2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
az önce baktım eski mahalleye yazıkk herkes kimse yok şikayetinde.yeni arkadaslar gelmiş yani daha doğrusu benim yeni gördüğüm rumuzlarr.varsa bi isteğiniz ordan gelmesini istediğiniz ben haber verebilirim :)) azoş senin içinn kimi cağırcam biliyom ben:kahkaha:

ay gerçekten ne ara geldi o rumuzlar. geçen ben de bakmıştım da... ne çok tanımadığım kişi varmış. demek çekiniyorlardı, yazamıyorlardı bizim cazgırlığımızdan :deli: yol açmış olduk onlara da, vardır her işte bir hayır şekerlerr :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
az önce baktım eski mahalleye yazıkk herkes kimse yok şikayetinde.yeni arkadaslar gelmiş yani daha doğrusu benim yeni gördüğüm rumuzlarr.varsa bi isteğiniz ordan gelmesini istediğiniz ben haber verebilirim :)) azoş senin içinn kimi cağırcam biliyom ben:kahkaha:

AB'yi çağır :D:kahkaha:
Bence Limon_ik, demetmania, DYGBAL'a haber verelim ilk aklıma gelen isimler.Bide sinemaksungur. Gerçi ona haber verildi de mi gelmiyo bilemiyorum, bi karışıklık mı oldu neydi.
Yeni rumuzlar yazıyo hep zaten, eskilerden kimse yok ki, dağılıp gitmiş topik.Eskilerden bi oyelken, bi elefera bi AB'yi görüyorum. Diğerleri hep yeni ve sık girmeyenler.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyiyim tatlım.iremin voleybol antremanı vardı sanki ben yaptım antremanı yorulmusum.gözüm koltuğa ilişiyor ama direniyorum..bu arada iremi cok beğendiğini söyledi koçu 1-2 aya maça cıkartabilirim dedi.sevindirik oldum bendee:1:

kimin gelini heyt beee tebrik ettiğimi söyle benim oğlanda gitar kursundan geldiii ben de koltuğa yayılmış durumdayım:1:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
AB'yi çağır :D:kahkaha:
Bence Limon_ik, demetmania, DYGBAL'a haber verelim ilk aklıma gelen isimler.Bide sinemaksungur. Gerçi ona haber verildi de mi gelmiyo bilemiyorum, bi karışıklık mı oldu neydi.
Yeni rumuzlar yazıyo hep zaten, eskilerden kimse yok ki, dağılıp gitmiş topik.Eskilerden bi oyelken, bi elefera bi AB'yi görüyorum. Diğerleri hep yeni ve sık girmeyenler.

tamam zaten azoş için cagırcaktım onu :) ben dediklerine özel mesaj atarım sürem doldukca.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
güzellerr hepinizi öpüyorum şimdilik.karnımız acıktı bebelerimin ve benim..hepimizi bi doyurayım ben:hihi:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ay gerçekten ne ara geldi o rumuzlar. geçen ben de bakmıştım da... ne çok tanımadığım kişi varmış. demek çekiniyorlardı, yazamıyorlardı bizim cazgırlığımızdan :deli: yol açmış olduk onlara da, vardır her işte bir hayır şekerlerr :kahkaha:

Valla ben de aynı şeyi düşündüm :D Bizden çekindiler galiba didim :D

kızlar bu arada bişiy dicem ben bu tesekkür et butonunu beğendim butonu olarak kullanıyorum.kendi adıma bizzat.haberiniz olsun.bu kadın niye her halta tesekkür ediyo demeyin.beğeniyoo anlamında tamam mı :D

Ben de ben deeeeeeeeeeeeeee:1:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben deldim hoşgeldin gökçe nasılsın nasıl oldun??? nişan varmış bugün... giyin süslen olarmı bi tarafınada nazar boncuğu iliştir kem gözlere karşı...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol yavrukuşum, Allah sizlere de mutlu mesut bitirmeyi nasip etsin inşallahhhhhh...

inaşallah cnm daha 40 fırın ekmek yemek lasım senin gibin dört dörtlük hazırlamak için zuzu ama inşallah sıra gelcek bizede yetiştiremiycem die aklım çıkıyo dün gece rüyamda yine erken doğum yapıyodum doğum hanede bağırırken bile oğlumun bişeyi yok daha doğurmamam lazım die haykırıyodum :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
inaşallah cnm daha 40 fırın ekmek yemek lasım senin gibin dört dörtlük hazırlamak için zuzu ama inşallah sıra gelcek bizede yetiştiremiycem die aklım çıkıyo dün gece rüyamda yine erken doğum yapıyodum doğum hanede bağırırken bile oğlumun bişeyi yok daha doğurmamam lazım die haykırıyodum :acep:

Ay kıyamam :) Bilinçaltı rüyası, sıkıntı yapmışsın kendine ya yetişmezse diye ondan..
Merak etme yetişir..3 ayın var.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hepinizi öptüm kızlar çok uykum geldi azcık kestireyim
laylam benim yerimede uyu çok uykum varr benimde
Ay kıyamam :) Bilinçaltı rüyası, sıkıntı yapmışsın kendine ya yetişmezse diye ondan..
Merak etme yetişir..3 ayın var.
inşallah bilinç altım çökük güselim saten muhtemel doğum tarihim bir hafta öne kaydı zaten 25inde bekliyoduk şubatın 16sında doğurabilirsin diyo doktor:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
laylam benim yerimede uyu çok uykum varr benimde

inşallah bilinç altım çökük güselim saten muhtemel doğum tarihim bir hafta öne kaydı zaten 25inde bekliyoduk şubatın 16sında doğurabilirsin diyo doktor:acep:

Hayırdır neden öne kaydı? Zaten 36. haftadan sonra her an gelmesine hazırlıklı olmak lazım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hayırdır neden öne kaydı? Zaten 36. haftadan sonra her an gelmesine hazırlıklı olmak lazım.

bebeğim 8 gün önceden gidiyomuş boyu ve kg olarak buda erken gelmesine işaret die dedi bilmiyorum 36.haftadan sonra zaten hazırlıklı olmak gerek herşeye ama ne bilim içimde garip bir his var

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bebeğim 8 gün önceden gidiyomuş boyu ve kg olarak buda erken gelmesine işaret die dedi bilmiyorum 36.haftadan sonra zaten hazırlıklı olmak gerek herşeye ama ne bilim içimde garip bir his var

Anaaaa benim sıpa da 7 gün önden gidiyor, ama benim doktor "gelişimi 1 hafta ileride olması, 1 hafta erken doğacağı anlamına gelmez" dedi..
Netten araştırdım gelip, onlar da öyle demişler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar