Kız nerdeydin bakim dün? Merak ettik seni nasıl oldun diye?
ayağım çekmedi gitmedim işe. ewde yatış pozısyonunda takıldım.... ehehehehhe. iyiyim iyi. ama bu tekmeler can yakmaya başladı.
Kız nerdeydin bakim dün? Merak ettik seni nasıl oldun diye?
ayağım çekmedi gitmedim işe. ewde yatış pozısyonunda takıldım.... ehehehehhe. iyiyim iyi. ama bu tekmeler can yakmaya başladı.siz naptınız var mı bı olay. geçmişi okumadım.
Adet öylemi? Benim babam rahmetli oldu, peki bizde öyle birşey olsaydı napcaktım acep, annemin üstüne mi kalacaktı ki?
En iyisi kendin yapman, kendin al babam yaptı de istersen almasa bile.Hem kayınvalidene laf vermemiş olursun.
ayy simdi babamla konustum. odayı sordum alcakmısın diye.. adamın morali bozuldu resmen.. adet diye zorlanması hosuma gitmiyo benim dedi. bende almıcaksan alma zaten baba ben sana sorayım diye aradım dedim..anlattım onlarda bişi demiyolar ama adet buymuss kaynana arabasını aldı insan babası da bişi yapsın istiyo ama almıcaksan bana almıcam de dedim. öyle deyince iyi tamam veririm dedi. 800 demiştim zaten. 1 ay sonra alalım ama dedi. iyi dedim. keyfi kactı hissettim. ama bilse kayınvalidem bana babanlar heyecanlanmıyo mu vs vs diye sacma sapak sorular yönelttigini napar acep. yada birbirimizle öyle bi adet var mı yok mu diye iddialasıp buna karsılık simit keyfindeki bi sürü kadına öyle degil mi diye sordugunu, sonrada bizimki zaten hazır da merak ettim diye aklınsıra kadınları kandırdıgını, sonra da bana yanlıs anlama baban alsın diye söylemiyorum ben adet böyle onu diyorum heryerde demesini duysaaa... ben kimi nasıl idare edeyim yanii. ama bende babamı tanıyosam odayı alınca benim takımı yapmaz:zonk::zonk:
dayttttttt noluyo burda????
aman boşver yaa sen bunları güzel kafana takma hepsi olur ama insan istiyorki rızayla yapılsın herşey..ama bizim düşündüğümüz gibi olmuyor malesef bazı şeyler..
valla insan idare etmek cok zor.. ben normalde kimseyi idare etmemm gerci kestirip atarım emmee insan iki aile arasında kalınca öyle olmuyo maalesef. bilsem evlenmeden önce cocuk odası içinde para biriktirirdim:zonk: ama ben gec ögrendim bu adeti. meger herkesde böleymiş
dayttttttt noluyo burda????
Ben ilk kez duydum bu adeti..Halbuki torun iki tarafın, el ele ortak eksikler alınsa, güllük gülistanlık olsa nolur sanki...
evet böyle bir adet var ama bizde uygulamadık saçma geliyor bana durumu varsa zaten yaparlar yoksa sen yaparsın bu arada azoş ticker nasıl yapılıyor
valla insan idare etmek cok zor.. ben normalde kimseyi idare etmemm gerci kestirip atarım emmee insan iki aile arasında kalınca öyle olmuyo maalesef. bilsem evlenmeden önce cocuk odası içinde para biriktirirdim:zonk: ama ben gec ögrendim bu adeti. meger herkesde böleymiş
Ben ilk kez duydum bu adeti..Halbuki torun iki tarafın, el ele ortak eksikler alınsa, güllük gülistanlık olsa nolur sanki...
selamm kızlarrr..nasılsınız bakim.azoşş canım kuzeyin odasının resimlerine baktık iremle hepsine bayıldıkk.ellerine sağlık.cok güzel günlerde kullanın insallahhbu arada dikkatimi bi tulum cekti.sarı gri çizgileri var.bende kızıma aldım kadife aynı onun gibi palyaço sapkası var bölee.sanırım aynıı.onları giydirip resim cekmemiz lazım..
Ayyy canımmm kızını öp benim için![]()
Aynısı olabilir önünde palyaço var sarı tulum, şapkası da resimdeki sarı..Muhteşem olurlarÇekip çekip koyarız artık
bende yeni duydumm.. dahasıı nisanlıyken kaynvalidem bana kendi dünüründen örnekk vererekk anlattıydı da ben üstünde durmamıstım.. o zaman da aa ilk defa duyuyorum demiştim. oo bütünn odasını yapmıss yastıgına yorganına kadar bi tekk puset mi ne öle bişi unutmus almayı.. bebek onun üstünde misafirlere getiriliyomus ne o anlamadım.. bakıcı bebegi kucagında getirmiş misafirlere o kalabalıkta dünürü demiş ki bizimkine sizz onu almıs olsaydınızz cocuk böyle elde gelmicektii.. işte yerin dibine girmişş falann.. herseyini yaptımm bi ondan kacar mıyım unuttum demişti. sonra salsunn gecenlerde yine iddalasınca bütün simit keyfindeki akranlarına sordu. onalrda aynı cevabı verdi. kadınlara her ne kadar bizimki hazır zati de o adet var mı yok mu iddalastık ondan sordum dedi. ama ben yinede yerin dibine girmiş gibi hissettim kendimisonra aynı gün bana anneler heyecanlanmıyo mu dedi. işte lohusa yatagının örtüsü bilmem nesi işte biz cokk heyecanlanmıstık herseyine sey etmiştikk bilmem ne konustu durduu.. bende herseyin vakti zamanı var benim evimde 9 ay fuzuli esya saklıcak yer yok zamanı gelsin alınır sonucta diyip konuyu kapattım. teyzemlere falan sordum onlar da kız tarafı alır dedi. ailede cocuk olmadıgından kacırdım ben orayı dimek:zonk: kayınvalidem arabasını aldı işte o da adetmişş babaannesi alırmıs arabayı. ayy valla sinirr bozucuu işim gücüm yok bide bunları düsünüyorum
Azoş odasına baktık Kuzeyin maşallah subhanallah, ellerinize sağlık çok güzel olmuş ya. Ben de üşenmesem de çeksem
Az önce kargo beşiğimizi getirdi bizim de, adet midir bilmem annem aldı beşiği.
Ama içinden geldiği için ben hiç öyle adet duymadım bugune kadar....Hadi evlenirken şunu kız tarafı alır şunu oğlan tarafı deniyor da, evlendikten sonra da halen öyle şeyler mi olurmuş yaa....
buraya yapıştırmayı sordum nasıl yapılıyor acep