2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hoşbulduk canım ama inanamıyorum böyle bi tesadüfe yaaçok şaşkınım şu anda
inan siz gittiniz o topikte hiç bişi kalmadı her gün sabah kalkar kalkmaz girdiğim topiğe kaç gündür girmediğimi hatırlamıyorum bile

leaderle aynı doktora gitmeye karar vermiştik oda çıkınca irtibatımız kopmuştu
nete gamze baykan yazdım ilerleyen syfalarda sizin konuşmanız çıktı sizi görünce resmen şooooooookkk oldum yaa

kaderin cilvesi bu mannak. hoşgeldin bak bende burdayım. kk'nın en çok ban yiyen üyesi :)))

Seviyesi meselesi Gülüm :D Ay taktım bu kelimeye de haaa :p
Salla antrapoz felan normal :eek:ky:

boşversene sen adam antrpozda dıye istediğini söyleme hakkına sahip mi ya??? terbiyesiz ahlaksız. ama suç onda değil ki olanları gördüğü halde birebir şahit olup hala sitesine prim yaptıran kadınlarımızda.

teyyy teyyy.

selam kızlar naslsınız bakem iyi bir hafta diliyorum-ciko

sana da iyi haftalar bebişim. ben en son gece saate baktığımda 01.59 idi. sonra uyumuşum ve kalktığımda da 06.30 idi. 4,5 saat uykuyla duruyorum ama içimde patlamaya hazır bi enerji var sanki.

bebek cetveli koyucam ama nasıl yapacağımı unuttum :((

bende bılmıyorum. diğer topıkte de bı tek bende yoktu çizelge zati.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
iyiyim canım cumartesi kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı detaylı ultrason sonuçlarıma falan bakıldı
herşey yolunda çok şükürr kızım 920 gram olmuşş
geçen ay detaylı ultrason yaptırdığımda kızım yüzünü göstermemişti tekrar girdik renkli ultrasona kızım bize nasılllll gülücükler attı anlatamam hatta doktor gülerken resmini çekti bize :) o kadar tatlikiiiiii

Ayy süper maşallahhh...
Ben de renkliye alıcam randevu, bi düzgün resim alamadım kıpır kıpırdı hep 2 kere girdiğimde de.
Bu kez çikolata yemicem o yüzden :D Ben de inşallah gülerken ya da ne bileyim gözleri açıkken yakalarım :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyiyim canım cumartesi kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı detaylı ultrason sonuçlarıma falan bakıldı
herşey yolunda çok şükürr kızım 920 gram olmuşş
geçen ay detaylı ultrason yaptırdığımda kızım yüzünü göstermemişti tekrar girdik renkli ultrasona kızım bize nasılllll gülücükler attı anlatamam hatta doktor gülerken resmini çekti bize :) o kadar tatlikiiiiii

kurban olurum yaaaaaaa. gülüşünü yediğimin. nasıl guluyo kız anlatsana.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sana da iyi haftalar bebişim. ben en son gece saate baktığımda 01.59 idi. sonra uyumuşum ve kalktığımda da 06.30 idi. 4,5 saat uykuyla duruyorum ama içimde patlamaya hazır bi enerji var sanki.

Allah nazardan saklasın aman hep enerjik kal bendede uyku yok gece 3-4 sefer teftişe kalkıyorum eşimde sürekli kızıyor yat uyu bu günlerimizi çok arayacağız diye sanki keyiften yapıyorum zaar:))

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kurban olurum yaaaaaaa. gülüşünü yediğimin. nasıl guluyo kız anlatsana.

anammm sende burdasın ne güsel yaa
tekrar toplanmışsınız muhabbet son gaz devamm yaaa
ne temiz kalpliymişimm yavvvv buldum siziii :):)

canım yaaa nasul anlatsam o kadar tatlıydıkiii resmen ağzını kocaman açıp güldü defalarca zaten resmide öyle gören şaşırıoo tombul yanaklı kızım benim cumartesi onun sayesinde moral olarakkk süper geçti

baş ucuma koydum onun resmini baktıkça deli oluom yaaa
güzel güleryüzlü kızım benimmmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

canım yaaa nasul anlatsam o kadar tatlıydıkiii resmen ağzını kocaman açıp güldü defalarca zaten resmide öyle gören şaşırıoo tombul yanaklı kızım benim cumartesi onun sayesinde moral olarakkk süper geçti

Maşallah yaaaaa :D Ayyyy benim de gidip hemen renkliye giresim geldi offf daha 1 hafta var :(

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yahu kızlar sadece azosla konusuyorum niye kimse bana yazmıyor yoksa bni begenmiyor musunuz :vecihi:

Aden, babus sizden ne haber bebisler nasıl hareket durumları nasıl anlatın azcık yahu

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kurban olurum o'nu verene kurban. Allah'ım bu kadar yol geldik bundan sonrasında da yolumuzu açık tut ya rabbi. bizi utandırma rabbim.

bak çok özledim bebeğimi birden. ben epeydir göremıyorum minnağımı. özeller kapandı ya hastanede de yalap şalap. neresi denk gelirse artık.

oyy oyyy

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kurban olurum o'nu verene kurban. Allah'ım bu kadar yol geldik bundan sonrasında da yolumuzu açık tut ya rabbi. bizi utandırma rabbim.

bak çok özledim bebeğimi birden. ben epeydir göremıyorum minnağımı. özeller kapandı ya hastanede de yalap şalap. neresi denk gelirse artık.

oyy oyyy

Amiiiiinnnnnn inşallah....

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Maşallah yaaaaa :D Ayyyy benim de gidip hemen renkliye giresim geldi offf daha 1 hafta var :(

ayy canımmm yaaa olsun bekle biraz daha büyüsünn bebişinnn daha güsel görünürrrr

neyse kızlarrr ben çıkıom acilen temizlik yapmam lazım
daha konuşacak çoookkk şey varrrr sizi buldum ya yeterrrr :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar