2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayy çok sağol azoşş ya aldıok artık ama bebek beklerken bu masrafı yapmasaydık iyiydi heryere bi taksit kafandıklarımız kredi kartlarına gidiyo

sağol babuş beğendiğinize sevindim evim büyük olsa neler düşünürdüm ya ama aferin bana 2 sene içinde evi düzdüm yeniden tüm eşyalar eski idi bi tek yatak odam eski kaldı onuda çatıdan kısalan bi oda istemiyorum değiştirmeyi yeni bir ev alırsak şayet gönlüme göre en kralını alcam :panter:

Amannnnn hep aynı ya, hep kredi kartına çalışıyoz :D Allah yardımcımız olsun.

iş yapcam diye cıktımm dimi ben.. resmen algım zayıff uzaylı gibiyim yahu:zonk::zonk: 1 elma 3_5 cevizyedim.. makineye camasır attım simdi bitti.. koslaya camasır bastım. ütülenceklrii toplayıp salona getirdim ama ütülemedim.. mal mall bakınıyom öle amacım belli degil. yemek de yapmadım daha. ayy anlatırken bile ruhum daraldı:kahkaha:

catlaklardan bahsedilmişş sanırsam.. ben dr un verdigi kremi almadım nedense o para battı gözüme. halbuki catlamaya cok meyilliyim. gbelikten önce bir miktar kilo aldıgımdan hala dizlerimin iç tarafında kırmızı catlamayı bekleyenn fay hatları var.. orayı kremliyorumm yaglı kremle.. göbegimdeyse seytan kulagına kursun hesabıı ne kasıntıı ne kızarıklıkk hiçbişi yok bu devasallıga ragmn. demek ki benim kasıktan asagım catlamaya meyilliymiş:kahkaha: bide catlak yönünü keser bicimde masaj yapmak haketten işe yarıyorr haberiniz olsun..

Ev işinden bahsetme kızım bak yine canım çekiyor :1:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağol babuş beğendiğinize sevindim evim büyük olsa neler düşünürdüm ya ama aferin bana 2 sene içinde evi düzdüm yeniden tüm eşyalar eski idi bi tek yatak odam eski kaldı onuda çatıdan kısalan bi oda istemiyorum değiştirmeyi yeni bir ev alırsak şayet gönlüme göre en kralını alcam :panter:

İnşallah onu da yaparsın lidırım :)
Zamanla herşey oluyor, sağlık olsun yeterki...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ev işi aşeren ilk gebe olarak guinness'e geçmeni talep ediyorum :)

yanılmışım demekki oda bizle beraber olmak istedi yehuu hanımefendi.com bir yerde yanlış link göndermiş olabiliriz aslında hadı bakalım oyelkende geliyo muhabbete kaldığımız yerden devamm :sirin:

Son zamanlarda o forumda verilen linkler hep virusvirus die çıkıyodu nedense....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Amannnnn hep aynı ya, hep kredi kartına çalışıyoz :D Allah yardımcımız olsun.

öle oluyoo insan isteykenn canı ev cekiyo evdeyken de iş. :kahkaha: ben calısırken kızlarla ev konusu acılıyodu bazenn.. ayyyy hayali bilee içimi ısıtıyodu evsiz kedi kimin:kahkaha: valla işten bi cıkayımm bak suursuz suursuz yatcam aksama kadar, alcam elime nescafemi kitap okucam böle yayıla yayıla, aa ders calıscamm, yemek yapcamm, temizlik yapmayı bile özledim yahuu gibi apık sapık hayaller kuruyodum:kahkaha: işten cıkar cıkmaz kendimi kısır cay yaparkene buldum o derece.. ama sonra gag geliyo bacım.. sogukk kıs günleri haric tabe battaniye gibisi yok:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bana verdiklerinin üstünde 40 tl etiket var ama eh işte öylesine.Kaliteli diyemem.Çok dandik de değil ama, öyle aman aman da değil.
Projeksiyonlu olanlar çok güzel ama pahalı.Bebek ayaklandığında zaten yolup atacak onları...

aynen güselim yaaa komşumdan biliyorum ben biraz tecrube kazandım bide çekiştirip koparmış biz almışdık ona dönenceyi hastaneye g,derken doğuma hadi süs müs çiçek filan olmasında işe yarar bişi olsun dedik 60tlye almıştık kuzulu bişidi sökmüş hepsini ozan cenevarı koyunlar öle teker teker elinde oyuncak şimdi ama güsel bi tarafı var tekrar aynı şekilde monta ediliyomuş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öle oluyoo insan isteykenn canı ev cekiyo evdeyken de iş. :kahkaha: ben calısırken kızlarla ev konusu acılıyodu bazenn.. ayyyy hayali bilee içimi ısıtıyodu evsiz kedi kimin:kahkaha: valla işten bi cıkayımm bak suursuz suursuz yatcam aksama kadar, alcam elime nescafemi kitap okucam böle yayıla yayıla, aa ders calıscamm, yemek yapcamm, temizlik yapmayı bile özledim yahuu gibi apık sapık hayaller kuruyodum:kahkaha: işten cıkar cıkmaz kendimi kısır cay yaparkene buldum o derece.. ama sonra gag geliyo bacım.. sogukk kıs günleri haric tabe battaniye gibisi yok:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Ayyy şu an aynı durumdayım :D
Bi de tatilden yeni çıktım düşün, hala etkisindeyim...Az kaldı az evde keyif yapmama 26 aralıkta inşallah ev kadını oluyorum :hihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
İnşallah onu da yaparsın lidırım :)
Zamanla herşey oluyor, sağlık olsun yeterki...
inşallah cnm biz başardık ya ona seviniyrm cnm rabbim büyük yardım etsin bizlere bak komlumun bebeğine çirkine yirim onu bir çocuk ancak bu kadar ismini taşır gagın gagın die die ölecek(gtar delisi çaldın mı duruluyor sakince dinliyor alkışlıyo sonrada)
Ekli dosyayı görüntüle 9118
güle güle kullan canım güzelmiş rengi de güzel yaptırmışsın

evet işte inşallah doğumda o kadar heyecan yapmam dicem ama kesin yapıcam

evet işte nette ben de gördüm ama emin olamadım
çünkü kraftın park yatakları nette güzel görünüyor
yakından beğenmedim mesela ben

bizim ki biraz indirim yaptı bi de şirinler kulpları hediye verdi
senin ki de iyi olamuş dönence

bu dönenceyi en iyisi birine kasmak :zonk:
sağol hayatın cnm benim klasik renklere bayılıyorum beyaz,kahve,krem,vizon,capicino,venge aşığım tüm evimi böle döşemek isterdim sanırsam hiçbir zaman modası geçmeyecek şekilde
Ev işi aşeren ilk gebe olarak guinness'e geçmeni talep ediyorum :)

Son zamanlarda o forumda verilen linkler hep virusvirus die çıkıyodu nedense....

o forum komple virüslü ki saten taklum k..n bulaştırdı o virusu:kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizim ki biraz indirim yaptı bi de şirinler kulpları hediye verdi
senin ki de iyi olamuş dönence

bu dönenceyi en iyisi birine kasmak :zonk:

O kastığın kişi de aynı mantığı güderse yalnız :zonk:
Biz diğer alışverişlerimizi de aynı mağazadan yapmıştık, bakım ürünleridir filan, o zaman güzel indirim/taksit filan yapmışlardı, şimdi nuh dedi peygamber demedi satıcı kız valla :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyy şu an aynı durumdayım :D
Bi de tatilden yeni çıktım düşün, hala etkisindeyim...Az kaldı az evde keyif yapmama 26 aralıkta inşallah ev kadını oluyorum :hihi:

ee hadee bakalımmm simdidenn gazan mubarekk osssuunnn:kahkaha::kahkaha: süpürge tutarkene beni hatırla e mi:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

kızlarr bu kontrolde bebikk 29 haftalık olcak.. renkli içinn son sansım ilerki haftalarda net görüntü alınamıyomus.. esim gereksiz diyo ama kenara bi 50 tl attım girersem diye. 4 boyutlu 16 haftalık resmi var.. simdi giripp agzını burnunu göreyim diyorum beni doguma kadar oyalasın. ama acaba girmesem mi gereksiz mi haketten diyorum:acep: ne dersiniz

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ee hadee bakalımmm simdidenn gazan mubarekk osssuunnn:kahkaha::kahkaha: süpürge tutarkene beni hatırla e mi:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

kızlarr bu kontrolde bebikk 29 haftalık olcak.. renkli içinn son sansım ilerki haftalarda net görüntü alınamıyomus.. esim gereksiz diyo ama kenara bi 50 tl attım girersem diye. 4 boyutlu 16 haftalık resmi var.. simdi giripp agzını burnunu göreyim diyorum beni doguma kadar oyalasın. ama acaba girmesem mi gereksiz mi haketten diyorum:acep: ne dersiniz

Heh işte benim konum...
Ben 2 kere girdim renkliye, ilkinde popuşunu dönmüştü yüzünü gözünü pek seçemedim..İkincisinde çok çükületa yemişim çocuk fır döndü net bir şekilde göremedim, suyu dalgalandırdı felan.Bi de tersti,ters olduğu için görüntüyü zor yakaladı adamceğiz.
Şimdi 3 Aralık doğumgünüm o zaman girsem mi diyom bende..
Çünkü senin gibi merak içerisindeyim.Burda da 50tl. Kendime doğumgünü hediyesi vermiş olurum diyorum :D
Ay bence gereksiz değil yani onu anlatmaya çalıştım yazımda :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aynen güselim yaaa komşumdan biliyorum ben biraz tecrube kazandım bide çekiştirip koparmış biz almışdık ona dönenceyi hastaneye g,derken doğuma hadi süs müs çiçek filan olmasında işe yarar bişi olsun dedik 60tlye almıştık kuzulu bişidi sökmüş hepsini ozan cenevarı koyunlar öle teker teker elinde oyuncak şimdi ama güsel bi tarafı var tekrar aynı şekilde monta ediliyomuş

Bana verdikleri de kaplumbağalı...
Kardeşim dioki abla bu kaplumbağaları seneye evde sağdan soldan toplarsın :)

inşallah cnm biz başardık ya ona seviniyrm cnm rabbim büyük yardım etsin bizlere bak komlumun bebeğine çirkine yirim onu bir çocuk ancak bu kadar ismini taşır gagın gagın die die ölecek(gtar delisi çaldın mı duruluyor sakince dinliyor alkışlıyo sonrada)
Ekli dosyayı görüntüle 9118

sağol hayatın cnm benim klasik renklere bayılıyorum beyaz,kahve,krem,vizon,capicino,venge aşığım tüm evimi böle döşemek isterdim sanırsam hiçbir zaman modası geçmeyecek şekilde

o forum komple virüslü ki saten taklum k..n bulaştırdı o virusu:kahkaha:

Bebiş çok tatlı maşallah :)))
Sanatsever desene :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kesinlikle girmeni tavsiye ediyorum dünürüm inanki bambaşka bişi görmek onun cdsini eline almak ve hergün izleyebilmek mükemmel bişi hergüne oğlumla başlıyorum çok mutlu edio ve hayat boyu bunu onada göstericek olmanın mutluluğu bambaşka bişi inan 1000tl deselerdi bile verirdim çünkü o güsel belge ömürlük bişi çok şükürki teknoloji bu kadar ileri :panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Heh işte benim konum...
Ben 2 kere girdim renkliye, ilkinde popuşunu dönmüştü yüzünü gözünü pek seçemedim..İkincisinde çok çükületa yemişim çocuk fır döndü net bir şekilde göremedim, suyu dalgalandırdı felan.Bi de tersti,ters olduğu için görüntüyü zor yakaladı adamceğiz.
Çünkü senin gibi merak içerisindeyim.Burda da 50tl. Kendime doğumgünü hediyesi vermiş olurum diyorum :D

Eğer İstanbulda 50 tl olsa kesin girerdim ayda bir :)
Ama burda en uygun olan yer 150 tl, 400-500e kadar da fiyat duydum.
Bi de geriliyorum ben her defasında...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kesinlikle girmeni tavsiye ediyorum dünürüm inanki bambaşka bişi görmek onun cdsini eline almak ve hergün izleyebilmek mükemmel bişi hergüne oğlumla başlıyorum çok mutlu edio ve hayat boyu bunu onada göstericek olmanın mutluluğu bambaşka bişi inan 1000tl deselerdi bile verirdim çünkü o güsel belge ömürlük bişi çok şükürki teknoloji bu kadar ileri :panter:

Ayyyy gaza geldim doğumgünümden önce gircem sanırım :kahkaha:

Eğer İstanbulda 50 tl olsa kesin girerdim ayda bir :)
Ama burda en uygun olan yer 150 tl, 400-500e kadar da fiyat duydum.
Bi de geriliyorum ben her defasında...

Oyyy çok uçuk ya...İstanbul'da olsam 1 kere anca girebilmiştim.

oyelkende filtreye takılmış iş yerinden dolayı:((((

Ya evet kiminde güvenlik uyarısı veriyormuş "sex sitesi" diye..Ne alaka ben de anlamadım :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Heh işte benim konum...
size bir sır vereyim 4 boyuta girmeden 1 saat önce meyvesuyu için çok hareketlide olmuyo çok uyuşukta bebek ve muayeneye girmeden 2dk önce meshaneyi boşaltın ki bebek net gözüksün tabi azoşum mutlaka girr ya bende yarın kontrole gitcem 4 boyutlu yine ama renksz bakalım sıpam büyümüş mü yoksa yine zargana gibi zayıf mı:acep:
Bana verdikleri de kaplumbağalı...
Kardeşim dioki abla bu kaplumbağaları seneye evde sağdan soldan toplarsın :)

Bebiş çok tatlı maşallah :)))
Sanatsever desene :)

aynen sanat sever ozan valla çok komik ilk gördüğümde üzülmüştüm tiii dönence ozanın elinde paralanmış die annesi açıklamayı yapınca koptum gülmekten meee diyo kuzuları eline alınca dün akşam oturmaya gittik sallanan eşek türü bir hayvan varya üstüne binmiş babası arkadan sallıyo at koşturuyo sanki dehh cık cık cık die kopardı bizi gülmekten bu ay 1 yaşını doldurcak ama şimdiki bebekler çok fena

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar