Seninkisi en son gelir büyük ihtimalle
Yoksa bana alan markafoniden filan aldı da kesin yılbaşından sonra mı teslim olacak
"Ay bu kadar olur"un sebebi buysa düşer bayılırım
Bu hafta sonu giderim gözüm...
kız bakamıyorum işte. bu sayfadan çıktığım an yeni bi sayfanın açılması 15 dakıka... özel mesajlara niye gec cevap verıyorum sanıyosun
valla tebrik ediyom siziii..kızlarr bu yöntem tehlikeli ben diyim laylam sizi tesvik ediyo 2.cilere ondan diyoo-rgulu
ayyy bizde hep o yöntemle korunduk birgün eşim geri çekilmedi yuhhh dedim napıyon baktı bana ben çocuk istiyorum çünkü dedi ben eşşek başımıyım dedim ne kavga etmiştik aklıma o geldi
ayy ben ona güvenemem yaaaaa ya tutarsaky:
ky:
ben de yarın gidiyorum
inşallah bi sorun çıkmaz
ula öldürcen mi sen beni
bu sayfadan çıkmıcaksın
du yu now new sekme
Ay duymadım, yine mi kadın yaaaaa
Nazo bana spirali anlatsana azcık? Takılırken canın acıyor mu çocuk düşünürken çıkarılıyor mu? Taktırmak ssk dahili miHiçbişi bilmiyom kız, bi de derine mi takıyorlar, ilişki sırasında adamlar hissediyor mu onu? Acısı sızısı var mı?
Oh ohhh ilk onun eline geçecek o zaman şanslı insan
Kargom geldi susun
O kaza bizde de oldu da çocuk olmadıZaten korunmayı da öyle bıraktık.Ben bir sene kadar da hapla korundum bi zararını da görmedim doğrusu. Sonraki sene de kondom+geri çekilme kullandık...
Ama arkadaş bizim hamile kaldı işte dediğim gibi.
İki kere yapınca, ilkinde geri çekilsen de erkekte kalan kalıntılar gebeliğe sebep verebiliyo...
O kaza bizde de oldu da çocuk olmadıZaten korunmayı da öyle bıraktık.Ben bir sene kadar da hapla korundum bi zararını da görmedim doğrusu. Sonraki sene de kondom+geri çekilme kullandık...
Ama arkadaş bizim hamile kaldı işte dediğim gibi.
İki kere yapınca, ilkinde geri çekilsen de erkekte kalan kalıntılar gebeliğe sebep verebiliyo...

ha ama öyle olmuyormuş öğrendim tecrübeyle sınadımBen de öyle korundum..Adını da "Allah'a emanet stylaa" koydum![]()
Geri çekilme dimi dediğin?
Ama insan çekilmesin istiyiveriyor o gibi durumlarda ne edeceğukys:
ben de yarın gidiyorum
inşallah bi sorun çıkmaz
ula öldürcen mi sen beni
bu sayfadan çıkmıcaksın
du yu now new sekme
ben de yarın gitcem
durun la kavga etmeyin. ben size ayırcam en afillisinden
sen kaç yıllık evlisin biloş?
buarada iğneyi duyan yok sanırım varsa iğne iyi gibi..
..spiral falan can sıkıcı ya.. artık oramı rahat bıraksınlar istiyorumky:
ky:
Kargom geldi susun
hah
ah bana da geldi ne olmuş? ula öldürcen mi sen beni
bu sayfadan çıkmıcaksın
du yu now new sekme
hah
bugun basmıyo herhalde kafan.. kızım yeni sekme falan olmuyor. atıyorum senın hakkında bişi merak ettim senin adının üstüne tıkladım olmuyo kilitlenıyor işte. a
hah
ha..
kız deli niye teşvik edeyim canı isteyen 3-5 yapsın bizim işimizi OKEY hallediyodu
Ayyy canım yaaaaa, babuşşşşş :teselli:
Mektuba çok çok duygulandım, emin ol bir ömür boyu saklıcam..
Hediyeni çok beğendim, büyük almana çok sevindim bizim oğlan az iri olacak malumÇoraplarımıza bittim, pembe olanı kardeşine ayırmışsın ama ben giydiririm ki o çorabı
üstünde "annemi seviyorum" yazıyor bayıldımm
Ay çok duygulandım ya valla çok teşekkür ederim keyfim yerine geldi