2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoş nerden biliyo sana kargo gelceeni:alsana:

:D Neden kurcukluyorsun ki...Laylaya hedaye yollayan kişi öyle dedi bana söle o kıza evde dursun kargom geri iade gelirse saçını başını yolarım onun dedi :D

ayyy dün düşündüm yeminle bak benimkisi ciddi cidi geçen 2.yi hemen yapsakmı diye sordu bana bi dümen yapar gibime geliyor dengine getiripte açıkçası bende bilmiyırum yaaaa ilaç kullanmakta istemiyorum:(:(

Ben de ilaç kullanmak istemiyorum..En etkili yöntem hangisidir aceba?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Doğumdan sonra hangi yöntemle koruncaksınız kızlar ya?
ben hemen spiral düşünüyorum yine.baskası kesmez beni:evet:
bebişim geçmişe dön demiyorum ki, little'ın nickine tıklıcan mesajını açıcan geçmise dönmekle bi alakası yok olayın

evet çok merak ediyorum heyecan sardı beni :)

öyle ses bi kere gece uyurken bana da olmuştu ben de ayrıldı sanmıştım :D

bblau ne zaman dr randevun

ben de gökçe'nin düşündüğünü düşündüm, demedi mi bu buraya nasıl giriyor peki diye önemli olan kısmısı o zaten :D

cin biberler sizii..bebemin aklına gelmedi o soru henüz.o solucanların şekline kafayı takmıs epey oyalar onu.

laylaaa hanımm günaydın dedik.nerde cevabımız..:sinir:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
:D Neden kurcukluyorsun ki...Laylaya hedaye yollayan kişi öyle dedi bana söle o kıza evde dursun kargom geri iade gelirse saçını başını yolarım onun dedi :D

Benim yolladığım kişiye de söyle o da bugün otursun. Olduğu şehre varmış kargo, bugün dağıtırlar.
Kargom geri gelirse saçını başını yolmakla kalmam he ben.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

spreal taktırmak diyecem ama onu istemiyorum azo prez.diycem güven olmuyor pofffffffffff bencede ne peki??

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

anammmm kimmiş bu yiğit saç baş yoluyomuş vayyy anasını bakalım tahminim tutacakmı?azo hiç ilaç işine girme boşver en etkili yöntem kondom bana göre

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben de öyle korundum..Adını da "Allah'a emanet stylaa" koydum :D
Geri çekilme dimi dediğin?
Ama insan çekilmesin istiyiveriyor o gibi durumlarda ne edeceğuk :eek:ys:

Çok sakat yöntem.Arkadaşım o yöntemle istemediği bi dönemde, daha bebeği çok minikken, hamile kaldı.
Hem de eşi çekilebildiği halde.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sizi bişiler çeviriyosunuuuuzzzzzzzzz.:ajan:
azoş bana da söyle benim kargom ne zaman gelcek.

Seninkisi en son gelir büyük ihtimalle :D

ben de size bunu soracaktım kızlar
eşim geçen bi iğneden bahsetti korunmak için kadın vurunuyormuşş.
duydunuz mu öyle bişey:sok

Ay duymadım, yine mi kadın yaaaaa :(

cin biberler sizii..bebemin aklına gelmedi o soru henüz.o solucanların şekline kafayı takmıs epey oyalar onu.

Nazo bana spirali anlatsana azcık? Takılırken canın acıyor mu çocuk düşünürken çıkarılıyor mu? Taktırmak ssk dahili mi :D Hiçbişi bilmiyom kız, bi de derine mi takıyorlar, ilişki sırasında adamlar hissediyor mu onu? Acısı sızısı var mı?

Benim yolladığım kişiye de söyle o da bugün otursun. Olduğu şehre varmış kargo, bugün dağıtırlar.
Kargom geri gelirse saçını başını yolmakla kalmam he ben.

Oh ohhh ilk onun eline geçecek o zaman şanslı insan :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ben hiç korunmadım bunca yıl eşim sağolsun kazada yaşamadık hap,alet falan hiç bunlarla uğraşmadım

valla tebrik ediyom siziii..kızlarr bu yöntem tehlikeli ben diyim laylam sizi tesvik ediyo 2.cilere ondan diyoo-rgulu

en etkili yöntem spiral bebeğim bence.ben iremde doğum kontrol hapını 2 gün içemedim öle kaldım.spiralimi cıkarttığım ay hamile kaldım.yani 2.bebek düşündüğünüzde de haptan daha kolay hamile kalma sansınız var.hem güvenli yani bence.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Doğumdan sonra hangi yöntemle koruncaksınız kızlar ya?

eski yönteme devam... taktıramam orama burama spoşlar bişiyler. hap hiç içemem. bi zahmet eşim korunacak...

bebişim geçmişe dön demiyorum ki, little'ın nickine tıklıcan mesajını açıcan geçmise dönmekle bi alakası yok olayın

kız bakamıyorum işte. bu sayfadan çıktığım an yeni bi sayfanın açılması 15 dakıka... özel mesajlara niye gec cevap verıyorum sanıyosun :)

suss suss muzur seni..iremde sen gibin olcak ben biliyom.daha aklına gelmedi o soru cok şükür.solucanlar hayli ilgisini çekmiş milyonlarca olması falan dağılmış dikkati.henüz sormadı yani

iremi karşıma alıp konuşmam lazım acil. çocuk bilsin gerçekleri. sonra, yıllarca annesiyle babasının seviştiği gerçeğini kaldıramayan gençlerin hayalleriyle oynuyoruz. kabul edemiyolar bu gerçeği. kendilerinin sporla çoğaldığını sanan bi nesil geliyor nazom. ayıptır.

Bak güzel soru.
Bana bunlarla gelin.
Gereksiz şeyler konuşup canımı sıkıyosunuz.

ahahahahahahhahahahaahhhahahahahahahhaha. kenarıma bakkkkkkkkkk

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

görmedim kuzum sanada günaydın akşam bi tarafımı yırttım nereye kayboldun

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Çok sakat yöntem.Arkadaşım o yöntemle istemediği bi dönemde, daha bebeği çok minikken, hamile kaldı.
Hem de eşi çekilebildiği halde.

ayyy bizde hep o yöntemle korunduk birgün eşim geri çekilmedi yuhhh dedim napıyon baktı bana ben çocuk istiyorum çünkü dedi ben eşşek başımıyım dedim ne kavga etmiştik aklıma o geldi:):)
ayy ben ona güvenemem yaaaaa ya tutarsa:eek:ky::eek:ky:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar