2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Leadeeeer nere gittin bacıııım? Bu arada kızlar, diğer kızlardan haber vermeyi düşündükleriniz var mı?

Tatlım ben Nazome'ye haber verebildim tek, o da layla ya söyler.
Ama diğer kızlara ulaşamıyorum yani _HaYaTiM_, ecrinnn..Bilmiyorum ki kimler gelmek ister?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kolun mu uyuşmuş? Yoksa sende de mi kalça ağrısı var?

Evet cidden güzelmiş. Ben ilk kez şahit oluyorum ya :)
kolun uyuştu kalça ağrısı artık benim arkadaşım oldu kiloluyum ya çok erken başladı bende bazen dayanamayacak kadar ağrım oluyo mecburiyetten zararlı olduğunu bile bile bengay sürüyorum o rahatlatıyo beni
Sanırım benim yaşadığım ağrı aynı..
Düz bi şekilde koltuğa uzandığımda kalkarken hem belim, hem kalçam aynı anda feci ağrıyor, kalkarken kıpırdayamıyorum, kıpırdayınca canım acıyor..Aynı şekilde gece yatarken sağ tarafımdan soluma dönücem ya, o zaman da bazen vazgeçiyorum dönmekten çünkü kalçama doğru çok acıyor.Şimdi bu ağrılara bir de orasının ağrısı eklendi..Neyse ki 2.5 ay kaldı, Allah yardımcımız olsun.
aynı güselim hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz azoş sana bişi sorcam kızlara nasıl ulaştınız? burda toplanmayı başardık şaşurdum...
:1: A aaaaa korkmadın mıııı? Ben azcık sert tekmelese korkuyom halen :D Amma tırsak çıktım ben de yahu
yok kız ne korkcam işimde döndüğünü vurmak üzere olduğunu hissettim ama o kadar şiddetli beklemiyodum bakmamla gözlerimin açılması bir oldu oğlanı 14.haftadan beri hissediyorum ben erken başladı heraketleri kgdan ve iç karnımın dar olmasından çabuk hissetmişim
Ben de korkuyorum, bi garip oluyorum :kahkaha:

korkma kız bence çok zevki hareketleri izlemek ve hissetmek içim gıdıklanıyo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tatlım ben Nazome'ye haber verebildim tek, o da layla ya söyler.
Ama diğer kızlara ulaşamıyorum yani _HaYaTiM_, ecrinnn..Bilmiyorum ki kimler gelmek ister?

buraya kimler gelir güsel soru hemen diyim hayatım kafadan gelir aslıyrt gelir dünyam80 gelir ki ben onlara mail attım artık ne zaman alırlarsa gökçem gelir bu kadarda yeter zaten bence ecrin gelir fakat pek giremiyo bu aralar bende maili yok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aynı güselim hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz azoş sana bişi sorcam kızlara nasıl ulaştınız? burda toplanmayı başardık şaşurdum...

dar olmasından çabuk hissetmişim

Canım Nazo ve Simurganka benim facede vardı onlara ordan ulaştım, zaten Gökçe sen ve babuş da msndeydi..Bi de pikepolat vardı msnde ona rastlayamadım, görürsem ona da söylicem.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayşe hanım da orda tek başına yazsın dursun :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Wuuuu belki de benden bile önce doğuracaksın :)))
Çok az kaldı farkında değiliz :p

Bu arada cicişler topiğimiz açıldı ; https://www.hanimefendi.com/subat-a...eklerinin-odalari-ve-cicileri.html#post692249

Evet cidden az kaldı, benim de karnım iyice gerilmeye başladı. Şimdiye kadar çatlama olmamıştı ama sanırım bundan sonra çatlıcam, çünkü dün akşam karnımın hem sağında hem de solunda kırmızı çizgiler gördüm :zonk:

Yeni topic de hayırlı uğurlu olsun. Burası inşallah daha samimi bir ortam olacağından ben de ekleyeceğim artık cicişleri :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Evet cidden az kaldı, benim de karnım iyice gerilmeye başladı. Şimdiye kadar çatlama olmamıştı ama sanırım bundan sonra çatlıcam, çünkü dün akşam karnımın hem sağında hem de solunda kırmızı çizgiler gördüm :zonk:

Yeni topic de hayırlı uğurlu olsun. Burası inşallah daha samimi bir ortam olacağından ben de ekleyeceğim artık cicişleri :D

Evet kesinlikle daha samimi ve kem göz yok, ben de onun için odasını bi güzel çekip eklicem :D Oyuncakları gelsin yerleştireyim de :sila:
Ben çatlamaktan çok korkuyorum ama varsa başımıza gelecek mecbur çekicez.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayşe hanım da orda tek başına yazsın dursun :kahkaha:
valla öle cins bişi ya ömrümde o kadar sinsi bir şahısla hiç karşılaşmamıştım son raddeye kadarda ne yapmak istediğini anlamamıştım kendini açığa vurdu zuzu

bendede çatlama yok ama başlar sanırım
burası daha samimi olacak yöneticilerimizde çok sıcak görünüyolar sağolsunlar iyiki böyle bir site yapmışlar onlarda biizmki kokoş bayanlar hepsi çok şık ışıl ışıllar şöle bir baktımda moderetörler falan on numara

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aahhahaaaa bence de yazar artık rahat rahat. Neyse onu boşverelim de haber vermek istediklerinize ben mesaj atabilirim benim üyeliğim halen duruyor ya o yüzden sormuştum.

Tamam canım o zaman _HaYaTiM_ a atıver sana zahmet.
Diğerlerine leader mail göndermiş..
Başka kim vardı ya aslyrt, başka?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar benim çıkmam gerekecek, ulusa gidip çinko leğen, plastik leğen, büyük boy çöp poşetleri, satır, et kütüğü, et kesme bıçakları almam gerek. Aaaaay bir de plastik kalın eldivenlerden. Ay ben nası ellicem o kadar eti yaaaa umarım çiğ et ellemek zararlı değildir.... :( Neyse canlarım, gelince görüşürüz. Çok öpüyorum :gulegule:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar benim çıkmam gerekecek, ulusa gidip çinko leğen, plastik leğen, büyük boy çöp poşetleri, satır, et kütüğü, et kesme bıçakları almam gerek. Aaaaay bir de plastik kalın eldivenlerden. Ay ben nası ellicem o kadar eti yaaaa umarım çiğ et ellemek zararlı değildir.... :( Neyse canlarım, gelince görüşürüz. Çok öpüyorum :gulegule:

Eldivensiz elleme, çiğ et ellersen elini yüzüne gözüne sürme leke çıkar derler bebekte, dikkat et...Allah kolaylık versin canım öpüyorum :cicek:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tamam canım o zaman _HaYaTiM_ a atıver sana zahmet.
Diğerlerine leader mail göndermiş..
Başka kim vardı ya aslyrt, başka?
cnm ben nazome,o yelken,elefera,sinemaksungur,ecrin,hayatım onlara özel msj yazması için rica etmiştim aslıyrtda bayramdan sonra söleriz gelmek isteyen olursa gelirler,mail olarak aslıyrt ve dünyam80e burda bu sitede buluştuğumuzu söyledim haberleri var...

dikkat et kendine güselim allah kabul etsin yorma kendini fazla iyi bayramlar bende öğleden sonra çıkcam işten temizlik felan ancak bayramdan sonra görüşcez yani bayramın 3.günü iş başı yapcam o saman

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yok tatlım face kullanmıyorum ben ama istersen azoş mail adresimi versin sana

Hhhhhh ben de msn pek kullanmıyorum :D Neyse canlar, ben şimdilik gidiyorum. Kızımla bayram alışverişimizi yapalım. Hepinizi çok öperim. ALLAH'a emanet olun sizler de minik kelebekleriniz de. Hayırlı bayramlar ola -hmm

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Bu arada bu yazı karakterini kalıcı olarak şekillendirmemiz mümkün mü nasıl yapıcaz? Bir de madem kimse göremiyor bizi üyelerden başka ben bi foto eklemek istiyorum ama onu da beceremedim
Yazi karekterini burdan ayarlayabilirsin :panter:
https://www.hanimefendi.com/sitemiz...inizi-yazi-stilinizi-sabitleyebilirsiniz.html
resmini nereye eklemek istiyorsun burayami?
Resim yüklemekte burda anlatilmis eger olmassa yardimci oalbilirim
https://www.hanimefendi.com/sitemiz...-sitesinde-resim-upload-ve-siteye-ekleme.html

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
switchmode.gif

buna basip resim ekliyebilirsiniz-rgulu
yalniz sizleri baska konularda görmeyi isteriz sitemizde begeniceginiz cok konular var:findikim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar