elmakurdumusun
Daimi Üye
Serap tekrar dener misin bi ayarı açmayı unutmuşum..
Tamamdır Damla gönderdim
Serap tekrar dener misin bi ayarı açmayı unutmuşum..
benimki gerçekten yatak bi sum damlası gibi, acayip sivri. aynada onden bakıyorum ay halan 90 60 90'ıım ayol. bel gitintisi eskisi gibi duyuyo (Gülay duymasın, belim incecik halaaaa
kızlar ya size bişey söliycem ben işten ayrılacam ya bizim bu iş yerinde nasıl izin veriyolarmış öğrendim 4 ay ücretli izin bitince 2 ay süt izni hakkımız varmış onu veriyolar ve sonrasında isteyenede 6 ay ücretsiz izin veriyolarmış sizde bir sorun iş yerinize
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
yine bana laf atmadan duramıyosun dimi :hihh:
benimde belim ince sayılır, yani çok ince olmasada ince gibi,
kızlar ya size bişey söliycem ben işten ayrılacam ya bizim bu iş yerinde nasıl izin veriyolarmış öğrendim 4 ay ücretli izin bitince 2 ay süt izni hakkımız varmış onu veriyolar ve sonrasında isteyenede 6 ay ücretsiz izin veriyolarmış sizde bir sorun iş yerinize
4 ay ücretli tamam ama 2 ay ücretsiz izin sizin işyerinin mükemmelliginden kaynaklanmış bence canım. süt izinlerini birleştirince taş çatlasın 1 ay çıkıyor çünkü.
evet arkadan hiç belli olmuyo ne ilginç ama kızda arka büyüyo ön yayılıyo çok çirkin oluyo insan ama erkeğe hamileyken çok güzel oluyor
valla ben hiç hesaplıyamıyorum onu gerçekten 1 ay mı yapıyo burda 2 ay süt izni ve birde üstüne 6 ay ücretsiz izin yani çocuk nerdeyse 1 yaşındayken işe başlıyosun
süt izni dediğin günlük 1,5 saat izin hakkı.. bu 1 yıl kullanılabiliyo, onu toplu verince 2 ay yapıyor herhalde..
Bu forum sen olmadan çekilmiyi valla, iyi ki varsın iyi ki sana laf atabiliyorum, çay bardagı vucutlu arkidişim benim. yirim ben seni yiriiiiim
Helyumlu balonum beniiiiiiiiim, uçan balonum.![]()
![]()
![]()
ayyy napim şeker gibiyim, herkeş çok sever beni
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
zaten top gibiyim, bide havalara sokma beni uçacam şimdi
evet bende öyle biliyorum ama ben sendikalı olduğum için günde 2 saat süt iznim var
Helyumlu balonum beniiiiiiiiim, uçan balonum.
bence maddi durumu idare edebilcekseniz ücretli ücretsiz büttüüün izinlerini kullan canım yaaaaaaaa. Çok büyük fırsat senin icin kaçırma yani. bebegin ebakabilceksin hem de dönüşte işinin hazır oldugunu bilceksin. çok büyük fırsat gerçekten.
bu aralar kocamdan şirin sözler duyamıyorum nedense , ilgiye ve şevkate ihtiyacım var..
cessss sana karşı farklı hisler beslemeye başlamadan kes şu tür konuşmayı..
bizde sendika mendika yok bacım, biz bilmiyk öyle şeyler.. :biyik:
canım benim çocuğuma bakıcak kimse yok ki bakıcı bulmam lazım onuda nerden bulabilirim ki