2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar...Nassınız?

Canım gözün aydın..
Sana hep söylemek istiyordum ama çokta cesaret edemiyordum..
Sen boşver şu diyetisyeni, onlar bu konuda çok yeterli olmuyorlar, Doktorun ne derse yap..
Doktorunun diyetine uy ve o şekilde yap kan ölçümünü..
Sana yakın olsamda bi tahinli kurabiye yapsam. Geçen yiyememiştin ya:panter:

Teşekkürler canım...
Valla ilk aklıma gelen tahinli kurabiye oldu biliyomusun benim de :deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar hepiciğinizeeeeeeeee:sirin::sirin::sirin:bblaum canımcım baakkk gördünmü yavrun sağasağlam annesinin sıcacaık göbüşünde huzurla büyüyor sıkma artık canını:):)şükürler olsun bir tesrlik yokmuş bak dediğimiz gibi artık kaygılarını biraz olsun at hayatım??anaaaaaaammm ozaman sen şimdik kg almayada başlarsın rekor yeniden benim olurrr hahahahhahahahaaaa:zonk::zonk::zonk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlar hepiciğinizeeeeeeeee:sirin::sirin::sirin:bblaum canımcım baakkk gördünmü yavrun sağasağlam annesinin sıcacaık göbüşünde huzurla büyüyor sıkma artık canını:):)şükürler olsun bir tesrlik yokmuş bak dediğimiz gibi artık kaygılarını biraz olsun at hayatım??anaaaaaaammm ozaman sen şimdik kg almayada başlarsın rekor yeniden benim olurrr hahahahhahahahaaaa:zonk::zonk::zonk:

Canım benim çok teşekkür ederim,hamdolsun bi terslik yokmuş...
Ehehehehe kaptırmıcam sana kız rekoru :huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
amin tatlım ya cümlemizinkini.Allahım hepimizi bi avazda kurtarsın vallahi ne zor dimi bu aşamalar....
amin bebeğim çok sevindim senin adına bebeğin iyi olmasına
ya bu unnado'dan şirinler hala gelmediii
kız unnadoda kampanya 10 kasıma kadar devame diyodu şirinler için diyorum ben alamadım gerçi ama nasip ancak 7-8 günde geliyo cumartesi en geç elinde olur meraklanma
ne bilim....
ya bu firmalar kampayalar bittikten sonra kargolamaya başlıyolar.
2 kasımda sipariş vermişiz ama kampanya ne zaman bitti ki?
bi de şey diyodu,bayramdan sonra kargolancak, onu hatırlıyorum.
ama artık kargoya verilmesi lazım.
aynen 1 hafta yı buluyor kargonun ulaşması babuş
geldim laylam saolasınn:bebecik

saolasın cnmm bende sizi gördüğüme çok sewindimmm:)
hoşgeldin demet bacı sen bizi nirden buldun bakem
aiyyyy benimki kaburgalarımın altında yine yaaa... arkamda 3 adet yastıkla kanepedeyim şu an pofffff. bi rahat edemedim. demin de mal gibi eşime bakıp ağladım şoka girdi adam yaa...
kızz benim tocamda yok ya izmirde 3 gecedir her akşam eve girdiğimde sessizlik zoruma gidiyo ne yemek yiyebiliyorum ne oturabiliyorum devamlı ağlak moddayım akşam aradı msn aç göreyim seni çok özledim dedi olmaz diyorum ama bir yandanda hıçkırıkla ağlıyorum açtım beni görünce kötü oldu sanırım oda ağladı kıyamam sonunda benim ağlaklığı onada bulaştırdım gözümün yaşı dinmiyor kocamın kirli tshirti vardı her gece onunla yatıyorum pufff salı günü nasıl gelir acaba??? gökçem seninkide snaırsam bu tarz bişi
bu ara bişi olmasına gerek yok. sürekli ağlak haldeyim. ama özellikle eşime bakınca kopuyoum. mallaştım hepten. adam da ne oldu naptım ben şimdi dıyo yaa yazıkkk...
insan dolup taşıyor kimimiz mutluluktan kimimiz hüzünden ağlıyoruz ama hep o ağlaklık var
ben çıkayım yarın iş yerınde yıyecegım yemegı hazırlıyım kızlar. öpuyorum sizi... yarın goruşmek üzere. iyi gecelr.
kız sefer tasımı yapıyon yoksa aferin iyi yapıyosun sağlıklı beslenmiş olursun en azından dışardaki yemekler bi tuhaf kokuyo
Selam hanımlar :) Herkese gunaydınlar olsun

Bugun kuzenim gelicek. Oglumu gorsun diye esimden gizli doktora gitmeyi planlıyorum :))) Cunku kontrol zamanıma 1 hafta var daha simdi gidicem dersem kızar.

cok ozledim Enes'imi. Bakalım kac gr kac cm olmus benim yakısııklı oglum :eek:ys:
günaydın pıtırcıkkk yapıyon sen bakim nirelerden cöööö diyip gidiyon git kız kaç adrelanin iyidir baya oldu kontrole gitmeyeli bebişim ben diyim mi en son gittiğinde 700 civarıydı enes oğlan şimdi 1400 olmuştur die düşünüyorum boyuda 38-40 cm arası

günaydınnnnnnnn zuzu

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Leader,Dünyam günaydın kızlar.
Dünyam eğer kontrolüne 1 haftan kaldıysa gitme bekle bence de vaktini?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Aman kuzum sağlıklı olalım, yavruşlarımız da sağlıklı olsun da kilo milo işin şakası.:huhuu:

hee yaa aynen öle valla.off nasıl uykusuzum anlatamam misafirlerim vardi milli maç için kociş çağırmış 1i geçiyordu gece gittiklerinde ortalığı topla yat 2yi geçti göz kapaklarımı zor açık tutuyom valla

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın bebeğemmmmmmmmmmmmm:sirin::sirin:

napıyon kız göbeğim dalgalanıyo artık bayrak gibi :1: nasıl bir hismiş kızları anlamaya başlıyorum :lilav:[/QUOTE]

:Dçok güzel bişiy yaaa bana da oluyor arada çok ilginç yavvv..benim kızda dün kendini sola topladı kafa dışarda gibi böyle alimi bir koydum kafası resmen avcumun içindeydi ayyyyy çok süpermiş bunlar yaaa tuğbam şükürler olsun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar dün eşimle bebeğin kıyafetlerini beşiğin çekmecelerine,gözlerine yerleştirdik bişi dikkatimi çekti.
Mesela hastane çıkışı diye 4 tane set almışız, annem,kayınvalidem filan.
Ama hepsinin ebatlar farklı. Mesela ikisi baya kocaman. Yani çocuğun o kadar doğacağını hiç sanmıyorum ben…
0-1 ay diye aldığım tulumlarla ölçtüm,%40 filan büyük nerdeyse.
Yani ya o tulumlar, ya 0-1aylar elimde patlıcak benim :D
Bi de annem bana sormadığı için aldığı hastane çıkışlarını alt üst takım şeklinde almış.
Sadece 1i tek parça tulum benim çıkışların :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hee yaa aynen öle valla.off nasıl uykusuzum anlatamam misafirlerim vardi milli maç için kociş çağırmış 1i geçiyordu gece gittiklerinde ortalığı topla yat 2yi geçti göz kapaklarımı zor açık tutuyom valla

Ay kıyamam yaaaaaa
Misafir bu ara benim kabusum :ilknur:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
napıyon kız göbeğim dalgalanıyo artık bayrak gibi :1: nasıl bir hismiş kızları anlamaya başlıyorum :lilav:

:Dçok güzel bişiy yaaa bana da oluyor arada çok ilginç yavvv..benim kızda dün kendini sola topladı kafa dışarda gibi böyle alimi bir koydum kafası resmen avcumun içindeydi ayyyyy çok süpermiş bunlar yaaa tuğbam şükürler olsun[/QUOTE]
süper bişi gerçekten dahada ilerilerini görcez aslıcan allaha şükürler olsun
Kızlar dün eşimle bebeğin kıyafetlerini beşiğin çekmecelerine,gözlerine yerleştirdik bişi dikkatimi çekti.
Mesela hastane çıkışı diye 4 tane set almışız, annem,kayınvalidem filan.
Ama hepsinin ebatlar farklı. Mesela ikisi baya kocaman. Yani çocuğun o kadar doğacağını hiç sanmıyorum ben…
0-1 ay diye aldığım tulumlarla ölçtüm,%40 filan büyük nerdeyse.
Yani ya o tulumlar, ya 0-1aylar elimde patlıcak benim :D
Bi de annem bana sormadığı için aldığı hastane çıkışlarını alt üst takım şeklinde almış.
Sadece 1i tek parça tulum benim çıkışların :(

babuş hastane çıkışları dışarda baktığım kadarıyla (almadım daha) 10lu set olarak satılıyo iç zıbınlar dış zıbınlar tulum yelek şapka eldiven ve battaniye olarak hepsi bu şekildemi yani hepsi battaneliyse birilerine sat yada aldığın yere götür rica et yerine başka bişi al

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kız madem bi haftan var bekle eşinden de gizli iş çevirme işte. yahu hem adamdan korkuyosun hem de arkasından sürekli iş çeviriyosun. ahahahaha delüü...

günaydın bu arada.

Yok kuzenim cok gormek istiyor bebegi. Yarın gidecek evine ben de o yuzden hem de oglumu ozledigimden gideyim diyorum. 1 hafta var normal kontrolume ama bildiginiz uzere ben esimle hep doktor kavgası yapıyorum gidicem gitmiycen diye. Haftaya da gondericek mi mechul orası :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar