2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anaaaa benim sıpa da 7 gün önden gidiyor, ama benim doktor "gelişimi 1 hafta ileride olması, 1 hafta erken doğacağı anlamına gelmez" dedi..
Netten araştırdım gelip, onlar da öyle demişler.

ne bilim zuzu ya aklım karıştı erkek çocuğu genelde geç dünyaya gelir zamanını bekler diyo büyükler ama ??? doktor yanılmıştır bellkim bu arada benim doktorum nasıl sence avrasya hospital bir bakarmısın gözün tutcak mı gamze baykan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ne bilim zuzu ya aklım karıştı erkek çocuğu genelde geç dünyaya gelir zamanını bekler diyo büyükler ama ??? doktor yanılmıştır bellkim bu arada benim doktorum nasıl sence avrasya hospital bir bakarmısın gözün tutcak mı gamze baykan

Canım baktım bir tanıtım videosu gördüm hoşuma gitti.Temiz ve güzel bir hastane.
Videoda Gamza hanım da var çok şeker birine benziyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Heee dimi babacan :D
Ama çatı muayenesinden çekinmeme engel değil :kahkaha:
Karizmatik yaşlılardan :zonk:

Allahtan dokturum bayan :D
Ama bence erkek jinekologlar kesinlikle hem mesleki olarak hem de kadın ruhundan anlamaları bakımından daha iyiler.
Ben doktorumu bulana kadar 6-7 doktor değiştirdim, en sonunda İlknur hanımı buldum kesinlikle bayan jinekolog önyargılarım için bi istisna oldu kendisi :D
Resmini aradım da yok bulamadım google da :D
Görsen öyle tatlı ki, "aşkım, kuşum, canım benim, tatlım" der hep hastalarına, yumuşak yumuşak konuşur, ultrasonda bebekleri severi konuşur onlarla filan :D
Bi de güzel azoş, 48 yaşında sapsarı saçlar masmavi gözler, beyaz ten.Sıfır makyaj ama bi kadın bu kadar mı bakımlı olur.
Hastasıyım :D Her anlamda :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada ben çatı muayenesinden korkmuyorum hiç nedense.
16+6ya kadar vajinal usg'ye girdim.
Düşüğümde kaç kez vajinal usg oldum hatırlamıyorum bile.
Öncesinde smear verdim, kuruluk için vajinal salgı numunesi verdim, bu bebeğime dış gebelik dedikleri için detaylı doppler transvajinal ultrasona girdim...
Elle muayeneye girdim ki resmen yumurtalıklarıma kadar ulaşmıştı doktor öyle diyim sana :acep:
Herhalde onlardan kötü diildir.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
beğenmene sevindim erkek doktor korkum var daha önce genital bölgeden ufak bir operasyon geçirdim erkek doktor görünce elim ayağım titriyo tansiyon gidiyo bayılma o yüzden bayan doktorunda çok güler yüzlü olamsı lasım benim için ki beni raatlatsın orta yaşlı bir bayan 38yaşında umraım doğumum çok rahat olur gnün istediğin saatinde yanında olurum gecede aynı şekilde dio

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Allahtan dokturum bayan :D
Ama bence erkek jinekologlar kesinlikle hem mesleki olarak hem de kadın ruhundan anlamaları bakımından daha iyiler.
Ben doktorumu bulana kadar 6-7 doktor değiştirdim, en sonunda İlknur hanımı buldum kesinlikle bayan jinekolog önyargılarım için bi istisna oldu kendisi :D
Resmini aradım da yok bulamadım google da :D
Görsen öyle tatlı ki, "aşkım, kuşum, canım benim, tatlım" der hep hastalarına, yumuşak yumuşak konuşur, ultrasonda bebekleri severi konuşur onlarla filan :D
Bi de güzel azoş, 48 yaşında sapsarı saçlar masmavi gözler, beyaz ten.Sıfır makyaj ama bi kadın bu kadar mı bakımlı olur.
Hastasıyım :D Her anlamda :D

Vayyyyy süpermiş :D Benim eski doktor sezoşcu Aynur da çok tatlı dilliydi, öyle tavlamıştı zaten beni :D
Hayatımda 1 kere alttan muayene oldum bir kadın doktordu.Hoyrat davrandı :ayk: Muayene bittiğinde bacaklarım titriyordu hala..
Erkek kadın ayırımı yapmadım ben hiç..Hatta bi ara gay doktorum olsa daha mı rahat ederdim diye düşünmedim de değil :D İkisinin karışımı fena olmazdı he :1:
Bizim Mükerrem pek konuşmuyor..Gerçi ben de dut yemiş bülbül gibi oluyorum bebemi görünce :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay 2 hafta kaldı sayılır çatı muayenesine, bir kere olcak birşey de değil birkaç kere bu muayeneyi yaşıcaz..Kadın olsa ben de çekinmezdim o kadar :acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Vayyyyy süpermiş :D Benim eski doktor sezoşcu Aynur da çok tatlı dilliydi, öyle tavlamıştı zaten beni :D
Hayatımda 1 kere alttan muayene oldum bir kadın doktordu.Hoyrat davrandı :ayk: Muayene bittiğinde bacaklarım titriyordu hala..
Erkek kadın ayırımı yapmadım ben hiç..Hatta bi ara gay doktorum olsa daha mı rahat ederdim diye düşünmedim de değil :D İkisinin karışımı fena olmazdı he :1:
Bizim Mükerrem pek konuşmuyor..Gerçi ben de dut yemiş bülbül gibi oluyorum bebemi görünce :D

Gaymi:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Allahım ya, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün Azocum...
Kızlar benim kaç haftadır yemek yesem midem bulanıyor bi tuhaf oldum ya..Az az sık yiyorum ama nafile..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay 2 hafta kaldı sayılır çatı muayenesine, bir kere olcak birşey de değil birkaç kere bu muayeneyi yaşıcaz..Kadın olsa ben de çekinmezdim o kadar :acep:

Çatı muayenesini 2 hafta sonra yapcaklarmı... Deme öyle Azocum..
Ödüm koptu ya.. Benki tüp bebek tedaviisnde kaç kere alttan muayene oldum. Ama yinede tırsmıyor değilim ya.. Bide ben geçen hafta doktora gittiğimde bebiş ters duruyormuş.. Acep dönermiki ya.. Doktor bol su iç ve yürüyüş dedi. Günde 1 saat, içinden çüş dedim ya. Ben 10 dk yürüsem nasıl yoruluyorum..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Çatı muayenesini 2 hafta sonra yapcaklarmı... Deme öyle Azocum..
Ödüm koptu ya.. Benki tüp bebek tedaviisnde kaç kere alttan muayene oldum. Ama yinede tırsmıyor değilim ya.. Bide ben geçen hafta doktora gittiğimde bebiş ters duruyormuş.. Acep dönermiki ya.. Doktor bol su iç ve yürüyüş dedi. Günde 1 saat, içinden çüş dedim ya. Ben 10 dk yürüsem nasıl yoruluyorum..

Canım bak benim de tersti, 3 hafta önce döndü..Hatta babuş bana sağına yat dedi bebiş rahatsız olsun da pozisyon değişsin diye, hep sağıma yattım belki onun etkisi olmuştur..Kaç hafta oldun şimdi sen? 36ya kadar felan döner bence.

Ne babacan ne tatlı bir tip.. Tam işinde deneyimli doktora benziyor. Benimkiis çok genç ama tecrübeli..
Ben de o yüzden değiştiremiyorum :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Canım bak benim de tersti, 3 hafta önce döndü..Hatta babuş bana sağına yat dedi bebiş rahatsız olsun da pozisyon değişsin diye, hep sağıma yattım belki onun etkisi olmuştur..Kaç hafta oldun şimdi sen? 36ya kadar felan döner bence.

Ben de o yüzden değiştiremiyorum :D

azocum 28 hafta bitti şükürler olsun, dönmezse normal doğum şansı olmuyor demi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Benimki konuşur.Muayene artı konuşmamız 1 saate yakın sürüyo...İlgili Allah var, arada arıyorum cebinden, ilgileniyo,telefondada yardımcı oluyo...
Kadın doğum hastanesinden emekli olmuş,bir süre Medical Park'ta çalışmış.Tecrübesine de güveniyorum.Tatlı dilli de.
Bi de gece gündüz tatil ne zaman olursa olsun doğuma gelirim demesi de bana yetti zaten...
Bi de organizasyonlarımla da ilgileniyo, ben ne 2li ne 3lü ne detaylı için randevu filan uğraşmadım, şuraya git şu kişiyi bul şu kağıdı ver dedi, onları yaptım sadece.
Çalışabilir raporuna da bir ay kaldı,28 kasımda da onu hallediyoruz, Medical Parktan alacaksın dedi :)
Olur dedim ben de. Onlar da büyük kolaylık oldu bana...

Gaymi:kahkaha::kahkaha::kahkaha: Allahım ya, sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün Azocum...
Kızlar benim kaç haftadır yemek yesem midem bulanıyor bi tuhaf oldum ya..Az az sık yiyorum ama nafile..

Valla aynısı bana da oluyo, yorgunluk çöker gibi, midem bulanır gibi, bayılma hissi gelir gibi.
Ne zaman ölçsem bu durumlarda şekerim yükselmiş oluyo...
böyle bişey olabilir mi canım?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar