2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yeni geldim sayılır eve kızlar eşim soruyo tekmeledi mi bugün kızım diyo bende hiç durmuyo ki dedim elini karnıma koymuş iyi iyi tekmele kızım tekmele diyor:nanik:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
al bendende o kadar ama bu ve yarın akşam çalışacam zaten konu okumuyorm test çözüyom

ben de öyle hiç konu okumadım bu sene sırf çıkmış sorulara baktım ezber yaptım onları ara sınavda çokta faydasını gördüm inşallah bu seferde öyle olur bütünlemeye kalma şansım yok sınava girebilirmiyim giremezmiyim bilmiyorum çünkü o zamana doğum da eylül başına denk geliyo zaten

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yeni geldim sayılır eve kızlar eşim soruyo tekmeledi mi bugün kızım diyo bende hiç durmuyo ki dedim elini karnıma koymuş iyi iyi tekmele kızım tekmele diyor:nanik:

yaaa benim kızım çok inatçı olacak galiba...
gümbür gümbür oynuyo ömürün elini koyuyorum oynamayı bırakıyo, ömür de eskiden yoklardı dıkıldı beklemekten garibim oynamıyo, anlamıyorum diyo..
babasına çekmiş inadı..:cokkomik:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar benim kan grubum 0+ eşiminki A- bizim kan uyuşmazlığımız mı var şimdi?

o ne ki lo? :eek:ys:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar benim kan grubum 0+ eşiminki A- bizim kan uyuşmazlığımız mı var şimdi?

o ne ki lo? :eek:ys:

yok seninki negatif eşininki pozitif olunca oluyo canım o.

sende o antikor yok şu anda. ama bebegin pozitif olursa, sende de bu (RH) antikoru oluşuyo, bu da diger gebeliginde bebegine zarar verebiliyo Allah korosun. dogumdan sonra Anti-D diye bi iğne olcaksın, iş biticek :)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yok seninki negatif eşininki pozitif olunca oluyo canım o.

sende o antikor yok şu anda. ama bebegin pozitif olursa, sende de bu (RH) antikoru oluşuyo, bu da diger gebeliginde bebegine zarar verebiliyo Allah korosun. dogumdan sonra Anti-D diye bi iğne olcaksın, iş biticek :)

bizde yok yane dimi?
engin bilgilerine dayanasım geldi :kptmya:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Ebet kızlar bende kaçar evde çok işim var dün kocam ilk defa ev bana dağınık geliyor sıkılıyorum dedi bide ütülü thısort ü yokmuş falanda filan gideyimda yavaş yavaş 10 adet bişi ütüleyeyim kadın gelene kadar idare etsin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Ebet kızlar bende kaçar evde çok işim var dün kocam ilk defa ev bana dağınık geliyor sıkılıyorum dedi bide ütülü thısort ü yokmuş falanda filan gideyimda yavaş yavaş 10 adet bişi ütüleyeyim kadın gelene kadar idare etsin

benim de ütü yuapmam lazım. neyse ki gömlekler gitti, tişörtler geldi, kolay oluyo tişört ütülemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar