kım kız o boğum boğum bacakla mini etek giyen?
bu arada hayırlı pazarlar...
kım kız o boğum boğum bacakla mini etek giyen?
bu arada hayırlı pazarlar...
bilmiyorum ben de. okuyamamışım demekki :uzgun:
çok hayırlı bir pazar valla, bir de ertesi olmasa... daha neredeyse 9 hafta çalışmam lazım :sinifsinif:
HayaTım ben Edirneliyim ama ailem Tekirdağda... artık nerenin çingeni oluyorum bilmeiycem :nanik:
aneee ben de tekirdağ/saray
kaynana kırklareli/sergen
iyi akşamlar kızlar. keşke pazaretsi olmasa işe gitmesem:böö:
günaydınlarrr..
şaka maka 29 haftalık olduk iyi mi ya... doğum geldi ehehe.
günaydınn tatlımm..kız siz 29 mu oldunuz? anam 2 hafta var aramızda.az kaldııı azz)
günaydın aşkummm neeee yaaa ben daha yeni 26.haftaya girdim bana var daha:3:günaydınlarrr..
şaka maka 29 haftalık olduk iyi mi ya... doğum geldi ehehe.
nazom banada var daha bu bacılar hemencik doğurcak ben daha izne bilem ayrılmamış olcam :uzgun:günaydınn tatlımm..kız siz 29 mu oldunuz? anam 2 hafta var aramızda.az kaldııı azz)
valla 29 olduk eheheheheh... doğum yaklaştı bebikoo değil de azo'nun aldıklarını gördükten sonra çok eksiğim olduğuna karar verdim. off offf
günaydın kızlarrr hepinizee
dünaydınnnnn teyzecikkknasılsınnnn???
günaydın leoşum... doğru diyosun valla. azo beni de bunalıma soktu. yavrumun 7-8 adet tulumu var azonunkileri bi gördüm yuh dedim ya gokçe koş tulum al çocuga.
o da millet alma hemen buyucek sonra alırsıun dedi diye almadım... ama alacam ah azoooo yaktın bizi.
valla bulantılarım geri döndü sanırım 2 gündür sabahları çok kötüyüm canım yaasen naptın sen nasılsınnn
seninki yine iyiymiş kızz bende 3 tanecik tulum var 2 tane zıbın takımı gerisi hep iç çamaşırı iç zıbın uzun kollu tey gidin ama herkeste haklı inan ki yeni doğanı 1 ay giyoyolar sonra çıt çıtlar kavuşmuyo bari alıcaksan boy boy al gökçem yazık klız insan sonra napcak o kadar eşyayı atmayada kıyamaz bide mevlutte getirenler olacak bence yeter de
zuzucum kızçen saçlanıyo annesi tam zamanı bulantı sebebin o bende iyyim tocamı yolcu ettim izmire ditti yanlız kaldım :uzgun: sınavları var umarım tez zamanda dönerr
ay ne bilim ya almış 24 milyon tane tulum panik yaptırdı bana ya... öfff günaydın bu arada aslıyurt...