2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Bunun başında ve sonunda aşağıdaki gibi yazı olması lazım, olmuyorsa siz yapıştırın başına ve sonuna..

[/QUOTE]
yaptık bakalım allah kerim artık kuzu uğraşların için sağol
[QUOTE="simurganka01, post: 707624"]İmzayı düzenleye geldim, 2 tane büyük kutucuk çıkıyor, üste de alttaki bağlantıya da yapıştırıyorum olmuyor. Şimdi bu denememde sadece üstteki kutuda resim ekle butonunu seçip linki yapıştırdım. Daha olmadıysa ben artık sana göre bakar hesaplarım Azoş :D :kahkaha:[/QUOTE]

aferin kız seninkide oldu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Leader; linki kopyala, profilim e git, imzayı düzenleye tıkla. sonra ilk çıkan kutucuktaki dağ tepe fotosu var ya ona tıkla ve linki oraya yapıştır. Hey maşallah bizde de ne azim varmış arkadaş :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tatluş imzanı düzenlerken msj yazma yeri varya oraya resim ekle butonundan eklicen, alttaki bağlantıları, link yazan yerleri görme.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün gece bizim oğlan hiç uyumadı hiçç... halada uyanık bu ne enerji anlayamıyorum neyedimde bu kadar aktif bu çocuk

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
dün gece bizim oğlan hiç uyumadı hiçç... halada uyanık bu ne enerji anlayamıyorum neyedimde bu kadar aktif bu çocuk

Dün gece benimkisi de uyumadı pek, bi de ben sırtüstü yatınca hep geriyor göbeğimde tümsek oluşuyor, rahatsız oluyor galiba..
Ama bi sağa bir sola yatmaktan omuzlarım çürüdü :gulbis:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Maşallah de annesi zaten 28. haftadan sonra yerleri daralacakmış, o yüzden pek dönemeyeceklermiş. Doktor bilgisi değil de internet bilgisi bu. Ben de ilk kez dalgalanmalar hissediyorum 2 gündür, yüzüyor gibi, gıdıklıyor gibi sanki. :hihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dün gece benimkisi de uyumadı pek, bi de ben sırtüstü yatınca hep geriyor göbeğimde tümsek oluşuyor, rahatsız oluyor galiba..
Ama bi sağa bir sola yatmaktan omuzlarım çürüdü :gulbis:
ben dün tetenoz aşısı oldum bide sol tarafım uyuşuk bu gece sağda kaldım o tarafta uyuşmuş bu bebeler doğana kadar böle olcak sanırsam
Tebrikler leaderım :kahkaha:

valla azimle başardık benimde jeton kare anca başardım :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Maşallah de annesi zaten 28. haftadan sonra yerleri daralacakmış, o yüzden pek dönemeyeceklermiş. Doktor bilgisi değil de internet bilgisi bu. Ben de ilk kez dalgalanmalar hissediyorum 2 gündür, yüzüyor gibi, gıdıklıyor gibi sanki. :hihi:

Dalgalanmalar muhteşem ya, hele o dalgalanmaları izlemek -hmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar ben çok kalça ağrısı çekiyorum, hem sağ hem de sol. Gece bazen ağlıyorum ağrıdan. Sanırım siyatik oldu. Zaten hatırlarsanız benim doğuştan kalça çıkığım var... Ama net bir tespit yapılabilmesi için MR çektirmem gerekiyormuş. Zararsız dediler ama yine de istemiyorum. Sonra hep aklımda soru işareti olacak acaba MR zarar vermiş midir diye. Sanırım ben Ocak sonuna kadar çekeceğim bu ağrıları...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

maşallah oğluma o saman ben o dediğini aşağı yukarı 2 gündür hissediyorum şiddetli bir şekilde dün akşam göbeğime bakarkene sağdan ayak çıktı kocaman gül gül yerlere yattım:kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben dün tetenoz aşısı oldum bide sol tarafım uyuşuk bu gece sağda kaldım o tarafta uyuşmuş bu bebeler doğana kadar böle olcak sanırsam

valla azimle başardık benimde jeton kare anca başardım :eek:ys:

Kolun mu uyuşmuş? Yoksa sende de mi kalça ağrısı var?

Dalgalanmalar muhteşem ya, hele o dalgalanmaları izlemek -hmm

Evet cidden güzelmiş. Ben ilk kez şahit oluyorum ya :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar ben çok kalça ağrısı çekiyorum, hem sağ hem de sol. Gece bazen ağlıyorum ağrıdan. Sanırım siyatik oldu. Zaten hatırlarsanız benim doğuştan kalça çıkığım var... Ama net bir tespit yapılabilmesi için MR çektirmem gerekiyormuş. Zararsız dediler ama yine de istemiyorum. Sonra hep aklımda soru işareti olacak acaba MR zarar vermiş midir diye. Sanırım ben Ocak sonuna kadar çekeceğim bu ağrıları...

Sanırım benim yaşadığım ağrı aynı..
Düz bi şekilde koltuğa uzandığımda kalkarken hem belim, hem kalçam aynı anda feci ağrıyor, kalkarken kıpırdayamıyorum, kıpırdayınca canım acıyor..Aynı şekilde gece yatarken sağ tarafımdan soluma dönücem ya, o zaman da bazen vazgeçiyorum dönmekten çünkü kalçama doğru çok acıyor.Şimdi bu ağrılara bir de orasının ağrısı eklendi..Neyse ki 2.5 ay kaldı, Allah yardımcımız olsun.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
maşallah oğluma o saman ben o dediğini aşağı yukarı 2 gündür hissediyorum şiddetli bir şekilde dün akşam göbeğime bakarkene sağdan ayak çıktı kocaman gül gül yerlere yattım:kahkaha:

:1: A aaaaa korkmadın mıııı? Ben azcık sert tekmelese korkuyom halen :D Amma tırsak çıktım ben de yahu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Sanırım benim yaşadığım ağrı aynı..
Düz bi şekilde koltuğa uzandığımda kalkarken hem belim, hem kalçam aynı anda feci ağrıyor, kalkarken kıpırdayamıyorum, kıpırdayınca canım acıyor..Aynı şekilde gece yatarken sağ tarafımdan soluma dönücem ya, o zaman da bazen vazgeçiyorum dönmekten çünkü kalçama doğru çok acıyor.Şimdi bu ağrılara bir de orasının ağrısı eklendi..Neyse ki 2.5 ay kaldı, Allah yardımcımız olsun.

Ay evet aynen bundan işte. Ne uzun süre oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum. Muhakkak kalkıp yürüme ihtiyacı hissediyorum. Sanki hafifliyor o zaman. Bu arada sanırım benim doğum Allah kısmet ederse Ocak 25 ten sonra 26-27-28 falan gibi olacak :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ay evet aynen bundan işte. Ne uzun süre oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum. Muhakkak kalkıp yürüme ihtiyacı hissediyorum. Sanki hafifliyor o zaman. Bu arada sanırım benim doğum Allah kısmet ederse Ocak 25 ten sonra 26-27-28 falan gibi olacak :D

Anaaaaa ama nasıl? Nasıl anladın, doktor mu didi :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaaa ama nasıl? Nasıl anladın, doktor mu didi :acep:

Şimdi ben zorunlu sezeryanım ya, doktorum 38+ da alıyormuş. Hesapladım; 38+0 25 ocak a geliyor. sanırım bundan sonrası doktora ve bana uygun bir tarih olacak. Gerçi ben 02/02/2012 diye düşünmüştüm ama belli de olmaz belki bu tarihe de olur diyebilir....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Leadeeeer nere gittin bacıııım? Bu arada kızlar, diğer kızlardan haber vermeyi düşündükleriniz var mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdi ben zorunlu sezeryanım ya, doktorum 38+ da alıyormuş. Hesapladım; 38+0 25 ocak a geliyor. sanırım bundan sonrası doktora ve bana uygun bir tarih olacak. Gerçi ben 02/02/2012 diye düşünmüştüm ama belli de olmaz belki bu tarihe de olur diyebilir....

Wuuuu belki de benden bile önce doğuracaksın :)))
Çok az kaldı farkında değiliz :p

Bu arada cicişler topiğimiz açıldı ; https://www.hanimefendi.com/subat-a...eklerinin-odalari-ve-cicileri.html#post692249

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar