2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kım kız o boğum boğum bacakla mini etek giyen?

bu arada hayırlı pazarlar...

:D bilmiyorum ben de. okuyamamışım demekki :uzgun:
çok hayırlı bir pazar valla, bir de ertesi olmasa... daha neredeyse 9 hafta çalışmam lazım :sinifsinif:

HayaTım ben Edirneliyim ama ailem Tekirdağda... artık nerenin çingeni oluyorum bilmeiycem :nanik:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kım kız o boğum boğum bacakla mini etek giyen?

bu arada hayırlı pazarlar...

hadise :kahkaha:

:D bilmiyorum ben de. okuyamamışım demekki :uzgun:
çok hayırlı bir pazar valla, bir de ertesi olmasa... daha neredeyse 9 hafta çalışmam lazım :sinifsinif:

HayaTım ben Edirneliyim ama ailem Tekirdağda... artık nerenin çingeni oluyorum bilmeiycem :nanik:

aneee ben de tekirdağ/saray
kaynana kırklareli/sergen

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrrr.. kızcemle barıs imzaladık galibaa.. tepikk atmasadaa kücük tepecikler yapıyo yüzeyde.. :kahkaha::kahkaha: gecsin su bi hafta da göreyim artık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydınlarrr..

şaka maka 29 haftalık olduk iyi mi ya... doğum geldi ehehe.
günaydın aşkummm neeee yaaa ben daha yeni 26.haftaya girdim bana var daha:3:
günaydınn tatlımm..kız siz 29 mu oldunuz? anam 2 hafta var aramızda.az kaldııı azz :))
nazom banada var daha bu bacılar hemencik doğurcak ben daha izne bilem ayrılmamış olcam :uzgun:
valla 29 olduk eheheheheh... doğum yaklaştı bebiko :) o değil de azo'nun aldıklarını gördükten sonra çok eksiğim olduğuna karar verdim. off offf

azoşşşun aldıklarına kim yetişebilir lahanam eheyt hatun erken başladı bitirdi eksikleri bi daha hamile kalırsam kimseyi dinlemeyeceğim daha çok şey var alıncak dediğin gibi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın leoşum... doğru diyosun valla. azo beni de bunalıma soktu. yavrumun 7-8 adet tulumu var azonunkileri bi gördüm yuh dedim ya gokçe koş tulum al çocuga.

o da millet alma hemen buyucek sonra alırsıun dedi diye almadım... ama alacam ah azoooo yaktın bizi. :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın leoşum... doğru diyosun valla. azo beni de bunalıma soktu. yavrumun 7-8 adet tulumu var azonunkileri bi gördüm yuh dedim ya gokçe koş tulum al çocuga.

o da millet alma hemen buyucek sonra alırsıun dedi diye almadım... ama alacam ah azoooo yaktın bizi. :)

seninki yine iyiymiş kızz bende 3 tanecik tulum var 2 tane zıbın takımı gerisi hep iç çamaşırı iç zıbın uzun kollu tey gidin ama herkeste haklı inan ki yeni doğanı 1 ay giyoyolar sonra çıt çıtlar kavuşmuyo bari alıcaksan boy boy al gökçem yazık klız insan sonra napcak o kadar eşyayı atmayada kıyamaz bide mevlutte getirenler olacak bence yeter de

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla bulantılarım geri döndü sanırım 2 gündür sabahları çok kötüyüm canım yaa:(sen naptın sen nasılsınnn

zuzucum kızçen saçlanıyo annesi tam zamanı bulantı sebebin o bende iyyim tocamı yolcu ettim izmire ditti yanlız kaldım :uzgun: sınavları var umarım tez zamanda dönerr

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
seninki yine iyiymiş kızz bende 3 tanecik tulum var 2 tane zıbın takımı gerisi hep iç çamaşırı iç zıbın uzun kollu tey gidin ama herkeste haklı inan ki yeni doğanı 1 ay giyoyolar sonra çıt çıtlar kavuşmuyo bari alıcaksan boy boy al gökçem yazık klız insan sonra napcak o kadar eşyayı atmayada kıyamaz bide mevlutte getirenler olacak bence yeter de

ay ne bilim ya almış 24 milyon tane tulum panik yaptırdı bana ya... öfff günaydın bu arada aslıyurt...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
zuzucum kızçen saçlanıyo annesi tam zamanı bulantı sebebin o bende iyyim tocamı yolcu ettim izmire ditti yanlız kaldım :uzgun: sınavları var umarım tez zamanda dönerr

eşimde diyor babasına çekiyorsa yazık zorlandığından bulantı veriyordur diyor abah:)ne sınavı kuzumm allah kavuştursun çokmu duracak:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ay ne bilim ya almış 24 milyon tane tulum panik yaptırdı bana ya... öfff günaydın bu arada aslıyurt...

bebek bu 4-5 tane değişimlik eşyası olsa yeter ay ay alırsan o zaman sorun olmaz her aya 3-4 tane yaz gelcek sonra saten yazlık alırsın senin oğlanın adı belli olmadımı bacım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar