2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyy bizde hep o yöntemle korunduk birgün eşim geri çekilmedi yuhhh dedim napıyon baktı bana ben çocuk istiyorum çünkü dedi ben eşşek başımıyım dedim ne kavga etmiştik aklıma o geldi:):)
ayy ben ona güvenemem yaaaaa ya tutarsa:eek:ky::eek:ky:

O kaza bizde de oldu da çocuk olmadı :) Zaten korunmayı da öyle bıraktık.Ben bir sene kadar da hapla korundum bi zararını da görmedim doğrusu. Sonraki sene de kondom+geri çekilme kullandık...
Ama arkadaş bizim hamile kaldı işte dediğim gibi.
İki kere yapınca, ilkinde geri çekilsen de erkekte kalan kalıntılar gebeliğe sebep verebiliyo...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Seninkisi en son gelir büyük ihtimalle :D

Ay duymadım, yine mi kadın yaaaaa :(

Nazo bana spirali anlatsana azcık? Takılırken canın acıyor mu çocuk düşünürken çıkarılıyor mu? Taktırmak ssk dahili mi :D Hiçbişi bilmiyom kız, bi de derine mi takıyorlar, ilişki sırasında adamlar hissediyor mu onu? Acısı sızısı var mı?

Oh ohhh ilk onun eline geçecek o zaman şanslı insan :D

canım benim takılırkende cıkartırkende cimcik yiyomuş gibi bişey hissediyon baska da bi durum yok.su an cektiğin kuku ağrısından daha hafif o kadar söleyim.ayrıca devlet tamamen karsılıyor.sağlık ocakları ücretsiz takıp cıkartıyor kuzum.valla iremin doğumundan sonra hep spiralle korunduk yaklasık 9 sene işte eşim bir gün bile hissetmedi.düzenli kontrolünü olduktan sonrada sıkıntısı yok.prezervatifi benim eşim asla kabul etmedi mesela.haa maksat muzurluk renklilik,tırtırlılık olsun diye denedik ama oyun gibin :cokkomik::cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız azo benimki ne zaman elimde olur?

benimki ne zaman elimde olur derken anladın! hediyeden bahsedıyorum. ayıpçılık yapma.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
O kaza bizde de oldu da çocuk olmadı :) Zaten korunmayı da öyle bıraktık.Ben bir sene kadar da hapla korundum bi zararını da görmedim doğrusu. Sonraki sene de kondom+geri çekilme kullandık...
İki kere yapınca, ilkinde geri çekilsen de erkekte kalan kalıntılar gebeliğe sebep verebiliyo...

sen kaç yıllık evlisin biloş?
buarada iğneyi duyan yok sanırım varsa iğne iyi gibi..
..spiral falan can sıkıcı ya.. artık oramı rahat bıraksınlar istiyorum:eek:ky::eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

evet canım bende bi kez içine kaçarsa hemen hamile olurum sandımdı hahahahaha ama öyle olmuyormuş öğrendim tecrübeyle sınadım:)ama o korku o ay yetmişti bana:)
tabi yaaaa tam bir korunma yöntemi değil o çekilme işi:)
çekilme deyincede aklıma denizlerdeki gel-git olayı geliyor:):)bundan aldı adını zaar:D:D:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ben de öyle korundum..Adını da "Allah'a emanet stylaa" koydum :D
Geri çekilme dimi dediğin?
Ama insan çekilmesin istiyiveriyor o gibi durumlarda ne edeceğuk :eek:ys:

ahhhaaaaaaaaaaaaha puhaaaaaaaaaaaaaa
kız azoşşşşşşşşşşşş..
deminden beri burd altıma edicem gulmekten.. maşallah 5.vites tamgaz gidiyosun bacım (Allah bozmasın)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayyy canım yaaaaa, babuşşşşş :teselli:
Mektuba çok çok duygulandım, emin ol bir ömür boyu saklıcam..
Hediyeni çok beğendim, büyük almana çok sevindim bizim oğlan az iri olacak malum :D Çoraplarımıza bittim, pembe olanı kardeşine ayırmışsın ama ben giydiririm ki o çorabı :D üstünde "annemi seviyorum" yazıyor bayıldımm :utan:
Ay çok duygulandım ya valla çok teşekkür ederim keyfim yerine geldi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen kaç yıllık evlisin biloş?
buarada iğneyi duyan yok sanırım varsa iğne iyi gibi..
..spiral falan can sıkıcı ya.. artık oramı rahat bıraksınlar istiyorum:eek:ky::eek:ky:

İğneyi duydum ben ama detaylı araştırmadım açıkçası...
Bi araştıraleybıl aslında.
Ben 3,5 senelik evliyim yevrım.2008de evlendim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kargom geldi susun :D

ahahahahhahaah bana da geldi ne olmuş?

ula öldürcen mi sen beni
bu sayfadan çıkmıcaksın
du yu now new sekme :D

kızım ahahahahhaha bugun basmıyo herhalde kafan.. kızım yeni sekme falan olmuyor. atıyorum senın hakkında bişi merak ettim senin adının üstüne tıkladım olmuyo kilitlenıyor işte. ahahahahhahaha..

kız deli niye teşvik edeyim canı isteyen 3-5 yapsın bizim işimizi OKEY hallediyodu:cokkomik:

aynen laylam. aynen...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyy canım yaaaaa, babuşşşşş :teselli:
Mektuba çok çok duygulandım, emin ol bir ömür boyu saklıcam..
Hediyeni çok beğendim, büyük almana çok sevindim bizim oğlan az iri olacak malum :D Çoraplarımıza bittim, pembe olanı kardeşine ayırmışsın ama ben giydiririm ki o çorabı :D üstünde "annemi seviyorum" yazıyor bayıldımm :utan:
Ay çok duygulandım ya valla çok teşekkür ederim keyfim yerine geldi :D

ayyyyyyy ilk kargoyu azo aldı resim istiyoruz azo bluşmu aldı sana kızzzzz canım yaaaa güle güle kullansın kuzeycik inşallahhh

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar