2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok komik yaa bende bir kere başka bir kuaföre kesitrttim maymun ettilerdi beni eşim bile suratını büzüştürerek baktı o gün bugün töbe bebeklik kuaförüme gidiyorum devamlı 24 yıldırallah korusun adam ölünce naparım bilmem:acep:

aynen öyle ben burda adam gibi bir kuaför bulana dek dediğin gibi maymuna döndüm sorma en azından sen bildiğin memlekettesin kızz:)ölüncede çırakla idare edersin gariiii:zonk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kahkül deme bana en son kestireyim dediğimde kuaförümün elinin ayarımı ne kaçtı bilmiyorum 3 cm kadar bıraktı manyak gibi gezdim kaç ay arkamdan matruşka bile demişler okadar yaniiii:hihi::hihi:

bazıları biz kadınlardan bile havalı oluyorlar anam doğrudur inanırım:)normal zamanda iltifat etsin oda canım iş vakti kaytarmak için olunca kanıma dokunuyor:Dkötümüyüm neyim banada iyilik yramaz:Diyi demişsin lafın altındamı kalcez bide ohh iyi olmuş:hihi:

matruska mııı:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayy ben öle düzz kestirmedim ne zmaandır hep yana yana kesiyodumm aylar oldu iki defa sacımı kestirdimm önü bi hizaya uzayamadı:zonk: o zaman daha havalı durcak kesim amaa uzamıyo sacın orası bi gudubetlik var:zonk: bu dansözz dönmemişş erkek görünümlü ama ruhu kadınn bi kıvırıyoo bi kıvırıyoo:hihi::hihi: boyu da kısaydıı en azından topuklarımla benden kısaydı yanii. yüzü güzeldi ama. alp miymiş neymiş adı.. ama epilasyonda iyi iş cıkarmıss.. kaymak kimindi herbiyeri. :hihi: dönenlerr kadınlara tas cıkarıyo zatii..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızz bebekte bari uyku seti gibi kullan nevresimle kaplama yaaaa desenleri kaybolur:)yıkarsın devamlı bacım

çok komik ya delüyüm ben uyku setide beşiğin hediyesi pek beğenmedim bir süre kullanırım göstertmelik sonra kaplarım yine üstüne kusar filan böğğ yıkamaktan kendinden geçer yorganı filan baksana uyku seti bu beşiğin üstündeki
Ekli dosyayı görüntüle 9124

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
matruska mııı:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: ayy ben öle düzz kestirmedim ne zmaandır hep yana yana kesiyodumm aylar oldu iki defa sacımı kestirdimm önü bi hizaya uzayamadı:zonk: o zaman daha havalı durcak kesim amaa uzamıyo sacın orası bi gudubetlik var:zonk: bu dansözz dönmemişş erkek görünümlü ama ruhu kadınn bi kıvırıyoo bi kıvırıyoo:hihi::hihi: boyu da kısaydıı en azından topuklarımla benden kısaydı yanii. yüzü güzeldi ama. alp miymiş neymiş adı.. ama epilasyonda iyi iş cıkarmıss.. kaymak kimindi herbiyeri. :hihi: dönenlerr kadınlara tas cıkarıyo zatii..

hee valla matruşka demişler azcık ruslarada benziyorum ya ben sarışın mavi gözlü olmam sebebiyle:))valla uzatana dek canım çıktı elimden gelse çekiştirerek uzatacaktım ama imkan dahilinde değildi şekerim:zonk:alp'mi adı adıda pek güzelmiş valla:)nerde yaptırdıysa sorsaydın yaa kızzz bizimde doğumda öncesi işimize yarayacak tiyo alırdık:hihi::hihi:tövbe tövbeeeee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidırcımm bütün fotolardaa incesinn saklama oo gobbeeee bizdenn:kahkaha:

bblauu hossgeldinn balımmm:durbun::durbun:

kızlarr buraya resim eklenince silinebiliyo mu??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok komik ya delüyüm ben uyku setide beşiğin hediyesi pek beğenmedim bir süre kullanırım göstertmelik sonra kaplarım yine üstüne kusar filan böğğ yıkamaktan kendinden geçer yorganı filan baksana uyku seti bu beşiğin üstündeki
Ekli dosyayı görüntüle 9124

olsun kızz bunu günlük gibi kullanırsın sonraları ilk başta güzel olan kaliteli aldığını ser kullan sonra büyüdükçe dediğin gibi kusmalarda rtıyor ozaman değiştirsin bacım napalım çare bulmak zorundayızz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydınnn canımm?bizde kıldan tüyden saçtan çengiden bahsediyorduk:):)sen napıyorsun canım??

günaydın canım,

şimdilik iyiyim. birazdan kuaför için çıktığımda nasıl olurum bilmem :deli:
ya kızlar bu hamilelik dönemi hassasiyeti bitirdi beni. zaten canım tatlıdır, şimdi 10 katına çıktı :acep:

Oh Allah muhabbetinizi artırsın kızlar, ben de napıyım kahvaltı hazırlıyorum. Eşim grip olmuş. Yatıyo öyle malak gibi. Sormayın en kaprisli halidir kendisinin hasta halleri, hiç çekilmez :D
Dün akşam geldi dökülüyo hemen yattı zorla bi ballı tarçınlı süt içirip parol verdim, uyudu. Bana bulaşmasın diye de oturma odasında yattı yazık :)
Sabaha azıcık iyi kalkmış ama surat sirke satıyo görmeniz lazım, çocuk gibi kaprisli :) Şimdi portakal,greyfurt filan sıkıyorum içsin diye beyimiz :D:D
Allahım ya bana kim baksın :D:D:ajan::ajan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aynen öyle ben burda adam gibi bir kuaför bulana dek dediğin gibi maymuna döndüm sorma en azından sen bildiğin memlekettesin kızz:)ölüncede çırakla idare edersin gariiii:zonk:

valla bilmiyorum kuaför 60 yaşına geldi
çırağı oğlu ama o daha manyak bir kuaför olcak süper bir saç kesiyo onla idare etcez artıkın eşim tav oluyo kıskanıyo yanlızz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hee valla matruşka demişler azcık ruslarada benziyorum ya ben sarışın mavi gözlü olmam sebebiyle:))valla uzatana dek canım çıktı elimden gelse çekiştirerek uzatacaktım ama imkan dahilinde değildi şekerim:zonk:alp'mi adı adıda pek güzelmiş valla:)nerde yaptırdıysa sorsaydın yaa kızzz bizimde doğumda öncesi işimize yarayacak tiyo alırdık:hihi::hihi:tövbe tövbeeeee

ohhhhhh havanıda attınnn sarı sacc mavi gözz falannnn cnmm sarısınlaraa yakısıyoo kahküll yaff.. hatta bide uzun sacc ve kahküll bayılırım bennn.. esimin yegeni ölee görseydin dün gece prenses gibiydii büyünce cok can yakcakk. :hihi::hihi: upuzunn sacları varr sarı sarıı kahkülleri hemen altında da maviş gözlerii .. o zaman havası farklı oluyo bence yap sen kahküll:sirin::sirin:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ohhhhhh havanıda attınnn sarı sacc mavi gözz falannnn cnmm sarısınlaraa yakısıyoo kahküll yaff.. hatta bide uzun sacc ve kahküll bayılırım bennn.. esimin yegeni ölee görseydin dün gece prenses gibiydii büyünce cok can yakcakk. :hihi::hihi: upuzunn sacları varr sarı sarıı kahkülleri hemen altında da maviş gözlerii .. o zaman havası farklı oluyo bence yap sen kahküll:sirin::sirin:

yokkk kız hava mava kalmadı hepsi söndü gitti göbekle birlikte:)valla benimde kız olack ama bana bezerse güzell olurda eşimde esmer ortaya karışık olursa çifte kavrulmuş lokum gibi olur kızımmm:):)yokk töbe daha kahkül kestirmem elinin ayarı yok adamın vallaha bak cesaret edemiyorum bir daha

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Oh Allah muhabbetinizi artırsın kızlar, ben de napıyım kahvaltı hazırlıyorum. Eşim grip olmuş. Yatıyo öyle malak gibi. Sormayın en kaprisli halidir kendisinin hasta halleri, hiç çekilmez :D
Dün akşam geldi dökülüyo hemen yattı zorla bi ballı tarçınlı süt içirip parol verdim, uyudu. Bana bulaşmasın diye de oturma odasında yattı yazık :)
Sabaha azıcık iyi kalkmış ama surat sirke satıyo görmeniz lazım, çocuk gibi kaprisli :) Şimdi portakal,greyfurt filan sıkıyorum içsin diye beyimiz :D:D

offffff allah yardımcın olsun canım yaa erkeklerin hasta olma durumları cidden tam bir eziyet..bir naz bir niyaz hepsi öyle demekki..hamile olmadan önce sen olacağına hasta ben olayım diyordum okadar bezdirirdi çünkü beni seni çok iyi anlıyorum..geçmiş olsun canım bol c vitamini+terleme bişeyciği kalmaz inşallahhhh kocaccığının

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
lidırcımm bütün fotolardaa incesinn saklama oo gobbeeee bizdenn:kahkaha:

bblauu hossgeldinn balımmm:durbun::durbun:

kızlarr buraya resim eklenince silinebiliyo mu??
heeee o fotolar surattan güselim rabbimin gücüne gitmesin bir karış surat vermiş beden sankim bana ayıt değil pompayla şişirilmiş gibiyim belden yukarım incecik belden aşağı ayaklarım bacaklarım toynağa dönmüş kalça göbek desen sepet sepet :kahkaha: öle yanı idare ediyoz işte yüzümü gören bu kız en fazla 50kgdur der ama vucuda bakan 65 filan diyo ama kemiklerim iri saklıyorum kgmu bunu kabul ediyorum şimdi hamile hiç fotom yok bacım bu halimi sevmiyorum:acep:
olsun kızz bunu günlük gibi kullanırsın sonraları ilk başta güzel olan kaliteli aldığını ser kullan sonra büyüdükçe dediğin gibi kusmalarda rtıyor ozaman değiştirsin bacım napalım çare bulmak zorundayızz
ilk 2 hafta yatsın yada 40ı çıkana kadar sonra yorgan nevresime girer süslerim oğlumun yatagını taklumm

aminn cnm gel beraber arttırsın ne var ne yokkk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aminn cnm gel beraber arttırsın ne var ne yokkk

Sorma tatlım kocama bakıyorum. Gribal enfeksiyon mu tribal enfeksiyon mu belli değil kendisinin halin:zonk::zonk:

offffff allah yardımcın olsun canım yaa erkeklerin hasta olma durumları cidden tam bir eziyet..bir naz bir niyaz hepsi öyle demekki..hamile olmadan önce sen olacağına hasta ben olayım diyordum okadar bezdirirdi çünkü beni seni çok iyi anlıyorum..geçmiş olsun canım bol c vitamini+terleme bişeyciği kalmaz inşallahhhh kocaccığının

İnşallah canım....Ben de öyle derim valla, sen hasta olacağına ben olayım diye...Adam sanki ölümcül hasta, aman görsen bi kapris, bi tripler :D:D
Hamile olsa bunlar yandı vallahi he :D:1:
Diyorum zaten kim hamile sen mi ben mi acaba diye :D
Kabul ediyo kaprisli olduğunu zaten :kahkaha:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Sorma tatlım kocama bakıyorum. Gribal enfeksiyon mu tribal enfeksiyon mu belli değil kendisinin halin:zonk::zonk:

İnşallah canım....Ben de öyle derim valla, sen hasta olacağına ben olayım diye...Adam sanki ölümcül hasta, aman görsen bi kapris, bi tripler :D:D
Hamile olsa bunlar yandı vallahi he :D:1:
Diyorum zaten kim hamile sen mi ben mi acaba diye :D
Kabul ediyo kaprisli olduğunu zaten :kahkaha:

ayyy düşünmesi bile kabus görmekten beter onlar hamile kalsa dünya yaşanmaz hale gelirdi kanımca:)şükürler olsunki gene biz taşıyoruz bebelerimizi:gulbis::gulbis::bebecik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar