2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şekerim yok.
Kapı süsüm yok.
Sabahlığım yok.
Terliğim yok.
Hasta bezim yok (ped var yetmez mi?)
Süt sağma pompam yok.
Süt saklama kabım yok.
Emzirme sütyenim yok.
Lohusa donum yok.
Mama sandalyemiz yok.

aklıma bunlar geldi şindi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:eek:ky: :eek:ky:

napıcaz bilmem. allah çalışmayanlara yardım etsin ya. işin garibi abarttığım bişi yok ama dünya kadar para tuttuğunu görünce insan ya alacak gücüm olmasaydı dıye de düşünmeden edemıyor.:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok cnmm onun onla alakası yok diyorum.. kiminin erken baslıyomuss bendeniz gibi (hiç hos bişi degill) kimi de doguma yakın falan işte. benim yengemin hiç sıvı falan geldigni hatırlamıyorumm ama gögsü dısarı cıkardımı cocugun yüzüne fıskırıyodu :ayk::ayk::ayk: o da ayrı bi rezalet.. cocuk agzına alamıyodu memeyi sütten bogazına kacıyodu tıksırıyodu falan:kahkaha::kahkaha: bende ilk gördügümde yoksa erken mi dogurcam diye paniklemiştimm:kahkaha::kahkaha::kahkaha: bilmeyince böle oluyo işte sanryo senaryo üstüne:kahkaha:

Ne biliim kız korktum benim gelmedi hiç de.
Zaten göğüs yapım hiç öyle süt gelcek bi tipe de benzemiyo :acep:
ne bilimmmmm, gelir dime:acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
offf bende bana ait bişi yokk yokk yokk bebeğimde doğru dürüst cicisi yok ne zaman fırsat bulcez acep zaten şekermiş ıvır zıvırmış heç yok :acep:

beğenmek ne kelime kız bayıldı anne çok cicik olcak gönlümü fet etcek diyo:deli:

öle yaparr benimm kızımm ölee fetheder iştee:kahkaha::kahkaha: ayy yüzünü görmek istiyorumm artık yaa:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

napıcaz bilmem. allah çalışmayanlara yardım etsin ya. işin garibi abarttığım bişi yok ama dünya kadar para tuttuğunu görünce insan ya alacak gücüm olmasaydı dıye de düşünmeden edemıyor.:(

Kesinlikle.
Hiç abartı bişi almadım, arabası belki daha uygun olabilirdi sadece.
%80 ihtiyacımızı anneannemiz aldı bi de.Kıyafete filan öyle para vermedim.Mobilya beşiği kendim almadım.
Ona rağmen eksikler bitmiyo.
Allah güç kuvvet versin darda olanlara.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
gökçe bayılcam şimdi deme fenalıklar bastı içime azoş erken başladı ahh benim önüme geçenler şimdi gelsinler onlar alsınlar eksiklerimi :ilknur:

hatun hızlı anam. bizi de derin düşünceler gark eıdyor işte böyle yapıp yapıp. sevmeyelım azoyu bı daha. almayalım aramıza. gitsin başka topıkler bulsun kendisine bence ... (bak şimdi agzımı nasıl yırtacak)

Şekerim yok.
Kapı süsüm yok.
Sabahlığım yok.
Terliğim yok.
Hasta bezim yok (ped var yetmez mi?)
Süt sağma pompam yok.
Süt saklama kabım yok.
Emzirme sütyenim yok.
Lohusa donum yok.
Mama sandalyemiz yok.

aklıma bunlar geldi şindi.

bunlara den den koyup devam edıyorum.

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
çorabı yok (kalın kalın sıcak tutsun deyu)
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

bunlar da benım aklıma gelenler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kesinlikle.
%80 ihtiyacımızı anneannemiz aldı bi de.Kıyafete filan öyle para vermedim.Mobilya beşiği kendim almadım.
allah razı olsun allah biizm gibilere yardım etsin amin :acep:
hatun hızlı anam. bizi de derin düşünceler gark eıdyor işte böyle yapıp yapıp. sevmeyelım azoyu bı daha. almayalım aramıza. gitsin başka topıkler bulsun kendisine bence ... (bak şimdi agzımı nasıl yırtacak)

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

allah iyiliğini vermesin senin bak şimdi eksik listesi hazırlıycam kendime görün eksik neymiş...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kesinlikle.

amin amin...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

öyle cnmm allah sıkıntıdakilere yardım etsin. bide bu kendin gibi degil insan cocuguna iyisini yapsınn güzeli olsun istiyor.. o yüzden imece taraftarıyım ben.. evde tutmucann esyayıı kullandın isin bitti mii dolap beklemesinn ver bi baskası kullansınn. ben mama sandalyesini de görümcemden alcam. o ikinciyi düsünmüyo diye dagıtmıs kızın esyalarını genelde. sonra hamile kalınca baska bi arkadasından ona gelmiş esya.. bizim cevrede sürekli bi cocuk esyası döngüsü varr.. ben simdi hazırladım. kuzenim hamileymişş. benden de aynen ona gitcek topluca. sende iyi kullan ikinciyi yaparsam alırım tekrar didim:kahkaha::kahkaha: hiç arkası olmayanları da diger görümcem bana gönderiyo bende burda birileri var onlara dagıtıyorum veriyorum.. tam destek olmasada yük hafifliyo..

Ne biliim kız korktum benim gelmedi hiç de.
Zaten göğüs yapım hiç öyle süt gelcek bi tipe de benzemiyo :acep:
ne bilimmmmm, gelir dime:acep:

benimkindede öle bi tip yoktu.. sonra bi degişime ugradıı.büyüdü bişi oldu. ucu bilem cıktı cok ilginc. dogumdan sonra ne olcak bu gögüss onu bilmiyorumm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

annem yün yorgan yaptırmış,yorgan namına o var, 2 de uyku seti var hediye verdikleri benim beşiklerle.
yastığım benim de yok.yastık oluyomu bebe milletine?
şapkalar-eldivenler tulumların içinden çıkanlar 2-3 tane, yeter herhal.
50-60 tane çorabı var bak, dedesi toptancı kızceğizimin :D
kuveti anam aldı yine.
banyo malzemesi olarak şampuan var bi.başka ne lazım ki? kendisini sabunlamaya süngerim filan yok mesela....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

benimde banyo malzemesi yok. onları unuttuydum bakk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimkindede öle bi tip yoktu.. sonra bi degişime ugradıı.büyüdü bişi oldu. ucu bilem cıktı cok ilginc. dogumdan sonra ne olcak bu gögüss onu bilmiyorumm..

Ucu yok benim sanki.Yani var da mesela annemin kardeşimi emzirirkenki göğüs ucu gibi diil sankim.
O uçtan süt çıkar mı diye endişe etmiyo diilim :zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
.

Allah'tan dizi izlerken hakkımda konuşulanları da okuyabiliyorum :D
Şu an bomba bi müzik çalıyor Gökçe valla bak kızamadım bile o derece öttürüyor şarkı Pitbull/ give me everything :dj

Kop gari, Hatice sahnesinden sonra iyi geliyor bire bir :dj

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ucu yok benim sanki.Yani var da mesela annemin kardeşimi emzirirkenki göğüs ucu gibi diil sankim.

bence o emdikce accık daha büyüyodurr merak etme:deli: dereotu yicezz su iççes bol bol süt olcakk:huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle cnmm allah sıkıntıdakilere yardım etsin. bide bu kendin gibi degil insan cocuguna iyisini yapsınn güzeli olsun istiyor.. o yüzden imece taraftarıyım ben.. evde tutmucann esyayıı kullandın isin bitti mii dolap beklemesinn ver bi baskası kullansınn. ben mama sandalyesini de görümcemden alcam. o ikinciyi düsünmüyo diye dagıtmıs kızın esyalarını genelde. sonra hamile kalınca baska bi arkadasından ona gelmiş esya.. bizim cevrede sürekli bi cocuk esyası döngüsü varr.. ben simdi hazırladım. kuzenim hamileymişş. benden de aynen ona gitcek topluca. sende iyi kullan ikinciyi yaparsam alırım tekrar didim:kahkaha::kahkaha: hiç arkası olmayanları da diger görümcem bana gönderiyo bende burda birileri var onlara dagıtıyorum veriyorum.. tam destek olmasada yük hafifliyo..

YAVRUM BİİZM DE ÖYLE. bana yengemden dünya araç gereç geldi. gelecek de. araba almamış hepsini. ankaraya gıdıp alacaz gerı kalananı. ben de yavrumun her bişeyini saklıcam 2 erkek kardeşim var benim de. onlara verırım. hayır bı de pahalı şeyler alıyosun el kadar bebe 2 kere gıyoyor eskmıyor yıpranmıyor ki... yesyeni sonuçta sabancının torunu da değiliz eve giren maaş belli, kiradayım falan filan. benden de illa birilerine geçecek bişeyler. biz öyle büyüdük çünkü. kuzenlerden gelenlerle.

annem yün yorgan yaptırmış,yorgan namına o var, 2 de uyku seti var hediye verdikleri benim beşiklerle.
yastığım benim de yok.yastık oluyomu bebe milletine?
şapkalar-eldivenler tulumların içinden çıkanlar 2-3 tane, yeter herhal.
50-60 tane çorabı var bak, dedesi toptancı kızceğizimin :D
kuveti anam aldı yine.
banyo malzemesi olarak şampuan var bi.başka ne lazım ki? kendisini sabunlamaya süngerim filan yok mesela....

oluyo herhald bilmem olmuyo mu. boğulma önleyici yastık varya ondan heves ettım. bı de yan yatırma yastığında da gozum kaldı. d bı fırsatım olup almadım onları. dedeye selam oğluma çorap göndersın. sonuçta dünür olucaz. maşrapası, kuveti, süngeri, filesi, kovası ne bilim banyo malz. işte bunlar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Allah'tan dizi izlerken hakkımda konuşulanları da okuyabiliyorum :D
Şu an bomba bi müzik çalıyor Gökçe valla bak kızamadım bile o derece öttürüyor şarkı Pitbull/ give me everything :dj

Kop gari, Hatice sahnesinden sonra iyi geliyor bire bir :dj

yeahhhh kamon evri badiii... :eek:yna1

dumtıs dumtıs bombişinyaa.. yeahhhh

benim de yoktu pespembe bişeydi ucu boyle. şimdi ucu sivri sivri. kabarık kabarık utanıyorum belli de oluyolar bazen :(

gelir anam gelir ne memelerden ne sütler gelir. (o ne demek kız)

bence o emdikce accık daha büyüyodurr merak etme:deli: dereotu yicezz su iççes bol bol süt olcakk:huhuu::huhuu:

bol bol su içicez evets yavrusu.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
YAVRUM BİİZM DE ÖYLE. bana yengemden dünya araç gereç geldi. gelecek de. araba almamış hepsini. ankaraya gıdıp alacaz gerı kalananı. ben de yavrumun her bişeyini saklıcam 2 erkek kardeşim var benim de. onlara verırım. hayır bı de pahalı şeyler alıyosun el kadar bebe 2 kere gıyoyor eskmıyor yıpranmıyor ki... yesyeni sonuçta sabancının torunu da değiliz eve giren maaş belli, kiradayım falan filan. benden de illa birilerine geçecek bişeyler. biz öyle büyüdük çünkü. kuzenlerden gelenlerle.

oluyo herhald bilmem olmuyo mu. boğulma önleyici yastık varya ondan heves ettım. bı de yan yatırma yastığında da gozum kaldı. d bı fırsatım olup almadım onları. dedeye selam oğluma çorap göndersın. sonuçta dünür olucaz. maşrapası, kuveti, süngeri, filesi, kovası ne bilim banyo malz. işte bunlar.

bizimde hep öyleydii. dogru dediginn bu kadar ugras et 2 kere giysin sonra kaldır. haketten yedigi helall giydigi haram lafı dogru.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bebe yorganım yok
yastığım yok
yeterince şapkası yok
eldıveni yok
kuvet yok
bilumum banyo malz. yok
puseti yok

al sana eksik gökçe

EYMEN
*Hastane çıkışı
*3-4tane tulum
*1pantolon 2gömlek
*Banyo havlusu,küvet ve filesi
*Bebek bakım çantası ve kozmetikleri
*Peluş Battaniyesi
*Kapı Süsü,Bebek şekeri
*Bebek bezi
*Nevresim Takımı 2adet 2adet silikon yastık
*Bebek Perdesi
*Bebek arabası puseti (doğumdan sonra artık)

BEN
*2 Adet emzirme sütyeni + atleti
*Hastane pijaması 2 adet
*Terlik
*Göğüs pedi,ve normal ped
*Göğüs çatlakları için krem

kabataslak bir hesap yaptım faciaaa :iyyyy:
750tl bebek arabası haricinde tutan rakam doğuma kaldı 2 ayy gerçi bana 3 ay varda 100gün neyse yinede nasıl yetişcek yarabbim :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse kızlarr size doyum yokk. ben cıkayımm ev üstüme yıkılcakk işlerim var.. cıkıpp 1_2 bişi almam lazım sebze. yemek yarısmasına katılıciim bende.. maksat eglence ossun.. ama size yemegi söyleyemem nk kendinizi gizli tutun didi. neyse en azından oy kullanın sizde.. belki begendiginiz yemek benimki olabilerr:1::1::1: hadi görüsürüsss kızlaarrrrr:huhuu::huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bizimde hep öyleydii. dogru dediginn bu kadar ugras et 2 kere giysin sonra kaldır. haketten yedigi helall giydigi haram lafı dogru.

AYNEN :))

al sana eksik gökçe

EYMEN
*Hastane çıkışı
*3-4tane tulum
*1pantolon 2gömlek
*Banyo havlusu,küvet ve filesi
*Bebek bakım çantası ve kozmetikleri
*Peluş Battaniyesi
*Kapı Süsü,Bebek şekeri
*Bebek bezi
*Nevresim Takımı 2adet 2adet silikon yastık
*Bebek Perdesi
*Bebek arabası puseti (doğumdan sonra artık)

BEN
*2 Adet emzirme sütyeni + atleti
*Hastane pijaması 2 adet
*Terlik
*Göğüs pedi,ve normal ped
*Göğüs çatlakları için krem

kabataslak bir hesap yaptım faciaaa :iyyyy:
750tl bebek arabası haricinde tutan rakam doğuma kaldı 2 ayy gerçi bana 3 ay varda 100gün neyse yinede nasıl yetişcek yarabbim :(

oyy oyy oyy.. :)) rabım yardımcın olsun. bıtabı yardımcımız da olmalı bence. ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar