2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dünden beri bebeğimin yaşadığı stres ve üzüntü için üzülüyorum şimdi de..
Dün eşimle evde otururken eşimin telefonu çaldı..
Annemin gittiği alışveriş merkezinden arıyorlardı, eşime sorular sorup durdular, eşim soruyor nolduğunu "telefonda söyleyemeyiz, kendisini salamıyoruz buraya gelemez misiniz" felan..Tabi ben o sırada hem ağlıyorum anneme birşey oldu diye, hem telaşlanıyorum elim ayağım titriyor...
Eşim apar topar çıktı, yalnız kaldım evde, annemi cebinden aradım birşey söylemiyor gelince anlatırım yok birşey diyor...Felaket birgündü :(
Meğerse annem bayılmış orda, güvenlikte salmamış başına birşey gelir yolda bayılır diye, annem de "kızıma söylemeyin hamile birşey olur" demiş..
Onun için söylememişler bize..Çok kötüydü yani kızlar, anlatırken yine içim şişti.

çok garip çoğu zaman bundan önceki topikte de hamilelik adına ne yaşanıyorsa bazıları bende de oluyordu. normal hayatta yaşanılacak şeyler ama bunlar.

şimdi de azoşla aynı kaderi paylaşıyoruz resmen.

azo dün akşam annemler bana geldiler çaya. oturduk falan babam dukkanı kapatıp saat 10.30 gbi geldi bana. o sırada da apartman yeni ya birileri taşınıyor üst katıma nakliye firmasından 3 adam tutmuşlar. neyse haliyle çayı içtiğimiz için babam gelen kadar o gelince kavhe yapayım dedim. araya laf girdi saat 11.15 falan oldu abim gokçe ne oldu bizim kahveler, söyledin yapmadın canımız çekti dedi. ayağa kaltım onur da (eşim) arkamdan mutfaga gelıyodu bi ses duyduk. dedık dışarda kavga var herhalde. açtım mutfak camını camlar yerden çok az yuksek aşağıya baktım bi ses. ama ortada kavga mavga yok. 1 dakika o inleme sesini dinledim ama nerden geldiğini kestiremıyorum. en son camı kapatacakken bu sefer ses daha da yuksek çıktı dedım biri mi var orda noluyo? onur da cezve elinde bana bakıyo. bu sefer apartamnın zemininden bi adam sesi "abi ne oldu bişi mi var" dedim (o sıra da camlar yere kadar ya az daha düşüuydum adamı gorecem dıye) onur üstümden doğruı el fenereni yakıp aşağıya tuutu. aman allah'ım bi adam nakliye arabasına binecem diye apartmanın önündeki boşluğa adımı at 5 metre yuksekten ayaklarının üzerine düş yerde yatmış inliyo. karanlık bi de.

adamı ben gördüm ya ilk onur bişi demeden aşağıya koştu benim salona girip annemlere bi diyişim var ağlıyorum ellerim ttrıyor ve bayoılmak üzereyim ama.

ben adamı öldü sandım yerde oyle yattıgını gorunce ama o yuzden panık yaptım çok. annem hemen ambulans çağırdı kardeşim beni sakınleşrırdı, sular kolanyalar falan. onur buzlu kovalar getırdı aşağıya. babam abim onur adamı kucakladılar eve taşıdılar, adam üşümüş korkmuş ufo gıbı bişiyiniz var sa az ısınayım hastayene oyle goturun benı demiş. bu arada kıyamet koparken evin sahibi dışarı bile çıkmadı...

benım için de kötu bı geceydi yani. nıye anlattım ben bunu? ha annen! geçmiş olsun canım sana da. offf offf

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gerçekten yorumsuzzzz....... bu konuda bu yorumda yapıldıysa diyecek bişi yok......... insanlıkla başka şeyler karıştırılıyor kimse aramıza gelsin yada gelmesin 1 kişi fazla olmak değil amacımız dürüst insanlarda paylaşım yapmak canım bu kadar acırken bunlarla ilgilenmek istemiyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çok garip çoğu zaman bundan önceki topikte de hamilelik adına ne yaşanıyorsa bazıları bende de oluyordu. normal hayatta yaşanılacak şeyler ama bunlar.

şimdi de azoşla aynı kaderi paylaşıyoruz resmen.

azo dün akşam annemler bana geldiler çaya. oturduk falan babam dukkanı kapatıp saat 10.30 gbi geldi bana. o sırada da apartman yeni ya birileri taşınıyor üst katıma nakliye firmasından 3 adam tutmuşlar. neyse haliyle çayı içtiğimiz için babam gelen kadar o gelince kavhe yapayım dedim. araya laf girdi saat 11.15 falan oldu abim gokçe ne oldu bizim kahveler, söyledin yapmadın canımız çekti dedi. ayağa kaltım onur da (eşim) arkamdan mutfaga gelıyodu bi ses duyduk. dedık dışarda kavga var herhalde. açtım mutfak camını camlar yerden çok az yuksek aşağıya baktım bi ses. ama ortada kavga mavga yok. 1 dakika o inleme sesini dinledim ama nerden geldiğini kestiremıyorum. en son camı kapatacakken bu sefer ses daha da yuksek çıktı dedım biri mi var orda noluyo? onur da cezve elinde bana bakıyo. bu sefer apartamnın zemininden bi adam sesi "abi ne oldu bişi mi var" dedim (o sıra da camlar yere kadar ya az daha düşüuydum adamı gorecem dıye) onur üstümden doğruı el fenereni yakıp aşağıya tuutu. aman allah'ım bi adam nakliye arabasına binecem diye apartmanın önündeki boşluğa adımı at 5 metre yuksekten ayaklarının üzerine düş yerde yatmış inliyo. karanlık bi de.

adamı ben gördüm ya ilk onur bişi demeden aşağıya koştu benim salona girip annemlere bi diyişim var ağlıyorum ellerim ttrıyor ve bayoılmak üzereyim ama.

ben adamı öldü sandım yerde oyle yattıgını gorunce ama o yuzden panık yaptım çok. annem hemen ambulans çağırdı kardeşim beni sakınleşrırdı, sular kolanyalar falan. onur buzlu kovalar getırdı aşağıya. babam abim onur adamı kucakladılar eve taşıdılar, adam üşümüş korkmuş ufo gıbı bişiyiniz var sa az ısınayım hastayene oyle goturun benı demiş. bu arada kıyamet koparken evin sahibi dışarı bile çıkmadı...

benım için de kötu bı geceydi yani. nıye anlattım ben bunu? ha annen! geçmiş olsun canım sana da. offf offf

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun baya korkmuşsun sende..
Ben anneme çok düşkünüm ya ne bileyim ona birşey olma düşüncesi bile beni ağlatıyor :( Ne yapıcam bilmiyorum hiç.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gerçekten yorumsuzzzz....... bu konuda bu yorumda yapıldıysa diyecek bişi yok......... insanlıkla başka şeyler karıştırılıyor kimse aramıza gelsin yada gelmesin 1 kişi fazla olmak değil amacımız dürüst insanlarda paylaşım yapmak canım bu kadar acırken bunlarla ilgilenmek istemiyorum

Evet insan fesat olursa oraya yazma amacımızın "adam çekmek" olduğunu sanar...
Halbuki bizim sinir olduğumuz orda arkadaşımız yanarken kimisinin gülen smileyler yapması, kimisinin tekmeleri ne zaman hissederim diye bencilce sormasına kızmamızdandır..
Ama fesat olduğundan bu şekilde yorumlamış.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben yazdım umarım birileri üstüne alınır ve susar

alınanlar var evet. ama cevaplar inanılacak gibi değil.

canım bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun..
az önce hem burada hem diğer tarafta okudum kagulo için çok üzüldüm..allah sabır versin..oraya yazmak istedim ama lüzumsuz bişey söylerler diye muhattap olmak istemedim..
gökçe sanırım sende bebeğini kaybetmişsin cok üzüldüm.bunlar bizim sınavlarımız bu dünyada.allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın.herkes hayırlı,sağlıklı bebeklerini kucaklarına alsın insallah.

sağol canım benim. 12 haftalıktı ama benimdi teyzesi. olsun cennette kuzenin rügarıyla, gulonunkiyle ve nice melekle oyunlar oynuyodur eminim...

Sağol canım sana da çok geçmiş olsun baya korkmuşsun sende..
Ben anneme çok düşkünüm ya ne bileyim ona birşey olma düşüncesi bile beni ağlatıyor :( Ne yapıcam bilmiyorum hiç.

çok korktum hakkat. bayılıyodum az daha korkudan. anneme bende çok düşkünüm öff benım de aklım çıkıyo bişi olacak anama diye ya.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben geldim,okudum yazdıklarınızın bazılarını da tam anlamadım ama korkan bütün annelere geçmiş olsun...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hosbulduk canımm.iyiydim moralim bozuldu.sen nasıl oldun.senide merak ettim bu hafta baska doktora gidicektin hallettin mi o işi?

bende iyiyim canım hepimizin morali bozuldu perşembeye randevu aldım senin dediğin gülnur hanımdan bakalım bundan memnun kalacazmı acaba

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öfff kızlar bırakın şunları Allah aşkına. onlarda o güç ve arkalarındaki o yonetıcı varken gulo acsını anlatırken arada yazılan gülümsemeler, kapı süsleri bilmem ne temalı mesajları da sildirir onlar. yine siz haksız çıkarsınız bırakın. eğlensınler garipler ya.

oyle bi ayrıcalıkları var biliyosunuz:)))

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Sağolasın canım..

ne demek...bende başka şeylerle uğraşıyorum offf...kayınvalidem ne kadar iyi niyetli düşünüyor olsa da bebeğimin puser-araba-anakucağı üçlüsünü kendinin alacağını söylüyor..o farklı bir şehirde yaşıyor biz denizlide,geldiğinde burada birlikte bakarız bende görmüş olurum diyorum,yok biz alıp getireceğiz sana sürpriz olsun diyor inatla..:((( naparsınız şimdi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ne demek...bende başka şeylerle uğraşıyorum offf...kayınvalidem ne kadar iyi niyetli düşünüyor olsa da bebeğimin puser-araba-anakucağı üçlüsünü kendinin alacağını söylüyor..o farklı bir şehirde yaşıyor biz denizlide,geldiğinde burada birlikte bakarız bende görmüş olurum diyorum,yok biz alıp getireceğiz sana sürpriz olsun diyor inatla..:((( naparsınız şimdi..

Alsın alsın, yeter ki birşeyin ucundan tutsunlar..Sen sadece renk tercihini söyle onlara.Bi de çift yönlü- tek yönlü felan.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Alsın alsın, yeter ki birşeyin ucundan tutsunlar..Sen sadece renk tercihini söyle onlara.Bi de çift yönlü- tek yönlü felan.

söyledim dedim ki ne renk bakıyosun bari dedim, beğencen merak etme sürpriz diyo..yani durup düşününce biz daha 2 yıllık evliyiz beni ne kadar tanıyo ki ne renk ne tarz şeyler beğendiğimi bilecek ?? ben biraz kendimi hiçe sayılıyormuş gibi hissettim birşeylerin ucundan tutmalarından çok..tamam onların da ilk torunu heveslerini anlayabiliyorum ama benimde ilk bebeğim yani çok gıcık bir durum :uzgun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ohhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi beeee..üstelik sebep bildirmeden attı beni pislik herifff varya elime geçirsem bir solukta yapışcam boğazına yaaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sen de haklısın.Ben de anneme bensiz birşeyler alınca kızıyordum ama dün yaşadığım korkudan sonra gereksiz olduğuna kanaat getirdim..Boşver ne istiyorlarsa alsınlar, beğenmezsen 1 sene sonra farklısını alırsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar