valla olur mu olur çok janjanlı yazdım yazıyı kaile alırlar inşallah çünküm içimde kalcak yapmazlarsa :acep:
hadi bakalım güveniyorum sana zorlu grubu bu özel isteğini yanıtsız bırakmaz hayatım inşallah
valla olur mu olur çok janjanlı yazdım yazıyı kaile alırlar inşallah çünküm içimde kalcak yapmazlarsa :acep:
hadi bakalım güveniyorum sana zorlu grubu bu özel isteğini yanıtsız bırakmaz hayatım inşallah
resimlerde herkes öle çıkıyor bebişim ya takılma sen ona
ben öleyim resimlerde çıktığım şekilde kendimi görünce o saman 76kgyum :ayk:
benimkide geçen yemekten sonra gözlerimin içine bakarak aşkım çok güzelleştin aksine hiç cildin bozulmadı sadece göbeğin büyüdü ve hiç kilo almadın dedi bana bende ki cevap hadi hadi sofra toplanacak oldubiliyorum çünkü uyanık işten kaytarmak için diyor bana....ama başkalarının demesi cidden çok ruh okşuyorr iyi olmuş kız işte moral olmuş.ama ben eminimki çook güzel olmuşsundur zatti dün akşam...hepmi onlar dibi düşercesine bakacak yarı çıplak dansözlere ohh etmişsin az daha baksaydın inadına
Tızlarrr 50 adet resim ekledim albümüme..
Hadi bakın bakim sevcek misiniz :1:
azoşşş ben bakamıyorum 2dir deniyorum arkadaş listemde ekli olmana ragmen ekli değil dio tav oldum
öle valla bak ekledim resmii alıciim az sonra ama cok kücük olmuss görünmüyorumm:kahkaha: neyse idaree bensenden tombull duruyorum bebemmm iki resmi karsılastrınca:kahkaha:
baktımm vala hele gözlerine hasta oldum ama lens mi anlamadım cok ilginc bi yüzü vardıı:zonk: en azından isten kaytarmak için de olsa iltifat etmişş. benimkii sabahh cekk a ccık o göbegini içeri diyodu bana.. içindekini napcam dedimm.. sana veriyim acccık da sen tası yerin müsait nasılsa didimm:kahkaha::kahkaha: bide ukalasın dio bana:kahkaha::kahkaha:
Tızlarrr 50 adet resim ekledim albümüme..
Hadi bakın bakim sevcek misiniz :1:
kızzzz azoss albümünn ortasındaaaa böyle bir konu yok didi naptın resimlereee yok olduu:zonk:
ayy azoş hepsine teker teker baktım ve bayıldım..ilk yorumuda yaptımmaşallah sübhanekeallah rabbim huzurla sağlıkla büyütsün o güzel odanın sıcacık yuvanın içinde oğluşunu inşallah bacım rabbim nazardan sakınsın sizi
öle valla bak ekledim resmii alıciim az sonra ama cok kücük olmuss görünmüyorumm:kahkaha: neyse idaree bensenden tombull duruyorum bebemmm iki resmi karsılastrınca:kahkaha:
baktımm vala hele gözlerine hasta oldum ama lens mi anlamadım cok ilginc bi yüzü vardıı:zonk: en azından isten kaytarmak için de olsa iltifat etmişş. benimkii sabahh cekk a ccık o göbegini içeri diyodu bana.. içindekini napcam dedimm.. sana veriyim acccık da sen tası yerin müsait nasılsa didimm:kahkaha::kahkaha: bide ukalasın dio bana:kahkaha::kahkaha:
valla bebeğim maşallahın var hiçte kglu durmuyosun sana öle geliyooo tamm mı ya benimde saçlarım kısa nefret ediyorum bu halimden uzun saçlarımı ösledimmmm
Ecrinnn bu resim yeni halin mi? Saçlarına bayıldım :1:
Tamam ben yeni konu açıp öyle yayınlıyım o zaman..
bu arada hiç anlamadığım bişi var garibime giden taçın ürünleri mükemmel renk ruh atmıyor taş gibin yıka ütüle kullan (3 nevresimi var benim) daysin colorsda zorlu grubun ama ben bu kadar adi malzeme görmedim 2 yıkamada ne renk kalıyo ne biçim (2 nevresimimde öle) pamuklandı pamuk saten olanlar o yüzden aman 10-20tl fazla olsun taç olsun asla ucuza kaçmam artık açtım gözlerimi aynı firmamın ürettiği 2 marka ama birinde kalite on numarayken ötekinde yerlerde geziyo
tacın 5 tane nevresim+1 adet uyku seti bendede var bende çok memnunum hayatım yıka yıka renklerinde ufacık bir solma olmadı şimdiye kadar.daysin colors'unda battaniye ve nevresim takımı olan varya lila-pembe renkli ondan kullanıyorum sadece çarşafında renk solması oldu lila olan çarşaf pembeye dönüğyor artık dediğin gibi o kalitesiz halbuki aynı grup ama malzemden çalıyorlar zaar
aynen güselim yaaa mükemmel ürünler yapıyolar bebğimede taç alcam o sebepten uyku setim benim bellona hazan die bi model çok taklu ama ben biraz takıntılıyım uyku setini uyku seti gibi kullanmam yorgan krlenmesin die komple nevresime sokarımo yüzden uyku seti benim için önemsiz yani öle var ama gözükmüyor modeli :kahkaha:
kahkül deme bana en son kestireyim dediğimde kuaförümün elinin ayarımı ne kaçtı bilmiyorum 3 cm kadar bıraktı manyak gibi gezdim kaç ay arkamdan matruşka bile demişler okadar yaniiii