ayy çok sağol azoşş ya aldıok artık ama bebek beklerken bu masrafı yapmasaydık iyiydi heryere bi taksit kafandıklarımız kredi kartlarına gidiyo
sağol babuş beğendiğinize sevindim evim büyük olsa neler düşünürdüm ya ama aferin bana 2 sene içinde evi düzdüm yeniden tüm eşyalar eski idi bi tek yatak odam eski kaldı onuda çatıdan kısalan bi oda istemiyorum değiştirmeyi yeni bir ev alırsak şayet gönlüme göre en kralını alcam
Amannnnn hep aynı ya, hep kredi kartına çalışıyoz
iş yapcam diye cıktımm dimi ben.. resmen algım zayıff uzaylı gibiyim yahu:zonk::zonk: 1 elma 3_5 cevizyedim.. makineye camasır attım simdi bitti.. koslaya camasır bastım. ütülenceklrii toplayıp salona getirdim ama ütülemedim.. mal mall bakınıyom öle amacım belli degil. yemek de yapmadım daha. ayy anlatırken bile ruhum daraldı:kahkaha:
catlaklardan bahsedilmişş sanırsam.. ben dr un verdigi kremi almadım nedense o para battı gözüme. halbuki catlamaya cok meyilliyim. gbelikten önce bir miktar kilo aldıgımdan hala dizlerimin iç tarafında kırmızı catlamayı bekleyenn fay hatları var.. orayı kremliyorumm yaglı kremle.. göbegimdeyse seytan kulagına kursun hesabıı ne kasıntıı ne kızarıklıkk hiçbişi yok bu devasallıga ragmn. demek ki benim kasıktan asagım catlamaya meyilliymiş:kahkaha: bide catlak yönünü keser bicimde masaj yapmak haketten işe yarıyorr haberiniz olsun..
Ev işinden bahsetme kızım bak yine canım çekiyor :1: