yüreğim patlayacak yaaaa...
para ödülü yarışmalarında seçilen şıkkın yanmasını bekler gibi gerildim şu an...
daha net bişey yazmadı ama değilmiofff bakamıyorum gerildim
Çok kötü oldum ya, doğum yapmış
Kim ne yazıyor nerde vallahi bende bi saflık var anlamıyorum..:sinifsinif:
Kim ne yazıyor nerde vallahi bende bi saflık var anlamıyorum..:sinifsinif:
zuzu nirdesin kov o karıyı yanından de get bi resim yükliycem deay çenenizee hemiiiii okuyamadım hepsini yaaaaa
doğum iznine ayrılınca yerime bakacak olan kız bugün başladı
sürekli yanımda oturuyo sabahtan beri açamadım
şimdi sigaraya gitti de açtım offfff
göya bufgün azelya'nın bebiş odasına yorum yapcaktım
ctesi bütün aldıklarımın resmini çektim onları eklicektim((
yelizim süper güsel beşik fiyatıda ii sitede güvenilir sen tocanı ikna et yeterSelam hanımlar.
Su besige bir bakar mısınız sizce nasıl? Fiyatı da cok uygun geldi bana. Ben boyle bir takımı 60 e sormustum annemle hersyei icinde. bir tek cibnligi yok. Onu da alırım pahalı birsey degil zaten. Yalnız bu siteyi bilen guvenen alısveris yapan var mı? Aksam esime gostericem eger kabul ederse bunu alıcam siteden. Bilgilendirirseniz sevinirim cevap bekliyorm kızlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nilayyyyyyyyy gelmiş çok mutlu oldum gamze baykan iyiki yazmışım şirin doktorum sayesinde seni gördüm çok şükür benim oğlanda tocuman olmuş teyzesi nasıl memnun kaldım mı gamzeden??vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaş yaaaaaaaaa
böyle bi tesadüf yokkkkkkk ya yokkkkkkk
beni hatırladınızmı kızlarrr buldum sizi
hemde tamamen tesadüffff
doktorumu araştırıodum netten leader in yazmış olduğu mesaj çıktı
bi baktımmmm azelya burda bblabu burdaaa ooooo yakaladım siziiii
geldim geldim leaderin geldihoşbulduk canım ama inanamıyorum böyle bi tesadüfe yaaçok şaşkınım şu anda
inan siz gittiniz o topikte hiç bişi kalmadı her gün sabah kalkar kalkmaz girdiğim topiğe kaç gündür girmediğimi hatırlamıyorum bile
leaderle aynı doktora gitmeye karar vermiştik oda çıkınca irtibatımız kopmuştu
nete gamze baykan yazdım ilerleyen syfalarda sizin konuşmanız çıktı sizi görünce resmen şooooooookkk oldum yaa
azoş görüyon mu iyiki sormuşum doktorum nasıl die sanaÇok sevindim valla![]()
İyi ki doktorunu sormuş leader, bak bu sayede kavuştuk.
ben şeker testini yaptıramadım izin kopmadı iş yerinden bir kaç gün sonra gitcem tekrardaniyiyim canım cumartesi kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı detaylı ultrason sonuçlarıma falan bakıldı
herşey yolunda çok şükürr kızım 920 gram olmuşş
geçen ay detaylı ultrason yaptırdığımda kızım yüzünü göstermemişti tekrar girdik renkli ultrasona kızım bize nasılllll gülücükler attı anlatamam hatta doktor gülerken resmini çekti bizeo kadar tatlikiiiiii
aşkummm biz burdayız seni ösledik gel artık dön aramıza balık almaya mı gidiyon yine pazara balık cenevarı:3:Yahu kızlar sadece azosla konusuyorum niye kimse bana yazmıyor yoksa bni begenmiyor musunuz
Aden, babus sizden ne haber bebisler nasıl hareket durumları nasıl anlatın azcık yahu
yavruş ne biliyim ya. valla kasıtlı değil tam yazacam bişi çıkıyo ya da konuyu ben bilmiyorum falan.
valla bu ara bi algı sorunum var evetıyıyız ama teyzesi iyi. maşallahımız var. demın ıspanak yedik "o kadar ıspanak yedim biraz güç gösterisi yapayım" dedi bizim oğlan sanırım.. verdi tekmeyi alttan verdi yumrugu üstten...
senin ömerin nasıl. en sevdiğim erkek isimlerinden de biridir ayrıca ömer.
kızın acıısnda bile bişeyler diyemıyoruz kıza ulaşıp. uzaktan bakıyoruz acısına resmen. yazıklar olsun...
2 ah vah birazdan lak lak ahanda yazdım şuraya.
kızın acıısnda bile bişeyler diyemıyoruz kıza ulaşıp. uzaktan bakıyoruz acısına resmen. yazıklar olsun...
Boğazım kenetlendi, nefes alamıyorum sanki
Gözyaşlarımı zor tutuyorum.
Orda olsakta ne diyebiliriz ki, hiçbir söz teselli olmaz, ben de beceremem teselli etmeye çalışırken hep yanlış şeyler söylerim..
Allah kimseler yaşatmasın.
Annemden biliyorum ölü doğum psikolojisini...Bebeğinin yaşamadığını bildiğin halde ıkınmak, onu doğurmak..Ay kötü oldum ya of.