2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Laylacım günaydın iyilik senden naber?

Azoşum günaydın, hasta valla kendileri sorma. Çileli başım vayyyyy demek istiyorum :D
Sen napıyosun?

Kızlar şu kapris kumkuması dosunumu doyurayım sonra gelip geçmişi bi okuyım azoşum bi atraksiyonlar yapmış ona bakarım sonra öpüldünüz yewrılarım -hmm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Laylacım günaydın iyilik senden naber?

Azoşum günaydın, hasta valla kendileri sorma. Çileli başım vayyyyy demek istiyorum :D
Sen napıyosun?

Kızlar şu kapris kumkuması dosunumu doyurayım sonra gelip geçmişi bi okuyım azoşum bi atraksiyonlar yapmış ona bakarım sonra öpüldünüz yewrılarım -hmm

İvittttt tüm resimleri ekledim sıramı savdım, sen de çek bugün inşallah :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sorma tatlım kocama bakıyorum. Gribal enfeksiyon mu tribal enfeksiyon mu belli değil kendisinin halin:zonk::zonk:

İnşallah canım....Ben de öyle derim valla, sen hasta olacağına ben olayım diye...Adam sanki ölümcül hasta, aman görsen bi kapris, bi tripler :D:D
Hamile olsa bunlar yandı vallahi he :D:1:
Diyorum zaten kim hamile sen mi ben mi acaba diye :D
Kabul ediyo kaprisli olduğunu zaten :kahkaha:
çok geçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun nazlı bebek onlar
merhaba kızlar nasılsınız bakem?

hoşgeldin laylam :1:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sorma tatlım kocama bakıyorum. Gribal enfeksiyon mu tribal enfeksiyon mu belli değil kendisinin halin:zonk::zonk:

İnşallah canım....Ben de öyle derim valla, sen hasta olacağına ben olayım diye...Adam sanki ölümcül hasta, aman görsen bi kapris, bi tripler :D:D
Hamile olsa bunlar yandı vallahi he :D:1:
Diyorum zaten kim hamile sen mi ben mi acaba diye :D
Kabul ediyo kaprisli olduğunu zaten :kahkaha:

triball enfeksiyonnnn tuttumm bu lafıııı:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: bizimkide hasta sabaha karsıı kafasına tülbentt baglattırdıı cok bası agrıyomus:kahkaha: öksürüyo tıksırıyoo falann garibimm.. askım baglasana kendi tübentini ben ne bileyim sıkılıgını diyorum.. hayatımda tülbent mi bagladım ben basıma diyo.. hey allahıom dedim ne kadar zor olabilirr:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

heeee o fotolar surattan güselim rabbimin gücüne gitmesin bir karış surat vermiş beden sankim bana ayıt değil pompayla şişirilmiş gibiyim belden yukarım incecik belden aşağı ayaklarım bacaklarım toynağa dönmüş kalça göbek desen sepet sepet :kahkaha: öle yanı idare ediyoz işte yüzümü gören bu kız en fazla 50kgdur der ama vucuda bakan 65 filan diyo ama kemiklerim iri saklıyorum kgmu bunu kabul ediyorum şimdi hamile hiç fotom yok bacım bu halimi sevmiyorum:acep:

ilk 2 hafta yatsın yada 40ı çıkana kadar sonra yorgan nevresime girer süslerim oğlumun yatagını taklumm

benimde suratımm pek küccüktü artıkk kabak kimin olduu:deli::deli::deli:

aminn cnm gel beraber arttırsın ne var ne yokkk

yokkk kız hava mava kalmadı hepsi söndü gitti göbekle birlikte:)valla benimde kız olack ama bana bezerse güzell olurda eşimde esmer ortaya karışık olursa çifte kavrulmuş lokum gibi olur kızımmm:):)yokk töbe daha kahkül kestirmem elinin ayarı yok adamın vallaha bak cesaret edemiyorum bir daha

resimdeki kimin olur kızz o zamanda sarısın esmer cok zatii ortaya karısıklar makbull öle ossunn cifte kavrulmus:panter::panter::panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben yemeğe çıkyıorum azoş nereye ekledin bana bi özelden link at bakayım resimlere bebişim mucuxxx

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Azoş bayıldım bayıldım, annenin eline sağlık.. Güzel günlerde hep mutlu olarak kullan bu eşyaları.. Ya perden hem çok ucuz hem şık vallahi güzel.. Hem ucuz hem şık alışverişe bayılırım.. Bende inşallah bu ayın sonuna bişeyler eklemiş olcam.. Bide hastene pijamlarında çok güzel.. Tacını felan hepsini almışsın...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoş bayıldım bayıldım, annenin eline sağlık.. Güzel günlerde hep mutlu olarak kullan bu eşyaları.. Ya perden hem çok ucuz hem şık vallahi güzel.. Hem ucuz hem şık alışverişe bayılırım.. Bende inşallah bu ayın sonuna bişeyler eklemiş olcam.. Bide hastene pijamlarında çok güzel.. Tacını felan hepsini almışsın...

Canım benim çok sağollll.
Perde tchibodan denk geldi ben de alıverdim hemen :D
Senden de bekliyoruz resimler, artık herkes eklesin dimi şöyle gözümüz gönlümüz açılsın baktıkça heyecanlanalım :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
resimdeki kimin olur kızz o zamanda sarısın esmer cok zatii ortaya karısıklar makbull öle ossunn cifte kavrulmus:panter::panter::panter:[/QUOTE]

kızz bu resimdekini netten buldumda bu benim bebeliğime çok benzer sadece kırmızı bir tulum var benim üzerimde avde birgün getireyimde ekleyim eşimde öyle diyor senle benim karışımımız olursa başım belaya girer vallaha diyor..düşünsene esmer ama renkli gözlü peşine düşerim artık kızın diyor:)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy simdi babamla konustum. odayı sordum alcakmısın diye.. adamın morali bozuldu resmen.. adet diye zorlanması hosuma gitmiyo benim dedi. bende almıcaksan alma zaten baba ben sana sorayım diye aradım dedim..anlattım onlarda bişi demiyolar ama adet buymuss kaynana arabasını aldı insan babası da bişi yapsın istiyo ama almıcaksan bana almıcam de dedim. öyle deyince iyi tamam veririm dedi. 800 demiştim zaten. 1 ay sonra alalım ama dedi. iyi dedim. keyfi kactı hissettim. ama bilse kayınvalidem bana babanlar heyecanlanmıyo mu vs vs diye sacma sapak sorular yönelttigini napar acep. yada birbirimizle öyle bi adet var mı yok mu diye iddialasıp buna karsılık simit keyfindeki bi sürü kadına öyle degil mi diye sordugunu, sonrada bizimki zaten hazır da merak ettim diye aklınsıra kadınları kandırdıgını, sonra da bana yanlıs anlama baban alsın diye söylemiyorum ben adet böyle onu diyorum heryerde demesini duysaaa... ben kimi nasıl idare edeyim yanii. ama bende babamı tanıyosam odayı alınca benim takımı yapmaz:zonk::zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy simdi babamla konustum. odayı sordum alcakmısın diye.. adamın morali bozuldu resmen.. adet diye zorlanması hosuma gitmiyo benim dedi. bende almıcaksan alma zaten baba ben sana sorayım diye aradım dedim..anlattım onlarda bişi demiyolar ama adet buymuss kaynana arabasını aldı insan babası da bişi yapsın istiyo ama almıcaksan bana almıcam de dedim. öyle deyince iyi tamam veririm dedi. 800 demiştim zaten. 1 ay sonra alalım ama dedi. iyi dedim. keyfi kactı hissettim. ama bilse kayınvalidem bana babanlar heyecanlanmıyo mu vs vs diye sacma sapak sorular yönelttigini napar acep. yada birbirimizle öyle bi adet var mı yok mu diye iddialasıp buna karsılık simit keyfindeki bi sürü kadına öyle degil mi diye sordugunu, sonrada bizimki zaten hazır da merak ettim diye aklınsıra kadınları kandırdıgını, sonra da bana yanlıs anlama baban alsın diye söylemiyorum ben adet böyle onu diyorum heryerde demesini duysaaa... ben kimi nasıl idare edeyim yanii. ama bende babamı tanıyosam odayı alınca benim takımı yapmaz:zonk::zonk:

Adet öylemi? Benim babam rahmetli oldu, peki bizde öyle birşey olsaydı napcaktım acep, annemin üstüne mi kalacaktı ki?
En iyisi kendin yapman, kendin al babam yaptı de istersen almasa bile.Hem kayınvalidene laf vermemiş olursun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar