Maşallah benimle aynısın o zaman..
Evet dönmezse sezeryan yapıyorlar ama döner..Dönmeme ihtimali çok çok az.
İnşallah diyeyim.. Bakalım ya ben normal doğumdan fena tırsıyorum.. Acaba yapabilimiyim bilmiyorumki...:acep:
Maşallah benimle aynısın o zaman..
Evet dönmezse sezeryan yapıyorlar ama döner..Dönmeme ihtimali çok çok az.
Çatı muayenesini 2 hafta sonra yapcaklarmı... Deme öyle Azocum..
Ödüm koptu ya.. Benki tüp bebek tedaviisnde kaç kere alttan muayene oldum. Ama yinede tırsmıyor değilim ya.. Bide ben geçen hafta doktora gittiğimde bebiş ters duruyormuş.. Acep dönermiki ya.. Doktor bol su iç ve yürüyüş dedi. Günde 1 saat, içinden çüş dedim ya. Ben 10 dk yürüsem nasıl yoruluyorum..
Benim toktor canlı para yarışmasına da katılmış bak![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benimki konuşur.Muayene artı konuşmamız 1 saate yakın sürüyo...İlgili Allah var, arada arıyorum cebinden, ilgileniyo,telefondada yardımcı oluyo...
Kadın doğum hastanesinden emekli olmuş,bir süre Medical Park'ta çalışmış.Tecrübesine de güveniyorum.Tatlı dilli de.
Bi de gece gündüz tatil ne zaman olursa olsun doğuma gelirim demesi de bana yetti zaten...
Bi de organizasyonlarımla da ilgileniyo, ben ne 2li ne 3lü ne detaylı için randevu filan uğraşmadım, şuraya git şu kişiyi bul şu kağıdı ver dedi, onları yaptım sadece.
Çalışabilir raporuna da bir ay kaldı,28 kasımda da onu hallediyoruz, Medical Parktan alacaksın dedi
Olur dedim ben de. Onlar da büyük kolaylık oldu bana...
Valla aynısı bana da oluyo, yorgunluk çöker gibi, midem bulanır gibi, bayılma hissi gelir gibi.
Ne zaman ölçsem bu durumlarda şekerim yükselmiş oluyo...
böyle bişey olabilir mi canım?
İnşallah diyeyim.. Bakalım ya ben normal doğumdan fena tırsıyorum.. Acaba yapabilimiyim bilmiyorumki...:acep:
Vayyyy götürmüş mü bari canlı pereleri
Benimki konuşur.Muayene artı konuşmamız 1 saate yakın sürüyo...İlgili Allah var, arada arıyorum cebinden, ilgileniyo,telefondada yardımcı oluyo...
Kadın doğum hastanesinden emekli olmuş,bir süre Medical Park'ta çalışmış.Tecrübesine de güveniyorum.Tatlı dilli de.
Bi de gece gündüz tatil ne zaman olursa olsun doğuma gelirim demesi de bana yetti zaten...
Bi de organizasyonlarımla da ilgileniyo, ben ne 2li ne 3lü ne detaylı için randevu filan uğraşmadım, şuraya git şu kişiyi bul şu kağıdı ver dedi, onları yaptım sadece.
Çalışabilir raporuna da bir ay kaldı,28 kasımda da onu hallediyoruz, Medical Parktan alacaksın dedi
Olur dedim ben de. Onlar da büyük kolaylık oldu bana...
Valla aynısı bana da oluyo, yorgunluk çöker gibi, midem bulanır gibi, bayılma hissi gelir gibi.
Ne zaman ölçsem bu durumlarda şekerim yükselmiş oluyo...
böyle bişey olabilir mi canım?
Sen doktorun kendi muayenehanesine gidiyorsun değil mi? Onun için aldığı parayı haketmek adına 1 saat ilgilenmesi çok güzel..
Ben beni odada bıraksın 20-30 dk. bebeğimi izleyeyim isterdim
Ben de tırsıyorum, onun için epiduralli normali seçtimSenin de öyle bir şansın varsa kullanabilirsin..En azından doğum sancısından yırtarız
Götürememiş yaaaaKaybetmişler..Ama ihtiyacı yoktur ki peee, adam hastanenin ortağı
Şeker testi yaptırdım bi sorun yoktu. Ama hep midemde bi bulantı var...Biraz renni duo içince rahatlıyorum...
Kız doktorların pereye ihtiyacımı olur, dünyayı kazanıyolar valla....Benim doktur,hafta içi 12-6, cumartesi 12-4 hasta bakıyo.Muayenesi 150 tl. Var hesabı sen et
Mideyi de sıkıştırıyo ya canım bebiş, ondan da yanmalar, bulantılar normal.Benim de yanma ve ağrı oluyo geceleri midemde.Bi de yemekten sonra bulantılar oluyo işte. Yemeği hafifletip, porsiyonları azaltırsam daha az oluyo.
Şimdi benimle aynı doktora giden 2 gün içinde doğuracak olan eski mahalledenarkadaşımın son msjlarına baktım da, doktorum ona çatı muayenesini 38. haftasında yapmış..
Şöyle yazmış;
hiç korkulacak birşey değil 38. haftamda yapıldı benim de saniyelik birşey korkmayın normal mi sezeryan mı bunun için bakıyorlar
İçim rahatladı azcıcık![]()
Başka biri de şunu yazmış;
doktor eldivenini giyip 3 parmağını vajinadan içeri sokarak çatıyı kontrol ediyor.sadece 2-3 saniye sürüyor ve bir anda bitiveriyor.yani kolay bişey merak etme canım.
Benim toktor canlı para yarışmasına da katılmış bak![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
aaa süper bi adama benziyo kızz ama işte hep ustten baksalar srun yok ben alt taraf oldumu aklım çıkıyo hep o amaeliyatım geliyo töbe estafurullah narkozu vermişlerdi bana karşımda o asistan doktoru görünce bana doğru tecavüzcü c..gibi geldiğini yüreğime iniyodu allahtan ki gerisini hatırlamıyorum :acep:
He bak iyimiş o zaman.Bana dış gebelik mi diye bakarken yaptıkları daha uzun sürmüştü.
Smear alırken ve salgı numunesi alırken de aynı böyle bikaç saniye sürmüştü ama bildiğin aktarların minik küreklerine benzer bişi sokuyolar onun için :acep:
Canım Chiiconun ev tipi ana kucağı işini ne yaptın?
Firmadan ne dediler?
Bende alcaktım kararsız kaldım..
ya şu yazı tipini değiştirmek istiyom yapamadım ya...
hAHAHAHHA :kahkaha::kahkaha::kahkaha: aY Allah iyiliğini versin kız, tecavüzcü gibi didi yaaaaa :kahkaha:
kız allah canını almasın gül gül benim yüreğime iniyodu diyorum
çok korktum ve yerin dibine geçtim ama adamı en fazla 2 sn gördüm gitmişim zaten ama çok fena oluyorum zuzu