:demin sevdikya haaaaaaaa:1:iyiymiş

kız şimdilik benmkı de romantık serseı modunda ama 7-8 sene sonra bunlar gıbıler kesın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ahh kuzum dikkat et kendine yaaa ortalık suysa birini çağır bari yardıma yorma kendini
detaylı ultrasonda doktor 20 şubat dedi bana ama o sezaryan olacagımı bilmiyordu 1 hafta önce alınıyorya sezaryanda ona dayanarak 14 şubat olsun diyorum sana söylemedimi ultrason doktoru ?
benim 25 şubar gözküyor halen fakat 16 sında da doğum olabilir yani bebek 8-9 gün önceden gidiyomuş boy ve kg olaraktan

aman yaa korkutma bizi ben saten çok tırsıyorum
hayatımı biliyorum onun oğlu kıymetli anam vermez oğluna varacak gelince ayvayı yemiş saç baş dalar kıza :zonk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayyydınnn kızlarrrr yada tünaydın.. bugün ıkea ya gitcektim yalan oldu. yarın da gidemicem aksama misafirim var.. cumartesi gittim gittim gitmedim salıya kalcak. pazar günü kociş evde hayatta cıkmaz. pazartesi hem misafirim var hem dr a gidicem sıkıldım yine bak:dertli::dertli::dertli::dertli: (hayatımdada sigara içmedim ne alaka bu ifade annamadım ama hosuma gitti:deli:)

evettt birii bana anlattsın resimm nasıl ekleniyooooo:1::1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
beni korkutamazsın acımadıki acımadıki :kahkaha:sen ilk doğuracakların kabusu ol

Ne biliyosun belki benle aynı gün ikinci doğumunu yapan, ilki kolay geçmiş ama bunda hapı yutmuş bi kadın olucak aynı hastanede, onu anlatıcam :elis::elis::elis:

yapar bu tip ben dırtım. bence en guzelı bnden dınlemek. ayyy çat dıye doğurdum pat dıye kalktım ayol derım bn kesın.

Bak nasıl biliyo yapacağımı.Ehehehehehehhehe :deli:

aman yaa korkutma bizi ben saten çok tırsıyorum
hayatımı biliyorum onun oğlu kıymetli anam vermez oğluna varacak gelince ayvayı yemiş saç baş dalar kıza :zonk:

Korkanları tespit ediyorum yazıyorum bi kenara :D
Eheheheh yandınız olm siz :elis::elis:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günayyydınnn kızlarrrr yada tünaydın.. bugün ıkea ya gitcektim yalan oldu. yarın da gidemicem aksama misafirim var.. cumartesi gittim gittim gitmedim salıya kalcak. pazar günü kociş evde hayatta cıkmaz. pazartesi hem misafirim var hem dr a gidicem sıkıldım yine bak:dertli::dertli::dertli::dertli: (hayatımdada sigara içmedim ne alaka bu ifade annamadım ama hosuma gitti:deli:)

evettt birii bana anlattsın resimm nasıl ekleniyooooo:1::1:

cnm msj yazdığımız hane varya yukarısında A diye yazı rengini belirleyen bir şey varya onun yanında ataç var resim ekliyosun en fazla 5 tane alıyo zaten ekledikten sonra çıkıyorsun ordan ve ekliyceğin yere ataça basıp hepsini ekle diyorsun 5 er 5er mesajlarda gösteriliyo 10-15 tane birden eklersen göstertmiyo diğerlerini yavrum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben bu son zamanlarda iki yakın arkadaşımın doğumundan gözlemlediğim kadarıyla bu bebişler hemen gelmek istemiyolar ya..ikisinin de günü geçti suni sancı vererek doğurttular.herkes soruyodu artık daha dogmadımı diye inşallah bizimkiler çabucak sağlıklı doğarlar..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar