say evdeki malzemelerini...
mesela yeşil mercimeğin varsa yemek yap, hem çok sağlıklı.. :sila:
yeşil mercimeği ıslamadım ki geceden? hem ona ben bayılsam da bizimki burun kıvırcak...Asker yemeğiymiş o
say evdeki malzemelerini...
mesela yeşil mercimeğin varsa yemek yap, hem çok sağlıklı.. :sila:
yeşil mercimeği ıslamadım ki geceden? hem ona ben bayılsam da bizimki burun kıvırcak...Asker yemeğiymiş o
evet kara şimşek diyolar
Anladım :sila:
çok saglikli iveeet, gerçi geç pişer ama düdüklü varsa pişer hemen. daha yeni yaptım ben yoksa yapardım bugun.
ben de kaçıyorum yavaştaaaan, hayde görüşürüz millet yarın.
kız ne düdüklüsü, hemen tarif veriyorum...
1 yada 1,5 su bardağı yeşil mercimeği suda kaynatın acısı çıksın .. sonra suyu süzün..
tencerede soğanı ve 1-2 diş sarımsağı kavurun.. salçayı ekleyip kavurun, yeşilmercimekleri ekleyin kavurun. 1 adet patatesi zar gibi minicik minicik doğrayın.. onuda ekleyin birazda öyle çevirin.. kırmızı toz biber, az bişe karabiber, sonrada üstüne çıkacak kadar su.. en fazla 35 dk da pişer..:sila:-ciko
selam canlar naberrr
selam canım geçmişe bakıyordum ben de biz iyiyiz oğluşumla sen nasılsın bu arada face de eklediğin oda resmini çok beğendim canım onu mu alacaksın?
bende yenı ewe gırdım canım pasama cıcıler aldık bugun
ewet canım onu alacagım galıba begenmene sewındım tatlım
çok güzel buKızlar az önce bu takıma baktık beğendik ne dersiniz güzel mi? Dolap hariç almayı düşünüyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kızlar az önce bu takıma baktık beğendik ne dersiniz güzel mi? Dolap hariç almayı düşünüyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
herkes fatmagül e mi bakıo kimsecikler yok ? ben yeni geldim eve şimdi açtım tv Yİ kiminle konuşuo bu kız fısır fısır merak ettim??