2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay yok kızlar valla sizin gibi hepiniz gibi biriyim ve hepinizin olduğu kadar önemliyim, utanırım valla :acep:

Aynen öyle Leader ım burası çok daha samimi, çok daha eğlenceli ve paylaşım dolu. Dün yazılanları takip derken bir yazısında bişey dikkatimi çekti de, acıdım aslında malum ortalık karıştırıcıya. Amaaaan boşverelim yahu. Madem bişe da yazamıcam artık, okumama gerek yok. Ben size bişe diycekler diye okuyordum, yeri gelince giriiim dağıtim ortalığı diye :1:

Ay benzesin kız Gökçe, okul hayatı da benzesin inşallah :)

iyi maşallah okumaya sabrın oluyo simurcum sahte cümelelerle kurulmuş bir sohbet döndüğü apacık benimde takip ettiğim dönem hakkımızda konuşan olcakamı die merak ettiğim dönemdi topal adamlar belli etti kendini zaten geriside burda sağolsunlar :lilav:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
TBMM'ye bile görüş belirtiyosan über önemli insansın sen.
Kankamsın artık, kimse beni senden ayıramaz :cokkomik:

İnşallah bu başlıktaki hiç kimseyi Allahım birbirinden ayırmasın. Amin :) Ben hepinizle gerçek hayatta da görüşmek isterim. Belki birgün bir yerlerde kısmet olur buluşmak kimbilir :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ahh ahh bi de bana sor. arada rüyalarımda pöfür pöfür içiyorum ama nasıl bi pişmanlık duygusu çörekleniyor üstüme sorma. dıyroum hayır bebeğim var içmemeliyim ama ı ıhhh. sabah bi kalkıyorum ağzımda sigara tadı.

ya rabbim çok özlediğim için içiriyor rüyamda ya da günah işliyorum bilemedim :(

bana toktorum 3e kadar çok zorlanıyorsan içebilirsin plasentan emer ama asla doğurduktan sonra içme direk süte geçer dedi ama o dediğin vicdandan içilmiyor beee gökçeeeeee:dertli::dertli:anaaa bende düşünerek uyuyum ozaman sabah sigara tadı olcekse:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
İnşallah bu başlıktaki hiç kimseyi Allahım birbirinden ayırmasın. Amin :) Ben hepinizle gerçek hayatta da görüşmek isterim. Belki birgün bir yerlerde kısmet olur buluşmak kimbilir :)

kısmet. olası. olağan. olmalı. :)

ahh ahh bi de bana sor. arada rüyalarımda pöfür pöfür içiyorum ama nasıl bi pişmanlık duygusu çörekleniyor üstüme sorma. dıyroum hayır bebeğim var içmemeliyim ama ı ıhhh. sabah bi kalkıyorum ağzımda sigara tadı.

ya rabbim çok özlediğim için içiriyor rüyamda ya da günah işliyorum bilemedim :(

bana toktorum 3e kadar çok zorlanıyorsan içebilirsin plasentan emer ama asla doğurduktan sonra içme direk süte geçer dedi ama o dediğin vicdandan içilmiyor beee gökçeeeeee:dertli::dertli:anaaa bende düşünerek uyuyum ozaman sabah sigara tadı olcekse:)

içme 3 tane de içme. ben öğrendiğim gün son sigaram deyip yaktım o gun bugündür içmiyorum ağzıma bile sürmedim. bazen paketten alıp kokluyorum falan ama ı ıhh hayatta içemem.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kız sakın içmeyin.Ben açlığa katlanıyorum siz karnınızı doyurabiliyosunuz en azından :acep:
Ona şükredin.
Sizden beterleri var.Öyle düşünün.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tatlım sen 30 + lara yaklastın.. bu zamanlarda tekrar ayrınyılı ultrasona cagırdi mi doktorun?

Yok ben en son 26. haftamda girdim ayrıntılıya..Ama keşke birdaha yollasa :D

Valla Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam ben 1 tane içiyorum günde.

Bu arada günaydın, birazdan bebek şekerini koyucam..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaa kızlar bu sigara mevzuunda kimseyi teşvik etmek istemem ama, ben hamile kalmadan önce günde nerdeyse 1 paket içiyordum. Hamile kaldığımı öğrenince o an bıraktım. Ama sonra karnım ve vücudum şişmeye, afedersiniz büyük tuvalete çıkamamaya falan başladım ve doktorum sakın sigarayı aniden bırakma dedi. Bebeğe çok zarar verirsin. Zaten şuan bebekte sigarada bulunan maddeler var, tamamen arınmış bir bebek için 10 yıl önce sigarayı bırakmış olman gerekiyordu dedi. (Babamız da sigara içiyor.) Önce günde 1-2 tane iç dedi. Sonra zaman geçtikçe 5 e kadar içebilirsin dedi. Şuanda da çok canım isterse arada içiyorum.:( Pişmanlık suçluluk duyuyor muyum: EVET HEM DE ÇOK. Keşke onu bile içmesem diyorum ama etrafımda o kadar çok içiliyor ki ister istemez canım çekiyor... :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hııı ama Aslının da dediği gibi, doğumdan sonra sakın içme dedi. Çünkü sütten direk geçiyor bebeğe, şimdi plasenta 5 e kadar geçirmiyor, 5 ten sonrasını geçiriyor dedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kız sakın içmeyin.Ben açlığa katlanıyorum siz karnınızı doyurabiliyosunuz en azından :acep:
Ona şükredin.

:( ah babuş o kadar istıyor ki bazen canım off off. ama içmedim içmem de.

şekerini hemen koy beybi. allahım dün gece yattım yatakta seni düşünuyorum. o zilli diyrum kesin yapmıştır şekerlerden. aiyy diyorum keşke bende yanında olsaydım da beraber yapardk dedım.

Yaa kızlar bu sigara mevzuunda kimseyi teşvik etmek istemem ama, ben hamile kalmadan önce günde nerdeyse 1 paket içiyordum. Hamile kaldığımı öğrenince o an bıraktım. Ama sonra karnım ve vücudum şişmeye, afedersiniz büyük tuvalete çıkamamaya falan başladım ve doktorum sakın sigarayı aniden bırakma dedi. Bebeğe çok zarar verirsin. Zaten şuan bebekte sigarada bulunan maddeler var, tamamen arınmış bir bebek için 10 yıl önce sigarayı bırakmış olman gerekiyordu dedi. (Babamız da sigara içiyor.) Önce günde 1-2 tane iç dedi. Sonra zaman geçtikçe 5 e kadar içebilirsin dedi. Şuanda da çok canım isterse arada içiyorum.:( Pişmanlık suçluluk duyuyor muyum: EVET HEM DE ÇOK. Keşke onu bile içmesem diyorum ama etrafımda o kadar çok içiliyor ki ister istemez canım çekiyor... :(

ya bu tercih meselesi. ben içmiyorum içmem de. ama canım çok istıyo be simurum off offf.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de geçenlerde cips yedim diye vicdan azabından kıvranıyodum.Hiç üzülmiyim bari o zaman.:acep::ajan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İşte şekerlerim; acelece yapıverdim birtane nasıl birşey olucağını göstermek için :D
Yazısını kesip tüle zımbalıcam en son.

Ekli dosyalar

• DSCN2062.jpg
    DSCN2062.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 80
  • DSCN2066.jpg
    DSCN2066.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 79
  • DSCN2068.jpg
    DSCN2068.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 82
  • DSCN2069.jpg
    DSCN2069.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 84

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hııı ama Aslının da dediği gibi, doğumdan sonra sakın içme dedi. Çünkü sütten direk geçiyor bebeğe, şimdi plasenta 5 e kadar geçirmiyor, 5 ten sonrasını geçiriyor dedi.
yani banada doktorum öyle dedi ama ben dedi diye içmedim.ama hiçte içmedim değil bişeye sinirlendiğim yada canım sıkkın olduğunda yakıyorum azcık çekiyorum bitti gitti ama sonrası vicdan azabı tabi:(:(
evet yaaa hele arkadaş ortamında herkes içiyor pasif içici olarak daha çok etkileniyorum

bende arada içiyom yaa azoş ama doğurduktan sonra emzirme bitene kadar oda yok:(
Ona şükredin.
işte asıl sorun o karnımızı doyurduktan sonraki boşlukta oluyor olan bacımm içene çok zor yemekten sonraki o boşluk
kısmet. olası. olağan. olmalı. :)

içme 3 tane de içme. ben öğrendiğim gün son sigaram deyip yaktım o gun bugündür içmiyorum ağzıma bile sürmedim. bazen paketten alıp kokluyorum falan ama ı ıhh hayatta içemem.

ozaman sana kocaman aferin kızz aramızdaki tek dayanıklı avrat sen çıktın braboooooooooo:yandanyandan::yandanyandan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben de geçenlerde cips yedim diye vicdan azabından kıvranıyodum.Hiç üzülmiyim bari o zaman.:acep::ajan:

ee yuh babuş. cips ne kız? ben burger yedim 3-4 kez. kola içiyorum bazen. :(

canım istıyor ama napıyım.

Aboooo o zaman ben kendimi şurdan atiiim valla. :acep: Benim doktor bana neye ne kadar izin verdiyse hepsini yiyorum içiyorum. Bazen cips, kola, hamburger, çay, kahve. 5 bardak çay=4 bardak kolaya eşdeğer sanırım. Bir ara bakmıştım ama şimdi hatırlamıyorum. (Kafein açısından)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:( ah babuş o kadar istıyor ki bazen canım off off. ama içmedim içmem de.

Dayanabiliyosan içme babuş.Helal olsun zor bişey dayanmal tahmin edebiliyorum.
Ömrümde hiç sigara içmedim.Bir kez denemeye kalktım,nasıl acaba içmesi diye,onu da beceremedim.Tek dal içmedim desem yeri var yani.
Yersiz ahkam kesmek istemem ama nasıl bir tiryakilik olduğunu eşimden, annem ve babamdan biliyorum.Bırakmak hiç kolay değil.
Yaşadığınız yoksunluğa çok benzer yoksunluklar yaşıyorum biliyosunuz.Ama şöyle tahmin ediyorum: Hamile bir kadın için canı istediğinde çikolata yiyememek, bir dilim börek yiyememek, en basitinden sevdiği bir çorbadan ikinci bir tabak daha alamamak,canı çeken bir meyveyi sadece kağıtta yazan miktarda o da arkasından canı istese de istemese de süt,yoğurt yemek kaydıyla yemekten çok bir farkı olmasa gerek diye düşünüyorum.
Sizinki bağımlılık.
Benimki hastalık.
Biz bunun üstesinden geliriz bence.
Çok feylesof günümdeyim yine kahretsin :kahve::kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar