2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yahu kızlar sadece azosla konusuyorum niye kimse bana yazmıyor yoksa bni begenmiyor musunuz :vecihi:

Aden, babus sizden ne haber bebisler nasıl hareket durumları nasıl anlatın azcık yahu

yavruş ne biliyim ya. valla kasıtlı değil tam yazacam bişi çıkıyo ya da konuyu ben bilmiyorum falan.

valla bu ara bi algı sorunum var evet :) ıyıyız ama teyzesi iyi. maşallahımız var. demın ıspanak yedik "o kadar ıspanak yedim biraz güç gösterisi yapayım" dedi bizim oğlan sanırım.. verdi tekmeyi alttan verdi yumrugu üstten...

senin ömerin nasıl. en sevdiğim erkek isimlerinden de biridir ayrıca ömer.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şekerlerim kargoya verilmiş, yarın elimde olurmuş :sila:
Şimdi doğumfotocusundan fiyat alıcam kızlar ne olur 500 400 demesin yaaa o zaman vazgeçmek durumunda kalıcam :(

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kurban olurum o'nu verene kurban. Allah'ım bu kadar yol geldik bundan sonrasında da yolumuzu açık tut ya rabbi. bizi utandırma rabbim.

bak çok özledim bebeğimi birden. ben epeydir göremıyorum minnağımı. özeller kapandı ya hastanede de yalap şalap. neresi denk gelirse artık.

oyy oyyy

AMİNNNNNNNN canımmmaminnnnnnnnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaş yaaaaaaaaa
böyle bi tesadüf yokkkkkkk ya yokkkkkkk

beni hatırladınızmı kızlarrr buldum sizi
hemde tamamen tesadüffff
doktorumu araştırıodum netten leader in yazmış olduğu mesaj çıktı
bi baktımmmm azelya burda bblabu burdaaa ooooo yakaladım siziiii

anammmmm kim gelmiş :D
hatırlamaz mıyık kız.nasılsın :)
Ama o eski avatarını koyma sakın buraya, o yaşlı çirkin bi hamileydi, sevmiyodum onu hiç :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Şimdi doğumfotocusundan fiyat alıcam kızlar ne olur 500 400 demesin yaaa o zaman vazgeçmek durumunda kalıcam :(

şekerlerin gelince göster dogum fotoğrafçı fiyatlar çok uçuk yaaa inşallah uygunu bulursun biz kendimiz çekeceğiz doktor izin verirse eşimde doguma girecek ordada kameraya alacak

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aiyyy deme kız. bi tane örnek yap da artık bende başlıyım yapmaya. yoksa ben örneksiz ı ıhhh yapamam öyle cıngıllı işleri.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
anammmmm kim gelmiş :D
hatırlamaz mıyık kız.nasılsın :)
Ama o eski avatarını koyma sakın buraya, o yaşlı çirkin bi hamileydi, sevmiyodum onu hiç :D

hoşbuldukkk canımm benimmmm
çokkk iyiyim çok şükürrr

sizi buldum çok mutluyum ya hala çok şaşkınım böyle bi tesadüfeee Rabbim çok büyük yaaa

tamamm canımmm benimm koymammm :):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy canımmm yaaa olsun bekle biraz daha büyüsünn bebişinnn daha güsel görünürrrr

neyse kızlarrr ben çıkıom acilen temizlik yapmam lazım
daha konuşacak çoookkk şey varrrr sizi buldum ya yeterrrr :)

şekerlerin gelince göster dogum fotoğrafçı fiyatlar çok uçuk yaaa inşallah uygunu bulursun biz kendimiz çekeceğiz doktor izin verirse eşimde doguma girecek ordada kameraya alacak

Evet canım çok uçuk, burda bulduğumuz kadın büyük paketi 500e yapıyor, biz en minnak paket fiyatını örencez bakalım şimdi..
Çokta istiyorum ya :(
Benim eşim doğuma girmek istemiyor tırsık :uzgun:

aiyyy deme kız. bi tane örnek yap da artık bende başlıyım yapmaya. yoksa ben örneksiz ı ıhhh yapamam öyle cıngıllı işleri.

Tamam yapıcam çekicem akşama söz..Yalnız şeker niyetine ben içine kesme şeker koyar öle yaparım numuneyi ha :D Daha şekerini doğuma yakın alcam çünkü :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Oooooo hadi azoş gözünaydın :)
Yapınca bi numune attır buraya merak ederik :)

hoşbuldukkk canımm benimmmm
çokkk iyiyim çok şükürrr

sizi buldum çok mutluyum ya hala çok şaşkınım böyle bi tesadüfeee Rabbim çok büyük yaaa

tamamm canımmm benimm koymammm :):):)

Valla çok sevindim gelmene :D
Süper oldu :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Admin şubat analarında yazışmaya başlamış. Yeni konu açam da topik şenlensin dedi zaar :D

ahahahahhahaah şaka gibi. koskoca (bazılarına gore oyleymiş) admının sordugu soruya bak. ben olsam direk; eminim sonradan çok pişman olmuştur derdim.

hatta öyle bi pişmanlık ki bu ismi hayatından çıkarmak yetmemiş direk sizi de hayatından çıkarmış derdim. ha yine banı yerdim ama olsun değerdi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Canım selam naber?
Benim de çocukluk arkadaşım (eski ev arkadaşım) hemşire, aslında hastane/doktor kabul ederse doğuma girebilir foto da çekebilir ama, bilmiyorum ki olur mu...
Aslında o da girerse doğuma kendimi daha güvende de hissederdim hem.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok denizlideyim :( orda güzel mi

Valla tatlım ben de Samsun'dayım..Burda da kasvetli bir hava var ama ben böyle havaları daha çok sveiyorum nedense :)

Canım selam naber?
Benim de çocukluk arkadaşım (eski ev arkadaşım) hemşire, aslında hastane/doktor kabul ederse doğuma girebilir foto da çekebilir ama, bilmiyorum ki olur mu...
Aslında o da girerse doğuma kendimi daha güvende de hissederdim hem.

Ay ne güzel, ben olsam arkadaşımı sokardım kesin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar