2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bu arada birkaç gündür kendimden korkuyorum.
kasık ağrılarım var bu bir.
ikincisi,tuvaletim geldiğinde sancılanıyorum,doğum sancısı sanıyorum, çişimi yapınca geçiyo.
bi de beni en korkutan sürekli büyük tuvaletim var gibi geliyo, tuvalete gidiyorum bişi yok.ıkınmaktan da korkuyorum afedersiniz...
böyle bişi size oluyomu

canım sürekli tuvaletin varmıs gibi olması yada bundan korkma bence artık bebekler kocaman oldu baskı yapıyorlar her yere.zaten o büyük tuvaletin varmıs gibi hissettiğin an son an doğum anı nerdeyse.cok dinlemeyin kızlar kendinizi..anormal olan hersey kendini bariz hissettirir zaten.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın seker minnoşları.....

littlesunshine'cıgım süperk olmuş kece şekerlerin, cok begendim yanim......

bblau tatlım benimde sancı oluyo tuvalete gidince geciyo...hayırlar olsun......

Günaydın pikoşum...

afedersin eşim korunuyordu güya..ama o çok çocuk istiyordu.. ben de istemiyordum tabi yeni evlenmişim ne çocuğu falan.. derken süpriz yaptı benim minnakım..iyi ki de olmuş..annesi onu yer:utan:

Allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin...
Biz uzun zaman korunduk.Tabe bu korunma işini bizzat ele aldığım içün kazaya mahal vermedim, yoksa eşim çok istiyodu çocuk :D
Ama korunmayı bırakmamız kaza eseri oldu, sonra da saldık çayıra ama Mevlam hemen nasip etmedi.

Aynısı işte :( 1 gün boyunca bacaklarını ayırıp oturmuşsun da hamlamış gibi dimi :(

Aha bunlar bende yok, doktorunu bi arasan mı babuş? Büyük tuvalet var gibi hissetmek doğum anında oluyordu benim bildiğim.

Valla sorucam bakalım azoş...Ama son bikaç gündür gazım filan da çok var, belki tuvalet ihtiyacı değil de gaz sancısı...Onu da bilemiyorum...

sancılanıp çişini yapınca rahatlama bana da oluyor..ama gerçekten çişim gelmiş oluyor sancı ne iş anlamadım..ay nebileyim bi sözlük çıkarsalar şu hamilelikte ne ne demek diye-gozluk

sürekli büyük tuvaletinin varmış gibi hissetmem bi yana bi de kabızlık agrısı mı ıshal agrısı mı doğum sancısı mı ne bişiyler oluyo bana. garip garip bişiyler...

Bakalım sorucam yavruşlar doktor ne dicek.
Size de söylerim...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim bacağımla kukumun arasında bi yer var kopcak gibi acıyor gece yatakta dönerken.. orayı bi tarif edemedim ne doktora ne size..ah bi derdimi anlatamadım ya:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlarrr irem dün cocuk müzesi diye bir yere gitti okulla.orda bebeğin aşamalı olarak olusumunu anlatmıslar. aynen iremin ağzından anlatıyorum size..bana anladıklarını anlattı öldüm gülmekten.sonunda öğrenmiş ve rahatlamış.oh bee keske daha önce gönderseymişim.iremin anladıklarına göre;anne ile baba bebek istediğinde anne bası üçgen kuyruğu olan solucanlar üretiyormus.birde annenin yuvarlak yumurtası varmıs.birsürüü ama cokk anne, solucan bu yumurtayı delmeye calısıyor sonra bi tanesi deliyor içine kaçıyor,içine kaçan solucan kız solucan sa kız,erkek solucansa erkek oluyo bebek.annenin karnında dona yani kilota benzeyen bi yer var(bahsettiği yer rahim irem orayı kilota benzetmiş) bebek orda büyümeye baslıyormus.cocuğum olayın olusumunu anladıya daha ne isteyim bee..

"ben zaten bunları biliyorum... önemli olan başı üçgen olan solucanların o kiloda nasıl girdiğini anlatabilmek bana bunlarla gel anne" demedi mi zillin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım sürekli tuvaletin varmıs gibi olması yada bundan korkma bence artık bebekler kocaman oldu baskı yapıyorlar her yere.zaten o büyük tuvaletin varmıs gibi hissettiğin an son an doğum anı nerdeyse.cok dinlemeyin kızlar kendinizi..anormal olan hersey kendini bariz hissettirir zaten.

Dimi nazoş ya...Ben de kötü bişi diildir dedim...
Son anda oluyomuş o büyük tülevet hissi zaten...Doğru...

günaydın benim hamiş arkedeşlerim hayırlı bir cuma geçirmenizi temenni ederekten hepinize saygılarımı sunuyorum

Günaydın layloş hayırlı cumalar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın benim hamiş arkedeşlerim hayırlı bir cuma geçirmenizi temenni ederekten hepinize saygılarımı sunuyorum

günaydın canummm.aksam neye cevap yazmadın bakim sen banaa..
Hoşgeldin laylaaaa hayırlı cumalar ;)
Bugün öğleden sonra evde ol kaçırma kargonu he :D

azom yeni gördüm seni.irem spermlere solucan diye beyaz solucanlar diye anlattı.sonrada anne iyiki o beyaz solucana benzemiyorum dedi.cay boğazıma kaçtı...demekk bugun laylanın hedayesi gidiyo anamm cok heyecanlandım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarrr irem dün cocuk müzesi diye bir yere gitti okulla.orda bebeğin aşamalı olarak olusumunu anlatmıslar. aynen iremin ağzından anlatıyorum size..bana anladıklarını anlattı öldüm gülmekten.sonunda öğrenmiş ve rahatlamış.oh bee keske daha önce gönderseymişim.iremin anladıklarına göre;anne ile baba bebek istediğinde anne bası üçgen kuyruğu olan solucanlar üretiyormus.birde annenin yuvarlak yumurtası varmıs.birsürüü ama cokk anne, solucan bu yumurtayı delmeye calısıyor sonra bi tanesi deliyor içine kaçıyor,içine kaçan solucan kız solucan sa kız,erkek solucansa erkek oluyo bebek.annenin karnında dona yani kilota benzeyen bi yer var(bahsettiği yer rahim irem orayı kilota benzetmiş) bebek orda büyümeye baslıyormus.cocuğum olayın olusumunu anladıya daha ne isteyim bee..

en güzel öğreneceği şekilde öğrenmiş bence akıllı irem bayıldım :):)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
o kadar aklım var yahu. sadece pc'min geriye dönme ile ilgili sorunları var. geçmişi sevmiyor zaar açana kadar gelecek bile geçmiş oluyor.

sonra başka şeyler için çemkiriyorum.

bebişim geçmişe dön demiyorum ki, little'ın nickine tıklıcan mesajını açıcan geçmise dönmekle bi alakası yok olayın

Ay ne güzel minnak bebik görecen :utan:

Günaydınlar efem, ölüyommmmm kuku ağrısından..Sabah yataktan kalkerken "çötürrrrrttt" diye ses geldi vallaha apış aramdan "aha dedim ikiye ayrıldı" o andan itibaren feci ağrıyor :(

evet çok merak ediyorum heyecan sardı beni :)

öyle ses bi kere gece uyurken bana da olmuştu ben de ayrıldı sanmıştım :D

bblau ne zaman dr randevun

ben de gökçe'nin düşündüğünü düşündüm, demedi mi bu buraya nasıl giriyor peki diye önemli olan kısmısı o zaten :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
"ben zaten bunları biliyorum... önemli olan başı üçgen olan solucanların o kiloda nasıl girdiğini anlatabilmek bana bunlarla gel anne" demedi mi zillin...

suss suss muzur seni..iremde sen gibin olcak ben biliyom.daha aklına gelmedi o soru cok şükür.solucanlar hayli ilgisini çekmiş milyonlarca olması falan dağılmış dikkati.henüz sormadı yani

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın canummm.aksam neye cevap yazmadın bakim sen banaa..

azom yeni gördüm seni.irem spermlere solucan diye beyaz solucanlar diye anlattı.sonrada anne iyiki o beyaz solucana benzemiyorum dedi.cay boğazıma kaçtı...demekk bugun laylanın hedayesi gidiyo anamm cok heyecanlandım..

Hahahah bilmiş :D
Sen böyle diyince aklıma ne alakaysa şu fıkra geldi;

Çocuğun biri babasina sormuş “biz nasıl olduk” diye.baba cevap vermis “maymunlar türeye türeye biz olduk” demiş.tabi Çocuk babasının lafına inanmamış. Bu sefer de annesine sormuş “biz nasıl olduk” demiş. Annesi de cevap olarak “Allah Adem babayla Hava annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz” demiş. Çocuk demişki ……ama babam dediki “maymunlar türeye türeye biz olduk” anne cevap verir. “o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez”
:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar