2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben göndermezdim o saman ecrinim yanii ne yapar eder ya kendimde giderdim yada hiç gitmezdim biizmkide diyoki hayatım afyonda kaplıcaya gitsekmi? sıcak su şu anda bana ii gelirmi bilemiyorum bu konuyla ilgili fikri olan söyleyebilirmi?

canım sıcak su boyutunda bişey diyemicem ama sauna,hamam kesinlikle yasak diye biliyorum ben.cok uygun görmüyorlar annenin vucüt ısısını arttırdığı için bebeğinde vücut ısısı artıyormus.ben ilk dönemde sormustum doktoruma yeni hamileydim kesinlikle uzak dur demişti.su an için durum nasıl ondan tam emin değilim ama.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sıcak bence de çok iyi değil, tansiyonun çıkabilir, artı kasılma vs.ye sebep olabilir.
Bi de sauna, hamam, kaplıca hijyenik bulmuyorum ben, özellikle bu dönemde.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
senin güzelliğin yanında bizim ki sönük kalırr canım benim..irem sultan olur o yanımdaki dee.benim cadı kızım..o seçti resmi.zaten son günlerde herseyi o seciyorr o da ayrı mesele yaa..:vecihi:

irem'i de yerim. azoya katılıyorum senin mayan güzel belli oldu. dünür senin bu zilli de güzel olucak anlarım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
amanınnn azoşşum gördün mü doğum yılım bilinmiyormuss..ohh ohh ne kadar güzell.bende tam bilemiyorum zati 1989 mu 90 mı neydi ki unuttum...valla cok mutlu oldumm.pastaları falan görünce saolsunlarr...
bblau canım senindemi ayrık ön dişler :) ya benim cok kafama takılıyor.bi ortadondiste götüreyim diye düşünüyorum.sence büyüdüğünde rahatsız olurmu dişlerinden.herkes şimdi cok sempatik buluyor ama.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada bayramda kalçam azdı, üzerine basamadım bi akşam yerde oturyordum (koltukta falan oturamıyorum artık) kalkıyım dedım bıldıgınız yerde yuvarlandım, ve tansiyonum bu ara feci. bayılacak gibi oluyorum sık sık :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
amanınnn azoşşum gördün mü doğum yılım bilinmiyormuss..ohh ohh ne kadar güzell.bende tam bilemiyorum zati 1989 mu 90 mı neydi ki unuttum...valla cok mutlu oldumm.pastaları falan görünce saolsunlarr...
bblau canım senindemi ayrık ön dişler :) ya benim cok kafama takılıyor.bi ortadondiste götüreyim diye düşünüyorum.sence büyüdüğünde rahatsız olurmu dişlerinden.herkes şimdi cok sempatik buluyor ama.

Ben pek rahatsız olmuyorum, dediğin gibi herkes sempatik diyor, ayrık dişliler kısmetli olur diyor :)
Ama fotolardaki görüntümü sevmiyorum pek.
Arada düşünmüyor değilim tel mi taksam diye...
Acaba 20likleri çıkınca kapanmaz mı ki İremcanın? Benim yarım çıktı, kapanmadı...
Bizim genetik galiba,rahmetli babamın da ayrıktı, kız kardeşimin de benim gibi değil ama, aralı hafiften...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu arada bayramda kalçam azdı, üzerine basamadım bi akşam yerde oturyordum (koltukta falan oturamıyorum artık) kalkıyım dedım bıldıgınız yerde yuvarlandım, ve tansiyonum bu ara feci. bayılacak gibi oluyorum sık sık :(

Bana da sık sık baygınlık geliyo nieki acep?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nişanımdan bebişim. aynı gülden pastamda da vardı. çok uyumluydum pastamla. zati pasta gibi kızdım ben. sonradan bozuldum ben babuş. lisede bana julya robırtıs derlerdı ınanmazsın. ahahahhahahah sıyırdım an itibariyle...

acıktım ya ondan zaar.

Ahahahahaha julya rabırtsım benim.
Beni de şeye benzetirlerdi,rene zelvegere :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben pek rahatsız olmuyorum, dediğin gibi herkes sempatik diyor, ayrık dişliler kısmetli olur diyor :)
Ama fotolardaki görüntümü sevmiyorum pek.
Arada düşünmüyor değilim tel mi taksam diye...
Acaba 20likleri çıkınca kapanmaz mı ki İremcanın? Benim yarım çıktı, kapanmadı...
Bizim genetik galiba,rahmetli babamın da ayrıktı, kız kardeşimin de benim gibi değil ama, aralı hafiften...

iremin 20 likleri cıkmayacakmıs doktor tüm cene filmi cektiğinde söylemişti.tel olayı içinde 11-12 yasında tekrar gözden gecirelim dedi gecen sene.ama ben tek doktor fikriyle kalmasın diyorum.iremde tel takmam diyor.bilemedim yani.cok sevimli duruyor sırıtınca dişleri ama ilerde kafaya takarmı onu merak ediyorum.babasınınkilerde ayrık.eşim dolgu yaptırdı ortalarına ama cok sağlam değil ara sıra düşüyor:kahkaha:farkında olmazsa komik oluyor :1:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ortaaam aklıma geldi.Pereleri kırcaktık biz hani doktorculuktan :2:

Doktorlukta para yokmuş boşver..Zaten ne alakaysa rüyamda sahneye çıkacakmışım, deli gibi repertuar hazırlıyordum, sonra en büyük problem aklıma geldi, sesimin berbatlığı :zonk:
Öyle uğraşıp dururken uyanmışım :eek:yna4

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kahretsin bana hep björk didiler :böö::cirla:

Yok yok sana ancelina culi demişlerdir de sen yanlış anlamışındır bencesi.

iremin 20 likleri cıkmayacakmıs doktor tüm cene filmi cektiğinde söylemişti.tel olayı içinde 11-12 yasında tekrar gözden gecirelim dedi gecen sene.ama ben tek doktor fikriyle kalmasın diyorum.iremde tel takmam diyor.bilemedim yani.cok sevimli duruyor sırıtınca dişleri ama ilerde kafaya takarmı onu merak ediyorum.babasınınkilerde ayrık.eşim dolgu yaptırdı ortalarına ama cok sağlam değil ara sıra düşüyor:kahkaha:farkında olmazsa komik oluyor :1:

Bana da şey demişlerdi, böyle dişleri törpülüyolarmış, üstüne kaplama geçiriyolarmış daha büyük, kapanıyomuş o ara.
Ama sağlıklı dişini niye kestiresin ki önermiyorum demişti doktor.
Ama hamilelikten sonra diş işinde bi tadilata gidicem ağzımın içi çaput gibi oldu valla...
Gittiğimde bi daha sorayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar