2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Hahahhahah koptum kız :D Yok len benim kadar rahat ana var mıdır aceba :D

Ay çok güzel, ama ben tavanı delsem ev sahibi de beni deler :D

Ağzına gurban :D Savun len beni :p

Aboooo iki dakka kayboldum nasıl çekiştirmişler beni :D

Yerimmmmmm ben de bundan istiyom :1:

He valla doğru dedin :D

Ohhh gözünaydın canım..Maşallah tostişe...

Kızlar şekerlerim geldi ondan kayboldum, bayıldım bayıldım çok tatlı ya bi numune yapıp eklerim evden..Herkese tavsiye edilir :D

anamm damadımın sekerleri mi gelmişş..ohh ohh ne kadan güzell.azoş dünür bende isterim o sekerlerden valla bilmem bak..bu arada o çekik gözlüden olsun damadım mümkünsee:1:ayrıca benim kız sanslı olur kızlarr..kendi anası gamsız baykuş kayınvalidesi düşünür inceden herseyii.ne kadann sanslıyız ayoll...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bildiğin dik4gen ayna :D

azoooo güle güle dağıt canım
peki bişi sorcam tülü mülü çıktıktan sonra
nasıl kullanılabilir obje

aslı bu saatte uyuyon mu kız

kızzz elektirik panosuna tır çarpmış nasıl becerdiyse emme yarıda bırakmış işini demekki beceriksiz acep birde panoya benmi çarpsam belki erken paydos ederdik böylelikle.:):):)durun ben gidiyom tutmayın beni panonun üstüne oturcammmmmmmmmmmmmmm:deli::deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Olmaz kız, canım Zonguldağım değişik birşeyler görsün :D

di mi ayol... havam olur hem kız. ayyy bak o değişik bebek şekerlerini yaptıran kadın bu derler. bu arada geçen rüyamda o şekerlerden dagıtıyodum ruyamda bebişim.

standıyla almışım hemde :))))

yok kız o yazılara para vermeyin boşa yazıcıdan çıkartın bak

yok kızz onlar çok kolay wordda yazın yazın çoğaltın

bu kız zeki anlarım ben.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anamm damadımın sekerleri mi gelmişş..ohh ohh ne kadan güzell.azoş dünür bende isterim o sekerlerden valla bilmem bak..bu arada o çekik gözlüden olsun damadım mümkünsee:1:ayrıca benim kız sanslı olur kızlarr..kendi anası gamsız baykuş kayınvalidesi düşünür inceden herseyii.ne kadann sanslıyız ayoll...

Sağol dünürümmmm...Ben ikisini de düşünürüm, iyi kaynana olurum kız ben :D Vur enseme al lokmamı yani :p

Noldu kız :D

bildiğin dik4gen ayna :D

azoooo güle güle dağıt canım
peki bişi sorcam tülü mülü çıktıktan sonra
nasıl kullanılabilir obje

aslı bu saatte uyuyon mu kız

Sağol yavrum...
Ben arkasına magnet yapıştırcam öyle dağıtcam, buzdolabı süsü yapabilirler..İsteyen çubuğu kırar öyle yapar, isteyen çubukla takar, ya da bi çiçek saksısına dekor olarak yerleştirir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kapı önündeki elektrik panomuza 1 adet tır çarptı ve yaklaşık 2saat elektirikler gitti.nasıl uyuduysam kuytu ve karanlık bir odada kızlar mırıltılarıma horultularıma gelip bulmuşlar beniiii şimdi yeni doğmuş kedi gibi gözlerimi açmaya çalıyorum..o değilde gene sayfalar ilerlemiş anam nasıııı okuycaksam:(çeneniz durmuyorkiiii

Yuha kız o nasıl olmuş öle ohh iyiki uyudun bide ben uyusaydın eyiydi

gökçe kız allah seni napmasın emi :cokkomik: tosbağlar varya hani biizimkilerinde kabukları yok işte:deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

gökçe kız allah seni napmasın emi :cokkomik: tosbağlar varya hani biizimkilerinde kabukları yok işte:deli:

hee kız olmayacak iş oldu işte pekte iyi olduda..konuyu anlamadım azoş oğluna bişey almış ama ne almış göremedim kaçırdım orayı

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yok kız o yazılara para vermeyin boşa yazıcıdan çıkartın bak

yok kızz onlar çok kolay wordda yazın yazın çoğaltın

ama wordde normal kağıda çıkcak bu karta yazılıyo

Makber şarkısı sana gelsin o zaman "heryerrrrrrr karanlıııııııkkkk" :D
Ne güzel uyumuşsun ya, ben de uyuyabilsem keşke.

şarkıya bak yaaa mezar :D

Para vermedim 50 tane bastırdığım içün :D

ee 50 tane yapıyolar yani

kızzz elektirik panosuna tır çarpmış nasıl becerdiyse emme yarıda bırakmış işini demekki beceriksiz acep birde panoya benmi çarpsam belki erken paydos ederdik böylelikle.:):):)durun ben gidiyom tutmayın beni panonun üstüne oturcammmmmmmmmmmmmmm:deli::deli:

höyyy

Sağol dünürümmmm...Ben ikisini de düşünürüm, iyi kaynana olurum kız ben :D Vur enseme al lokmamı yani :p

Sağol yavrum...
Ben arkasına magnet yapıştırcam öyle dağıtcam, buzdolabı süsü yapabilirler..İsteyen çubuğu kırar öyle yapar, isteyen çubukla takar, ya da bi çiçek saksısına dekor olarak yerleştirir.

aaa güzel fikirler afferim kııı

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
su formülü bi tarafa yazın ben nerden yazıp bulmusum bilmiyorum ajandamı karıstırırken cıktı.zararı olacağını sanmıyorum faydası olursada ne ala..

SÜT ARTTIRICI FORMÜL
500 ml suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç dut kurusu koy,kapağı kapat,altı kısık sekilde 5 dk daha kaynat.sonra kapağı aç hemen süz ve iç.2 hafta boyunca hergün taze taze iç. 3.hafta dut yerine 4 tane kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.

ben bunu nerden kim dedi yazmısım hatırlayamadım ama sanırım cok memnun kalan olmus ki ben dikkat cekici sekilde yazmısım.umarım işinize yarar bacılar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
di mi ayol... havam olur hem kız. ayyy bak o değişik bebek şekerlerini yaptıran kadın bu derler. bu arada geçen rüyamda o şekerlerden dagıtıyodum ruyamda bebişim.

standıyla almışım hemde :))))

bu kız zeki anlarım ben.
yok kız ne zekiliği ben çok güsel şeyler yapıyonda siz bakmayın bana boş gezenin boş kalfasıyım işte :dill:
Azos bak sag tarafa dogru cukurlar var gozleri o :D

aneaaam çok taklı bu yaaa sıpaaaaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yelizzcim sabahta selam verdiydim ama görmedin..maşallah oğluşunaa büyümüş boy kg olarak:)ama resimden pek belli olmuyor yüzü

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Sağol yavrum...

bilmem. efkar bastı... ayrıca evet saksıya saplamak da hoş fikirmiş:)

Azos bak sag tarafa dogru cukurlar var gozleri o :D

ama ebişim ben anlamadım neresi neresi dıye :)

yerim onların dötlerini ben yer...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
su formülü bi tarafa yazın ben nerden yazıp bulmusum bilmiyorum ajandamı karıstırırken cıktı.zararı olacağını sanmıyorum faydası olursada ne ala..

SÜT ARTTIRICI FORMÜL
500 ml suyu kaynat.kaynayan suya 1 avuç dut kurusu koy,kapağı kapat,altı kısık sekilde 5 dk daha kaynat.sonra kapağı aç hemen süz ve iç.2 hafta boyunca hergün taze taze iç. 3.hafta dut yerine 4 tane kuru inciri ortadan kes koy.2 haftada bunu iç.

ben bunu nerden kim dedi yazmısım hatırlayamadım ama sanırım cok memnun kalan olmus ki ben dikkat cekici sekilde yazmısım.umarım işinize yarar bacılar.

pek yararlı gibi gözüküyor canım inşallah gerek kalmadan atlatırız her birimiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar