hımmm teşekkür ederim tatlım ama hiç yiğesim yok öğlene kadar bişi yemiycem azcık rahatlasın midemmideni rahatlatacak birşeyler atıştır canım. yağsız ve hafif tuzlu. inşallah çabuk geçer...
kızlar hepiciinize bir soru: kordon kanıyla ilgili araştırma yapan var mı içinizde? ben düşünüyorum da bir iki yerden bilgi istedim. bakalım netice ne olacak...
korkon kanıyla ilgili pek bir bilgim yok ama 4 boyutlu muayenede onunla ilgili oldukça dikkat ediyolar...ve inceliyolar benim iyiydi ama nasıl olması gerektiği konusunda bilgim yok
ayy inanırmısın 2 gündür bende sabah kalktığımda bulantı ile uyanıyorum canım ama kusmadım hiç şükürler olsun ilk 3 ay zaten yeterince kepaze olmuştum zaman mekan dinlemiyordu çünkü miğdemgeçmiş olsun yaa acaba üşüttünmüki hayatım dün ayaklarım benimde üşüyor diyordun
benim ilk 3 ay hep bulantım oldu ama 2 kere anca kusmuşumdur hatta bebeğim kız sanıyodum bu sebepten
fakat bu üşütme ile ilgili olabilir dediğin gibi bu iş yeri beni öldürcek ayaklarım hep taşta en sonunda ufonun ayak ısıtıcısını alcam