2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlar :sila:
Maşallah ne güzel karşılandık :) Hoşgeldiniz diyen herkese teşekkür ederiz :halay
Nazom da gelmiş hoşgelmiş :hgeldin

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
benim bir arkadaşım da şubat annesi olacakmış.
daha yeni yeni karnı çıkmaya başladı.
onun ki şubat sonu sanırsam

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Aaa ne güzel demek az kilo alıyor, benim karnım sayesinde ayakkabılarımı kendim bağlayamıyorum :kahkaha: Gerçi benim Ocak sonu da gelebilir.
İnşallah hayırlısı ile kucağına alır yavrusunu arkadaşınız.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar

Hosgeldiniz saglicakla kavusun yavrulariniza:ninni:

Keyifli paylaşımlar arkadaşlar hoşgeldiniz

Teşekkürleeeeeeer :))

günaydın azoşşşşş-rgulu çok mutlu oldum yehuuuuuuuu yeni bölümümüz hayırlı uğurlu olur inşallah

Bize günaydın yok mu bacım? :D Hoşgelmişsin :)

selam kızlarr.kısmetse bende subatta anne olucam.gelebilermiyim aranıza :)

Ne dimek ne dimek :)

Aaaaa ne güzel, maşallah diyelim. E o da gelsin aramıza :)

Aaa ne güzel demek az kilo alıyor, benim karnım sayesinde ayakkabılarımı kendim bağlayamıyorum :kahkaha: Gerçi benim Ocak sonu da gelebilir.
İnşallah hayırlısı ile kucağına alır yavrusunu arkadaşınız.

Günaydın Azoşum. Kızlar bu site dışarıdan okunamıyor yani misafir okuyuculara izin vermiyor :sila: :eek:ky:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hadi yaaa, o zaman süpermiş merak edenler bir zahmet üye olsunlar :kahkaha:

Ahahahahaha bence de :)

Yahu dün akşam gelmek istedim, face teki tartışmaları görmüş olabilirsin. Tartışmanın başından kalkıp gelemedim. Sinirden de ellerim buz kesti. Aman neyse çok şükür şimdi iyiyim. :)

Bugün, yarın için alışveriş yapmam gerek. Şu çinko leğenler var ya eti koymak için onlardan ve et bıçağı almam gerek. İlk kez başıma kaldı kurban işi. Ne yapacağım bilmiyorum yaaa :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ahahahahaha bence de :)

Yahu dün akşam gelmek istedim, face teki tartışmaları görmüş olabilirsin. Tartışmanın başından kalkıp gelemedim. Sinirden de ellerim buz kesti. Aman neyse çok şükür şimdi iyiyim. :)

Bugün, yarın için alışveriş yapmam gerek. Şu çinko leğenler var ya eti koymak için onlardan ve et bıçağı almam gerek. İlk kez başıma kaldı kurban işi. Ne yapacağım bilmiyorum yaaa :acep:

Yok görmedim canım, ben buraya yazdıktan sonra acil çıkış yaptım eşim geldi..
Kim sinirlendirdi seni bu halinle :zopa:
Bugün arife sokaklar baya kalabalıktır dikkat et kendine..Valla kurban işi zor Allah kolaylık versin :eek:lmaz:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cümleten herkese günaydın siteyi çözmeye çalıyorum hepine birden alıntı nasıl yapacam bilemedim nazom,azelyam,babuşum ve diğer arkidişlerrr hepinize teşekkürler çok mutlu oldum bugüne ii başladım şimdi neler var tickerimi nasıl koyacağım onlara bakınıyorum

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada bu yazı karakterini kalıcı olarak şekillendirmemiz mümkün mü nasıl yapıcaz? Bir de madem kimse göremiyor bizi üyelerden başka ben bi foto eklemek istiyorum ama onu da beceremedim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
cümleten herkese günaydın siteyi çözmeye çalıyorum hepine birden alıntı nasıl yapacam bilemedim nazom,azelyam,babuşum ve diğer arkidişlerrr hepinize teşekkürler çok mutlu oldum bugüne ii başladım şimdi neler var tickerimi nasıl koyacağım onlara bakınıyorum

Canım günaydın hemen anlatayım :D "multi alıntı" yazıyor ya bence onunla çoklu alıntı yapıyorsun.
İmza kısmına da tickerını koy, resim ekleden :sila:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yok görmedim canım, ben buraya yazdıktan sonra acil çıkış yaptım eşim geldi..
Kim sinirlendirdi seni bu halinle :zopa:
Bugün arife sokaklar baya kalabalıktır dikkat et kendine..Valla kurban işi zor Allah kolaylık versin :eek:lmaz:

Amaaan Azoş, kamuda çalışan bazı hazımsız arkadaşlar sinirlendirdi. Bize azıcık zam yapıldı, özlük haklarımız iyileşti de elhamdulillah, onu çekemiyorlar.

Kurban için de yapacak bişey yok naaapalım bu sene de böyle olsun. :)

Günaydıııın :) Önce multi alıntı, sonra alıntı diyorsun oluyor Leader'ım ;) Ticker işini de Azoş anlatsın. Sen de bana şu font işini çöz bacım :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu arada bu yazı karakterini kalıcı olarak şekillendirmemiz mümkün mü nasıl yapıcaz? Bir de madem kimse göremiyor bizi üyelerden başka ben bi foto eklemek istiyorum ama onu da beceremedim

Kalıcı olarak şekillendirmeyi ben de keşfedemedim henüz :gozluk:
Fotoyu da aynı şekilde resim/foto ekle kutusu varya ordan ekliceksin.Pcden resim ekleyemiyoruz sanırım msj kısmına, önce imagechak us gibi bir siteye yükleyip sonra linki buraya yapıştırmak gerekiyor :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya da tatlım profilinde "albüm oluştur" gibi bir kısım var, albümüne ekle resmi, girer profiline bakarız ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yehuu yaa bunuda çözdüm mutluyum:zuzu: cnm profilimden ayarları değiştirre gel en altta yazı karakteri boyutu ve rengi var ordan sabitleyebilirsin hoşgeldin tanıdık yüzler bir arada olmak muhteşem 2 gündür haber alamayınca üzüldüm sizden
Canım günaydın hemen anlatayım :D "multi alıntı" yazıyor ya bence onunla çoklu alıntı yapıyorsun.
İmza kısmına da tickerını koy, resim ekleden :sila:

azoş eyvallah bacım hemen koyayım sen bidem kıyafetlerimizi bide odamıızı paylaşacağımız bir konu aç bebitom yakışıklısından gökçem gelmedi alır mailleri heral

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kalıcı olarak şekillendirmeyi ben de keşfedemedim henüz :gozluk:
Fotoyu da aynı şekilde resim/foto ekle kutusu varya ordan ekliceksin.Pcden resim ekleyemiyoruz sanırım msj kısmına, önce imagechak us gibi bir siteye yükleyip sonra linki buraya yapıştırmak gerekiyor :(

hepsi profil ayarlarımda var kızlar avatar resmi profil resmi ve yazı karakteri ve renk sabitleme ben onu buldum bi tek tickerı bulamamıştım şimdi onuda koyayım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yehuu yaa bunuda çözdüm mutluyum:zuzu: cnm profilimden ayarları değiştirre gel en altta yazı karakteri boyutu ve rengi var ordan sabitleyebilirsin hoşgeldin tanıdık yüzler bir arada olmak muhteşem 2 gündür haber alamayınca üzüldüm sizden

azoş eyvallah bacım hemen koyayım sen bidem kıyafetlerimizi bide odamıızı paylaşacağımız bir konu aç bebitom yakışıklısından gökçem gelmedi alır mailleri heral

Süpersin Bebişim :kayris:
Tamam ciciş topiği açarım ;)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar