2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bende iyiyim canım hepimizin morali bozuldu perşembeye randevu aldım senin dediğin gülnur hanımdan bakalım bundan memnun kalacazmı acaba

aa cok iyi yapmıssın canım.kocası cok övdü kadını.eğer ömer bey gibiyse hakikaten iyi doktordur.o adamı tek gecerim bana yakın bi yer olsa onunla devam etmek isterdim kesinlikle bi hamile bu kadar rahatlatılır ama yeri cok ters işte.persembeden sonra bulusalım özledim hem senii..benimde bu hafta misafirlerim olcak sanırım haber bekliyorum.cumayı ayırdım bize.olur mu?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Sen de haklısın.Ben de anneme bensiz birşeyler alınca kızıyordum ama dün yaşadığım korkudan sonra gereksiz olduğuna kanaat getirdim..Boşver ne istiyorlarsa alsınlar, beğenmezsen 1 sene sonra farklısını alırsın.

haklısın,yapacak başka bir şey yok gibi görünüyor zaten eşime anlatsam şimdi o da açıp telefonu siz birşey almayın biz görmeden diyecek o zaman da ben laf yetiştirmiş olacağım ortam bozulacak..amaan yaa hayret birşey ha yani,uğraştığım şeye bak artık..naparlarsa yapsınlar tamam onları takıp ta daha fazla stres olmak istemiyorum öff.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Eeee diğerini atacak değiller ya, kim bizim için iyi birşey yazarsa atılır bu kadar basit.

hayır anlamadığım neden muhatap olup gerildiğiniz. olmayın kardeşim. aha belli işte kaç kurban verıldı haksız yere sebepsiz yere güme giden kaç kişi olduk.

işin komiği neden bu kadar dillerinde olduğu bu topık??? buraya bi kişi gelecek diye neden bu kadar ödleri kopuyor anlamıyorum.

siz "acı yaşanırken bu tür paylaşımlar yazmak hoş mu dediğiniz an" gelir yonetici işte. o paylaşımları siler siz soylediğinizle kalırsınız. benim yaşadığım şeyler bunlar. ve aslıyı da uçurdu nıhayet.

ohhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi beeee..üstelik sebep bildirmeden attı beni pislik herifff varya elime geçirsem bir solukta yapışcam boğazına yaaa

aa en buyuk hobısı o bu aralar. bizim topige gelip kim bizim için bi iki iyi kelam ederse anında uçurmak.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kim dua etti benim için?
Fotoğrafçı bayan 300lük rütuşlu foto dvdsine 300tl. fiyat vermiş eşime..
Yani resimlerin tanesi 1 tl.ya gelmiş oluyor, ilerde fotoğrafçıda bastırırım ben.
Bir cafede buluşalım hepberaber daha detaylı konuşalım demiş..
300den yukarı olsaydı yaptıramıcaktım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aa cok iyi yapmıssın canım.kocası cok övdü kadını.eğer ömer bey gibiyse hakikaten iyi doktordur.o adamı tek gecerim bana yakın bi yer olsa onunla devam etmek isterdim kesinlikle bi hamile bu kadar rahatlatılır ama yeri cok ters işte.persembeden sonra bulusalım özledim hem senii..benimde bu hafta misafirlerim olcak sanırım haber bekliyorum.cumayı ayırdım bize.olur mu?

oda yogun degildir umarım geçmişi çok parlak tıp fakültesini 7. le bitirmiş bakacaz artık cuma inşallah bir aksilik çıkmaz bende seni özledim hemde kızının yeleğini vereyim güzel oldu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Kim dua etti benim için?
Yani resimlerin tanesi 1 tl.ya gelmiş oluyor, ilerde fotoğrafçıda bastırırım ben.

istediğin gibi olmasına sevindim hayırlı olsun şimdiden :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kim dua etti benim için?

bal sultan... tayfundan geliyor "hadi yine iyisin iyisin iyisin..."

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kim dua etti benim için?

ahanda ben etmiştim sevindim herşey gönlünce olsun balım

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kim dua etti benim için?

ohh bak bu güzel haber iştee..cok sevindimm.içinde kalacaktı yoksam.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar ahahahahah aslıya yazılan "yazık" mesajı silindi. üyelerin mesaj sılme imkanı mı başladı acaba topıkte yoksa bu kayrılan adamlara yapılan bi kıyak mı?

ay şey de olabilir biri çıkıp "ıyı de o da boyle yazdı onu da silin o zaman aslıyı sıldıgınız gibi" demesınler dıye ortadan delil kaldırma mı?

ahahaha şaka gibi. mesaj demın ordaydı şimdi yok...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar sizlere bişey söylemek istiyorum..
Ya şu eski topikten kopsak, orda olan gerkesiz kişilerin muhabbetleri biizm sinirimizi bozmasın..
Biz muhabbetimize bakalım.. Onlarda kendi alemlerinde oyalansın..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
istediğin gibi olmasına sevindim hayırlı olsun şimdiden :)

Ay çok sağol, moral oldu şimdik bana :)

bal sultan... tayfundan geliyor "hadi yine iyisin iyisin iyisin..."

OĞluşumun balıdır :cicibebek:

ahanda ben etmiştim sevindim herşey gönlünce olsun balım

Ay Allah razı olsunnnn senden:cicek:

ohh bak bu güzel haber iştee..cok sevindimm.içinde kalacaktı yoksam.

Çok sağol dünürüm vallahi kalacaktı içimde..Artık inşallah birbirinden yakuşuklu fotolarını koyarım buraya gelinim için :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarr size bi haberim varr..bende gümlemişimm..anamm cok üzüldümm diceklerim vardııı daha içimde kalıp şişecekler şimdiii aynı içerikli site reklamı yapmaktan siteye erişemiyomusum.süre kısmında hiç yazıyorrr..bu ne bee..valla üzüldüm,şişecem şimdi diyemediklerimden..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar