2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ekli dosyayı görüntüle 9156benn geldim kızlarrrrr... sorumsuzz tombul kelabbam yüzünden bi kosu postaneye gittim geldim.. faturalara toplam 165 tl para ödedimm (bunu kesin geriye tahsil edemiycem) bi saatt yalı kazıgı modunda beklemem de cabasıı.. ölcektim sinirden.. bide 2 saat sonra ben seni aramayı unuttum demz mi yanımda olsa kirpi saclarını yolabilirdim. :sinir::sinir::sinir::sinir: neysee baska bi yere gitcek keyfim de kalmadı:acep: bakın ben bu odayı cok begendim kızlarr.. besigi ve sifonyeri alıcam. ama bakıp bakıpp düsünüyorum acaba sifonyer yerine dolabı mı alsam diye:acep: nasıl sizceee
Ekli dosyayı görüntüle 9155
Ekli dosyayı görüntüle 9156
Ekli dosyayı görüntüle 9157

:besik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Odada yatmıyollaar diyip hevesimi kaçırmayın oğlum :cirla:
Benim park yatağım yok, beşiğim yok, yanımda yatacak yeri yok odasında yatacak :gulbis:

Leader hoşgelmişsen kuzum, kendimi tutuyorum bakkaldan almamak için vallahi :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
He aynen aynen tatlım.Ben de kilolu hamile kaldım.Leader da öyle bak.Kilolu hamile kalan az alıyo.
gökçeyle azoş gibi cin alinin ablası olaraktan hamile kalanlar da bize yetişmek için seğirtiyo işte arkamızdan :kahkaha:

haklısın babuş. (ahahuahauhauah) :eek:ky:

şu an varya cern de atomu parçalayan bilim adamı kadar güveniyorum kendime o derece bi güven pompaladı bu mesaj bana sağoll varolll yeahhhh dıyorum.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hehehe işte ben dana gibin hamile kaldım hala danayım ama hamile kaldığım kg ile pek farkım yok 2,5 kg aldım 76 kgdayım babuş

sölim mi çok alakasız yemekler yedim evde kuru fasulye pilav vardı yidim sonra karadut dondurmalı tavuk göğsü yidim şimdi duba gibi oturuyorum koltuğumda:panter: ama midem fena şişti

Ohoooo bide utanmadan hoşbeş dion, sana hoşbeş yok sen kazana düşmüşsün :dill:

benn geldim kızlarrrrr... sorumsuzz tombul kelabbam yüzünden bi kosu postaneye gittim geldim.. faturalara toplam 165 tl para ödedimm (bunu kesin geriye tahsil edemiycem) bi saatt yalı kazıgı modunda beklemem de cabasıı.. ölcektim sinirden.. bide 2 saat sonra ben seni aramayı unuttum demz mi yanımda olsa kirpi saclarını yolabilirdim. :sinir::sinir::sinir::sinir: neysee baska bi yere gitcek keyfim de kalmadı:acep: bakın ben bu odayı cok begendim kızlarr.. besigi ve sifonyeri alıcam. ama bakıp bakıpp düsünüyorum acaba sifonyer yerine dolabı mı alsam diye:acep: nasıl sizceee

Ekli dosyayı görüntüle 9153

Ekli dosyayı görüntüle 9154

Ekli dosyayı görüntüle 9155 :besik:

İlk iki resim açılmadı.Sonda bi şifonyer gördüm ama rengi koyu geldi :acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ikea diil mi bu? ben de beğenmiştim ama beyaz takıntım yüzünden vazgeçtim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar ben geldim ama yine kaynatırken görmüyonuz beni :panter:

velkam bebişim.

Odada yatmıyollaar diyip hevesimi kaçırmayın oğlum :cirla:
Benim park yatağım yok, beşiğim yok, yanımda yatacak yeri yok odasında yatacak :gulbis:

Leader hoşgelmişsen kuzum, kendimi tutuyorum bakkaldan almamak için vallahi :(

hayır azo bakkal yok. bisküvi yok tatlı yok hoşbeş yok. 2 ay kaldı sabret. elma ye mandalina ye. bak nasıl dalga gecıyolar bizimle. neymiş 2 kilo almış biri diğeri 4 almış öteki 3,5 almış falan fılan.

Alır alır yakında eskişehirin altın anahtarını da verirler kendisine :D

hıııı hııı hııı... :eek:ky: anladın sen o hııı yı yaparken ki ifademi.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
düzelttim bebem acıldı simdii. cok koyu degil aslında yakından bildigin agacc rengii :zonk:

Temammm takım olarak hoşuma gitti öyle görünce..
Buna kremli uyku seti de süper olur, krem halı krem perde felan gözümde canlandırdım..Beğendim :sirin:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haklısın babuş. (ahahuahauhauah) :eek:ky:

şu an varya cern de atomu parçalayan bilim adamı kadar güveniyorum kendime o derece bi güven pompaladı bu mesaj bana sağoll varolll yeahhhh dıyorum.

Gaz lazımsa çığırın beni :zonk:

evet kesinlikle teşhisin doğru şekercim kg hamile kalan anne adayları daha az kg alarak ilerliyor onlarda kürdan gibi olmasalardı demi ama onlar zayıfkene biz onlara bişey didikmiii haa didikmiiii:):):)

aynen :hihh:

sölim mi çok alakasız yemekler yedim evde kuru fasulye pilav vardı yidim sonra karadut dondurmalı tavuk göğsü yidim şimdi duba gibi oturuyorum koltuğumda:panter: ama midem fena şişti

Neeee karadutlu dondurma mıııııııııı :acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ekli dosyayı görüntüle 9156benn geldim kızlarrrrr... sorumsuzz tombul kelabbam yüzünden bi kosu postaneye gittim geldim.. faturalara toplam 165 tl para ödedimm (bunu kesin geriye tahsil edemiycem) bi saatt yalı kazıgı modunda beklemem de cabasıı.. ölcektim sinirden.. bide 2 saat sonra ben seni aramayı unuttum demz mi yanımda olsa kirpi saclarını yolabilirdim. :sinir::sinir::sinir::sinir: neysee baska bi yere gitcek keyfim de kalmadı:acep: bakın ben bu odayı cok begendim kızlarr.. besigi ve sifonyeri alıcam. ama bakıp bakıpp düsünüyorum acaba sifonyer yerine dolabı mı alsam diye:acep: nasıl sizceee
Ekli dosyayı görüntüle 9155
Ekli dosyayı görüntüle 9156
Ekli dosyayı görüntüle 9157

:besik:
ıkeanın mobilyası değilmi bu şifonyer daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
velkam bebişim.

hayır azo bakkal yok. bisküvi yok tatlı yok hoşbeş yok. 2 ay kaldı sabret. elma ye mandalina ye. bak nasıl dalga gecıyolar bizimle. neymiş 2 kilo almış biri diğeri 4 almış öteki 3,5 almış falan fılan.

hıııı hııı hııı... :eek:ky: anladın sen o hııı yı yaparken ki ifademi.

2 elma 1 mandalina yedim bugün :( içim dışım elma, muz, mandalina oldu yitti gari, ben de tatlı yemek istiyorum ya..
Hatta gidip lays alasım var :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ikea diil mi bu? ben de beğenmiştim ama beyaz takıntım yüzünden vazgeçtim.

evet cnmm ıkea. bende beyazı cok seviyorumm.. mutfagım beyaz,yatak odası beyaz, mutfak masam beyaz:zonk::kahkaha: simdi yerler mese (saolsunlar onu da yanlıs yapmıstı benim kocam ev yapılırkenn ) tasınıcak 1 yıla nasipse o zaman yerler akcaagac olcak nasipse.. o zaman daha sık durur diye düsündümm.. oyuncaklar falann.. tüm arkadaslarımızın cocuklarının odası beyaz bide ondan farklı olsun didim

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aslında park yatak puset ana kucağı bebek arabası beleşe gelmeseydi ben de alamazdım ama bunlara para vermeyince aldık odasını. sonuçta yaza kadar park yatak da yatacak inşallah, yazın park yatağı anneme bırakıp odasında yatırmayı planlıyorum, alışsın napayım o kadar aldık yani.:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben doğurayım hele goa yicem.Onu düşündüm şimdi.
Yazık kız bana.Acıdım şimdi birden kendime.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
evet cnmm ıkea. bende beyazı cok seviyorumm.. mutfagım beyaz,yatak odası beyaz, mutfak masam beyaz:zonk::kahkaha: simdi yerler mese (saolsunlar onu da yanlıs yapmıstı benim kocam ev yapılırkenn ) tasınıcak 1 yıla nasipse o zaman yerler akcaagac olcak nasipse.. o zaman daha sık durur diye düsündümm.. oyuncaklar falann.. tüm arkadaslarımızın cocuklarının odası beyaz bide ondan farklı olsun didim

bence dolabı al sadece birini alacaksan, içini de hatırlıyorum çok kullanışlıydı.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Temammm takım olarak hoşuma gitti öyle görünce..
Buna kremli uyku seti de süper olur, krem halı krem perde felan gözümde canlandırdım..Beğendim :sirin:

o dediklerinn ancak 1 yıl sonra allah izin verirse olcakk simdilik sen bu yatagı beyaz bi yatak odasının içinde düsün:kahkaha:

ana bende de var beyaz takıntısı. inanmazsın gelinliğim bile beyazdı dermişim. öff tamam sustum. ama var yani beyaz hastalığımm..

allah senii :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

ıkeanın mobilyası değilmi bu şifonyer daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

evt canım leksvik mi ne o seri işte.. bende üst kısmı alt acma olarak sekillendirilebiliyo o yüzden sifonyeri düsündüm ama bu sifonyer baska odada durcak sogukta altını acamam ki orda:acep: kafam karıstı iyice

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar