Aslıcım geçmiş olsun
aslıyı da attılar
olsun kızlar zamanı gelmiş ve geçmişti zaten sırf bilerek susmuştum ozaman ama artık yeter
Aslıcım geçmiş olsun
aslıyı da attılar
bende iyiyim canım hepimizin morali bozuldu perşembeye randevu aldım senin dediğin gülnur hanımdan bakalım bundan memnun kalacazmı acaba
Sen de haklısın.Ben de anneme bensiz birşeyler alınca kızıyordum ama dün yaşadığım korkudan sonra gereksiz olduğuna kanaat getirdim..Boşver ne istiyorlarsa alsınlar, beğenmezsen 1 sene sonra farklısını alırsın.
olsun kızlar zamanı gelmiş ve geçmişti zaten sırf bilerek susmuştum ozaman ama artık yeter
Eeee diğerini atacak değiller ya, kim bizim için iyi birşey yazarsa atılır bu kadar basit.
ohhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi beeee..üstelik sebep bildirmeden attı beni pislik herifff varya elime geçirsem bir solukta yapışcam boğazına yaaa
aslı gercekten mi.ban mı yoksa üyelik iptali mii..gerizekalıı laa bunlarr..
aa cok iyi yapmıssın canım.kocası cok övdü kadını.eğer ömer bey gibiyse hakikaten iyi doktordur.o adamı tek gecerim bana yakın bi yer olsa onunla devam etmek isterdim kesinlikle bi hamile bu kadar rahatlatılır ama yeri cok ters işte.persembeden sonra bulusalım özledim hem senii..benimde bu hafta misafirlerim olcak sanırım haber bekliyorum.cumayı ayırdım bize.olur mu?
Kim dua etti benim için?
Fotoğrafçı bayan 300lük rütuşlu foto dvdsine 300tl. fiyat vermiş eşime..
Yani resimlerin tanesi 1 tl.ya gelmiş oluyor, ilerde fotoğrafçıda bastırırım ben.
Bir cafede buluşalım hepberaber daha detaylı konuşalım demiş..
300den yukarı olsaydı yaptıramıcaktım.
Kim dua etti benim için?
Yani resimlerin tanesi 1 tl.ya gelmiş oluyor, ilerde fotoğrafçıda bastırırım ben.
Kim dua etti benim için?
iptal canım
Kim dua etti benim için?
iptal canım
ao değil de ab'nin aslıya yazdıgı "yazık" mesajı silindi. a
istediğin gibi olmasına sevindim hayırlı olsun şimdiden
bal sultan... tayfundan geliyor "hadi yine iyisin iyisin iyisin..."
ahanda ben etmiştim sevindim herşey gönlünce olsun balım
ohh bak bu güzel haber iştee..cok sevindimm.içinde kalacaktı yoksam.