2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ne biliyosun belki benle aynı gün ikinci doğumunu yapan, ilki kolay geçmiş ama bunda hapı yutmuş bi kadın olucak aynı hastanede, onu anlatıcam :elis::elis::elis:

Bak nasıl biliyo yapacağımı.Ehehehehehehhehe :deli:

Korkanları tespit ediyorum yazıyorum bi kenara :D
Eheheheh yandınız olm siz :elis::elis:
çok fenasın bblau doğumdan değilde senden korktum:hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben bu son zamanlarda iki yakın arkadaşımın doğumundan gözlemlediğim kadarıyla bu bebişler hemen gelmek istemiyolar ya..ikisinin de günü geçti suni sancı vererek doğurttular.herkes soruyodu artık daha dogmadımı diye inşallah bizimkiler çabucak sağlıklı doğarlar..

Aynı doktora gittiğim arkadaşım var ben de ondan haber bekliyorum...3 gün geçti 40 haftasını dolduralı..Bugün suni sancı vereceklerdi..
Yarın kontrole gittiğimde doğum odalarına çıkıcam kesin doğurmuş olur o zamana kadar :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yarın sabah 11:30da Mükerremcime gidicem ve minnak oğluşumu görücem, buralarda olmam kızlar..
Çıkışta da bebek şekerlerini saplamak için sepetimi, köpüğümü, tülümü, balonumu alıcam..
:eek:yna4:eek:yna4

al kız all... aman herseyı önceden al e mi... sakın iş bırakma yarına. tez canlı yaaa.

benim koca olmadıki evleneli 12 tanışma nişan falan 18 yıl oldu adam hep aynı değişim yok yani Allah bozmasın seninkide öyle olur kesin

uu süper.. amin canım inşallah.

ben bu son zamanlarda iki yakın arkadaşımın doğumundan gözlemlediğim kadarıyla bu bebişler hemen gelmek istemiyolar ya..ikisinin de günü geçti suni sancı vererek doğurttular.herkes soruyodu artık daha dogmadımı diye inşallah bizimkiler çabucak sağlıklı doğarlar..

inşallah.. :acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günayyydınnn kızlarrrr yada tünaydın.. bugün ıkea ya gitcektim yalan oldu. yarın da gidemicem aksama misafirim var.. cumartesi gittim gittim gitmedim salıya kalcak. pazar günü kociş evde hayatta cıkmaz. pazartesi hem misafirim var hem dr a gidicem sıkıldım yine bak:dertli::dertli::dertli::dertli: (hayatımdada sigara içmedim ne alaka bu ifade annamadım ama hosuma gitti:deli:)

evettt birii bana anlattsın resimm nasıl ekleniyooooo:1::1:
tünaydın sanada acale etme stresede sokma kendini alırsın nasılsa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnm msj yazdığımız hane varya yukarısında A diye yazı rengini belirleyen bir şey varya onun yanında ataç var resim ekliyosun en fazla 5 tane alıyo zaten ekledikten sonra çıkıyorsun ordan ve ekliyceğin yere ataça basıp hepsini ekle diyorsun 5 er 5er mesajlarda gösteriliyo 10-15 tane birden eklersen göstertmiyo diğerlerini yavrum

yani 20 resim içinn 4 mesaj mı atıcem.. albüm de olusturamadım yaa ordada resim acılmadı :zonk:
tünaydın sanada acale etme stresede sokma kendini alırsın nasılsa

öyle cnmm napim beklerim artıkınn.. evde hiçbişile ilgilenesm yok valla aklım fikriimm bebegin eksiklerinde. allahtan onun cok bi eksigi kalmadı:1:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İçimden bir his çok kolay doğuracağımı söylüyor, 3 ıkınmada çıkıverecekmiş gibi hissettim bir an :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Tabi kızım bak gelini bilem şimdiden aldık :D

hızlısın anam. hızına yetişilmez senin.

yani 20 resim içinn 4 mesaj mı atıcem.. albüm de olusturamadım yaa ordada resim acılmadı :zonk:

öyle cnmm napim beklerim artıkınn.. evde hiçbişile ilgilenesm yok valla aklım fikriimm bebegin eksiklerinde. allahtan onun cok bi eksigi kalmadı:1:

aynen. evle alakam yok varsa yoksa bebek. daha kendıme pıjama almadım ya. çantamı hazırlamadım :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
al kız all... aman herseyı önceden al e mi... sakın iş bırakma yarına. tez canlı yaaa.

uu süper.. amin canım inşallah.

inşallah.. :acep:
yarın bende yokum kızlar doktora gidiyorum şeker testi için bakalım nasıl olcak bu sabah erkenden randevu alayım die 7,30da kalktım dahada uyku tutmadı 1-2gibi anca gelirim yarın
Tabi kızım bak gelini bilem şimdiden aldık :D

tez canlı şey ayrıntılıya gircektin dimi azommm ayyyy minnak japon yerim onu ben

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yarın sabah 11:30da Mükerremcime gidicem ve minnak oğluşumu görücem, buralarda olmam kızlar..
Çıkışta da bebek şekerlerini saplamak için sepetimi, köpüğümü, tülümü, balonumu alıcam..
:eek:yna4:eek:yna4

azom benimde bugün 3 de randevum yeni doktorum ve yeni hastanemle tanışacam en önemlisi bebişimi görecem ne zamandır görmüyorum tosbamı

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yedim geldim sağol azoş yarasın yavruşlarımıza inşallah:)yaa bu arada bizim iş yerindeki bir arkadaşın eşi doğum yapmış bu sabah 1 tepsi baklavasını yaptırıp getirmiş pek bi duygusallaştım haaaaa:lilav::lilav:ayyy darısı bize olsun inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yarın bende yokum kızlar doktora gidiyorum şeker testi için bakalım nasıl olcak bu sabah erkenden randevu alayım die 7,30da kalktım dahada uyku tutmadı 1-2gibi anca gelirim yarın

tez canlı şey ayrıntılıya gircektin dimi azommm ayyyy minnak japon yerim onu ben

Tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Yok yarın ayrıntılı değil normal kontrolüm var canım..

azom benimde bugün 3 de randevum yeni doktorum ve yeni hastanemle tanışacam en önemlisi bebişimi görecem ne zamandır görmüyorum tosbamı

Oyyyy ne güzel ya, yarın olmak bilmiyor...
Çok güzel haberlerinizi bekliyoruz annesi..

yedim geldim sağol azoş yarasın yavruşlarımıza inşallah:)yaa bu arada bizim iş yerindeki bir arkadaşın eşi doğum yapmış bu sabah 1 tepsi baklavasını yaptırıp getirmiş pek bi duygusallaştım haaaaa:lilav::lilav:ayyy darısı bize olsun inşallah

Ay amin yaaaa, inşallah...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

aynen öle ecrininim 4 msj atcan olcek bitcekkk

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İçimden bir his çok kolay doğuracağımı söylüyor, 3 ıkınmada çıkıverecekmiş gibi hissettim bir an :D

aynen nedense. hiç kötü senaryo yok kafamda. buna hazırlıyorum beynimi. ki o gün o yönde sinyaller versin... (oyle oluyomuş azom)

kendimi hep çatalda ıkınırken saç baş dağılmış göruyorum. bebişin kafası çıkmışken. Allah'ım sen utandırma ya rabbim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
afiyet olsun aslımm çeşmeleri açık unutmuşun kız sen afiyet olsun fıstıklı baklavadır umarım (yanına bide kaymaklı dondurma ohh miss) :zonk: allah hayırlı evlatlar nasip etsin gözü aydın arkadaşanın
Tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Yok yarın ayrıntılı değil normal kontrolüm var canım..

Oyyyy ne güzel ya, yarın olmak bilmiyor...
Çok güzel haberlerinizi bekliyoruz annesi..

Ay amin yaaaa, inşallah...

inşallah azommm bu arada ben yine şiştim kızlar ödemler oluşmaya başladı bacakları boğum boğum tatrıya çıktım sabah 77,5 olmuşum tüm gün ayaklar aşağıda ondan mı oluyo ben hiç tuzlu yemek yemem ki:acep: yarın babannemle gidiyorum hastaneye bakam ne olcek devlette sıra bekle durr işin yoksa hey gidin ahh baba hep sen açtın bunları başıma

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynen nedense. hiç kötü senaryo yok kafamda. buna hazırlıyorum beynimi. ki o gün o yönde sinyaller versin... (oyle oluyomuş azom)

kendimi hep çatalda ıkınırken saç baş dağılmış göruyorum. bebişin kafası çıkmışken. Allah'ım sen utandırma ya rabbim.

Neyi çağırırsın o oluyor ama ben buna çok inanıyorum..Birkaç kere başıma gelmişliği de var :D
Hemen örnek vereyim;
Bizim ailede torunlardan torbalara kadar hep bir düzen vardır..İlk bebek hep kız olur, ikinci erkek, üçüncü kız böyle sürer gider..6 Kuşaktır hiç bozulmamıştır...
Ben anneme hep "senin sülalenin geleneğini ben bozucam, oğlum olacak" derdim :D Bunu her bu mesele açıldığında hep dedim, gerçektende ailede ilk sırayı bozan ben oldum :kahkaha:

Bigünde oturuyorum işyerimde, canım felaket kola çekiyor, kendimle savaşıyorum, artık kolaya ne kadar yoğunlaştıysam teyzemin torunu elinde mc donalds kolası ile işyerime geldi, ben bitiremedim içer misin diye de sordu, nasıl yumuldum varya :D

Çok uzattım ama onun içündürkü biz hep kolay doğurcağımızı düşünelim ve öyle olsun ;D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar