Doğumdan sonra hangi yöntemle koruncaksınız kızlar ya?
azoş nerden biliyo sana kargo gelceeni:alsana:
ayyy dün düşündüm yeminle bak benimkisi ciddi cidi geçen 2.yi hemen yapsakmı diye sordu bana bi dümen yapar gibime geliyor dengine getiripte açıkçası bende bilmiyırum yaaaa ilaç kullanmakta istemiyorum
azoo bu doğa üstü yeteneğe sahipkız ben ne bilem gönderen kişi söyledi zaar
ben hemen spiral düşünüyorum yine.baskası kesmez beniDoğumdan sonra hangi yöntemle koruncaksınız kızlar ya?

bebişim geçmişe dön demiyorum ki, little'ın nickine tıklıcan mesajını açıcan geçmise dönmekle bi alakası yok olayın
evet çok merak ediyorum heyecan sardı beni
öyle ses bi kere gece uyurken bana da olmuştu ben de ayrıldı sanmıştım
bblau ne zaman dr randevun
ben de gökçe'nin düşündüğünü düşündüm, demedi mi bu buraya nasıl giriyor peki diye önemli olan kısmısı o zaten
ben hiç korunmadım bunca yıl eşim sağolsun kazada yaşamadık hap,alet falan hiç bunlarla uğraşmadım
Neden kurcukluyorsun ki...Laylaya hedaye yollayan kişi öyle dedi bana söle o kıza evde dursun kargom geri iade gelirse saçını başını yolarım onun dedi
Neden kurcukluyorsun ki...Laylaya hedaye yollayan kişi öyle dedi bana söle o kıza evde dursun kargom geri iade gelirse saçını başını yolarım onun dedi
Ben de ilaç kullanmak istemiyorum..En etkili yöntem hangisidir aceba?
kız bana da göstersenize.. aa aaaaaaaa bi tarafımı yırttım burda yaaaaaaaaaaa...
Ben de öyle korundum..Adını da "Allah'a emanet stylaa" koydum![]()
Geri çekilme dimi dediğin?
Ama insan çekilmesin istiyiveriyor o gibi durumlarda ne edeceğukys:
Sizi bişiler çeviriyosunuuuuzzzzzzzzz.
azoş bana da söyle benim kargom ne zaman gelcek.
ben de size bunu soracaktım kızlar
eşim geçen bi iğneden bahsetti korunmak için kadın vurunuyormuşş.
duydunuz mu öyle bişey:sok
ben hemen spiral düşünüyorum yine.baskası kesmez beni
cin biberler sizii..bebemin aklına gelmedi o soru henüz.o solucanların şekline kafayı takmıs epey oyalar onu.
laylaaa hanımm günaydın dedik.nerde cevabımız..:sinir:
Benim yolladığım kişiye de söyle o da bugün otursun. Olduğu şehre varmış kargo, bugün dağıtırlar.
Kargom geri gelirse saçını başını yolmakla kalmam he ben.
ben hiç korunmadım bunca yıl eşim sağolsun kazada yaşamadık hap,alet falan hiç bunlarla uğraşmadım
bebişim geçmişe dön demiyorum ki, little'ın nickine tıklıcan mesajını açıcan geçmise dönmekle bi alakası yok olayın
suss suss muzur seni..iremde sen gibin olcak ben biliyom.daha aklına gelmedi o soru cok şükür.solucanlar hayli ilgisini çekmiş milyonlarca olması falan dağılmış dikkati.henüz sormadı yani
Bak güzel soru.
Bana bunlarla gelin.
Gereksiz şeyler konuşup canımı sıkıyosunuz.

hah
ahh

h
. kenarıma bakkkkkkkkkkben hemen spiral düşünüyorum yine.baskası kesmez beni
cin biberler sizii..bebemin aklına gelmedi o soru henüz.o solucanların şekline kafayı takmıs epey oyalar onu.
laylaaa hanımm günaydın dedik.nerde cevabımız..:sinir:
Çok sakat yöntem.Arkadaşım o yöntemle istemediği bi dönemde, daha bebeği çok minikken, hamile kaldı.
Hem de eşi çekilebildiği halde.
yok kız kondomla korunduk biz geri çekmekle oğluma hamile kaldım plansız bi şekilde
kız siz o kadar zaman nasıl korundunuz geri çekilmeyle.. bizi 1,5 ay anca korudu
bence daha kesin bi yöntem lazım..