2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar ya size bişey söliycem ben işten ayrılacam ya bizim bu iş yerinde nasıl izin veriyolarmış öğrendim 4 ay ücretli izin bitince 2 ay süt izni hakkımız varmış onu veriyolar ve sonrasında isteyenede 6 ay ücretsiz izin veriyolarmış sizde bir sorun iş yerinize

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benimki gerçekten yatak bi sum damlası gibi, acayip sivri. aynada onden bakıyorum ay halan 90 60 90'ıım ayol. bel gitintisi eskisi gibi duyuyo (Gülay duymasın, belim incecik halaaaa:)

ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
yine bana laf atmadan duramıyosun dimi :hihh:

benimde belim ince sayılır, yani çok ince olmasada ince gibi, :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar ya size bişey söliycem ben işten ayrılacam ya bizim bu iş yerinde nasıl izin veriyolarmış öğrendim 4 ay ücretli izin bitince 2 ay süt izni hakkımız varmış onu veriyolar ve sonrasında isteyenede 6 ay ücretsiz izin veriyolarmış sizde bir sorun iş yerinize

4 ay ücretli tamam ama 2 ay ücretsiz izin sizin işyerinin mükemmelliginden kaynaklanmış bence canım. süt izinlerini birleştirince taş çatlasın 1 ay çıkıyor çünkü.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
yine bana laf atmadan duramıyosun dimi :hihh:

benimde belim ince sayılır, yani çok ince olmasada ince gibi, :cokkomik:

Bu forum sen olmadan çekilmiyi valla, iyi ki varsın iyi ki sana laf atabiliyorum, çay bardagı vucutlu arkidişim benim. yirim ben seni yiriiiiim

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

süt izni dediğin günlük 1,5 saat izin hakkı.. bu 1 yıl kullanılabiliyo, onu toplu verince 2 ay yapıyor herhalde..

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
4 ay ücretli tamam ama 2 ay ücretsiz izin sizin işyerinin mükemmelliginden kaynaklanmış bence canım. süt izinlerini birleştirince taş çatlasın 1 ay çıkıyor çünkü.

valla ben hiç hesaplıyamıyorum onu gerçekten 1 ay mı yapıyo burda 2 ay süt izni ve birde üstüne 6 ay ücretsiz izin yani çocuk nerdeyse 1 yaşındayken işe başlıyosun

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
damla güzel haberlerle gelmene sevindim maşallah oğluşun baya büyümüş.inş. bizde hayırlısıyla atlatırız şu şeker testini.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
günaydın kızlarr:heyo:
damlacım maşallah kocaman olmuş orkanımız çok sevindim sonuçların da güzel çıkmış
çarşambaya da benim randevum var darısı başımıza inşallah

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla ben hiç hesaplıyamıyorum onu gerçekten 1 ay mı yapıyo burda 2 ay süt izni ve birde üstüne 6 ay ücretsiz izin yani çocuk nerdeyse 1 yaşındayken işe başlıyosun

bence maddi durumu idare edebilcekseniz ücretli ücretsiz büttüüün izinlerini kullan canım yaaaaaaaa. Çok büyük fırsat senin icin kaçırma yani. bebegin ebakabilceksin hem de dönüşte işinin hazır oldugunu bilceksin. çok büyük fırsat gerçekten.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Bu forum sen olmadan çekilmiyi valla, iyi ki varsın iyi ki sana laf atabiliyorum, çay bardagı vucutlu arkidişim benim. yirim ben seni yiriiiiim

:evet: :evet: :evet: :evet:
ayyy napim şeker gibiyim, herkeş çok sever beni
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli:

zaten top gibiyim, bide havalara sokma beni uçacam şimdi :kptmya:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
bence maddi durumu idare edebilcekseniz ücretli ücretsiz büttüüün izinlerini kullan canım yaaaaaaaa. Çok büyük fırsat senin icin kaçırma yani. bebegin ebakabilceksin hem de dönüşte işinin hazır oldugunu bilceksin. çok büyük fırsat gerçekten.

canım benim çocuğuma bakıcak kimse yok ki bakıcı bulmam lazım onuda nerden bulabilirim ki

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım benim çocuğuma bakıcak kimse yok ki bakıcı bulmam lazım onuda nerden bulabilirim ki

haz sen işten komğle ayrılmayı düşünüyosun. valla bence ilk etapta ayrılcağını söyyleme. doğum iznine çık, ondan sonra süt iznini de al, ücretsiz izin oncesi durumuna bi bakarsın, bakıcı bulabilirsen işe geri döner, yok kendim büyütçem dersen, iş yerine olmuyo ben dönemicem işe dersin biter gider. nasıl fikir? hem de 4 ay daha ücret almış olursun boylece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar