Canım selam naber?
Benim de çocukluk arkadaşım (eski ev arkadaşım) hemşire, aslında hastane/doktor kabul ederse doğuma girebilir foto da çekebilir ama, bilmiyorum ki olur mu...
Aslında o da girerse doğuma kendimi daha güvende de hissederdim hem.
Verir mi dersin
aboooooooooo 2 saat mecburi bir ayrılış yaptım gene kazan kaynamış haa dur diğer yere giriyimde neler olmuş anlamaya çalışıyım bariii-rgulu
iyidir güzelim ne olsun hep aynı sizlere sorayayım birkaç gündür epitural sezaryanı araştırıyorum ilki genel olmuştu bayramda yeni dogum yapmış eşimin akrabasıyla konuştum o çok memnun kalmış bele iğne yapılma olayı beni çok korkutuyor eşimde belinden ameliyat oldu iğne acıtmıyor korkma ısrarla epitural ol diyor daha rahat edermişim bilemiyorum
kızlar ben geceleri horlamaya başlamışım. eşim öyle dedi. ya da kendi yalnız kalmasın diye beni de horluyosun sende işte diye ezmeye çalışıyo bilemedim.
ben yemek yapmaya gidiyoruuuuum
iyidir güzelim ne olsun hep aynı sizlere sorayayım birkaç gündür epitural sezaryanı araştırıyorum ilki genel olmuştu bayramda yeni dogum yapmış eşimin akrabasıyla konuştum o çok memnun kalmış bele iğne yapılma olayı beni çok korkutuyor eşimde belinden ameliyat oldu iğne acıtmıyor korkma ısrarla epitural ol diyor daha rahat edermişim bilemiyorum
kızlar ben geceleri horlamaya başlamışım. eşim öyle dedi. ya da kendi yalnız kalmasın diye beni de horluyosun sende işte diye ezmeye çalışıyo bilemedim.
Kolay gelsin canım.
ben yemek yapmaya gidiyoruuuuum
Bence epidurali seç...Genelde ayılana kadar göremiyorsun bebişi ama epiduralde hemen koyuyorlar koynunaDayımın kızı yaptırmıştı ve hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Yalandır o yalanBenimki de çok gaz çıkarıyorsun diyor, nevresim yırtıldı sanıyorum diyor ama yalan söylüyor hiç konduramam kendime böle birşeyi :eller:
Bence epidurali seç...Genelde ayılana kadar göremiyorsun bebişi ama epiduralde hemen koyuyorlar koynunaDayımın kızı yaptırmıştı ve hiçbir sıkıntı yaşamadı.
Ben iğneden filan değil de, hani bu kesme biçme işlerinin seslerini duyar yada bişiler görür de içim fenalaşırsa diye korkuyorum epiduralden.
duyulurmuki bak bunu hiç düşünmemiştim tırsmam için bir neden daha