KraLiçe
Daimi Üye
Keyifli paylaşımlar arkadaşlar hoşgeldiniz
2012 Şubat anneleri bu başlık altında toplanalım -ciko
Not: çaylar, tatlılar şirkettendir :nk:
selam kızlarr.kısmetse bende subatta anne olucam.gelebilermiyim aranıza
benim bir arkadaşım da şubat annesi olacakmış.
daha yeni yeni karnı çıkmaya başladı.
onun ki şubat sonu sanırsam
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
Hosgeldiniz saglicakla kavusun yavrulariniza
Keyifli paylaşımlar arkadaşlar hoşgeldiniz
günaydın azoşşşşş-rgulu çok mutlu oldum yehuuuuuuuu yeni bölümümüz hayırlı uğurlu olur inşallah
selam kızlarr.kısmetse bende subatta anne olucam.gelebilermiyim aranıza
benim bir arkadaşım da şubat annesi olacakmış.
daha yeni yeni karnı çıkmaya başladı.
onun ki şubat sonu sanırsam
Aaa ne güzel demek az kilo alıyor, benim karnım sayesinde ayakkabılarımı kendim bağlayamıyorum :kahkaha: Gerçi benim Ocak sonu da gelebilir.
İnşallah hayırlısı ile kucağına alır yavrusunu arkadaşınız.
Günaydın Azoşum. Kızlar bu site dışarıdan okunamıyor yani misafir okuyuculara izin vermiyor :sila:ky:
Hadi yaaa, o zaman süpermiş merak edenler bir zahmet üye olsunlar :kahkaha:
Aha bence de
Yahu dün akşam gelmek istedim, face teki tartışmaları görmüş olabilirsin. Tartışmanın başından kalkıp gelemedim. Sinirden de ellerim buz kesti. Aman neyse çok şükür şimdi iyiyim.
Bugün, yarın için alışveriş yapmam gerek. Şu çinko leğenler var ya eti koymak için onlardan ve et bıçağı almam gerek. İlk kez başıma kaldı kurban işi. Ne yapacağım bilmiyorum yaaa :acep:
cümleten herkese günaydın siteyi çözmeye çalıyorum hepine birden alıntı nasıl yapacam bilemedim nazom,azelyam,babuşum ve diğer arkidişlerrr hepinize teşekkürler çok mutlu oldum bugüne ii başladım şimdi neler var tickerimi nasıl koyacağım onlara bakınıyorum
Yok görmedim canım, ben buraya yazdıktan sonra acil çıkış yaptım eşim geldi..
Kim sinirlendirdi seni bu halinle :zopa:
Bugün arife sokaklar baya kalabalıktır dikkat et kendine..Valla kurban işi zor Allah kolaylık versinlmaz:
cümleten herkese günaydın siteyi çözmeye çalıyorum hepine birden alıntı nasıl yapacam bilemedim nazom,azelyam,babuşum ve diğer arkidişlerrr hepinize teşekkürler çok mutlu oldum bugüne ii başladım şimdi neler var tickerimi nasıl koyacağım onlara bakınıyorum
Bu arada bu yazı karakterini kalıcı olarak şekillendirmemiz mümkün mü nasıl yapıcaz? Bir de madem kimse göremiyor bizi üyelerden başka ben bi foto eklemek istiyorum ama onu da beceremedim
yehuu yaa bunuda çözdüm mutluyum:zuzu: cnm profilimden ayarları değiştirre gel en altta yazı karakteri boyutu ve rengi var ordan sabitleyebilirsin hoşgeldin tanıdık yüzler bir arada olmak muhteşem 2 gündür haber alamayınca üzüldüm sizdenBu arada bu yazı karakterini kalıcı olarak şekillendirmemiz mümkün mü nasıl yapıcaz? Bir de madem kimse göremiyor bizi üyelerden başka ben bi foto eklemek istiyorum ama onu da beceremedim
Canım günaydın hemen anlatayım"multi alıntı" yazıyor ya bence onunla çoklu alıntı yapıyorsun.
İmza kısmına da tickerını koy, resim ekleden :sila:
Kalıcı olarak şekillendirmeyi ben de keşfedemedim henüz :gozluk:
Fotoyu da aynı şekilde resim/foto ekle kutusu varya ordan ekliceksin.Pcden resim ekleyemiyoruz sanırım msj kısmına, önce imagechak us gibi bir siteye yükleyip sonra linki buraya yapıştırmak gerekiyor
yehuu yaa bunuda çözdüm mutluyum:zuzu: cnm profilimden ayarları değiştirre gel en altta yazı karakteri boyutu ve rengi var ordan sabitleyebilirsin hoşgeldin tanıdık yüzler bir arada olmak muhteşem 2 gündür haber alamayınca üzüldüm sizden
azoş eyvallah bacım hemen koyayım sen bidem kıyafetlerimizi bide odamıızı paylaşacağımız bir konu aç bebitom yakışıklısından gökçem gelmedi alır mailleri heral