2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Anladım :sila:

çok saglikli iveeet, gerçi geç pişer ama düdüklü varsa pişer hemen. daha yeni yaptım ben yoksa yapardım bugun.

yeşil mercimeği ıslamadım ki geceden? hem ona ben bayılsam da bizimki burun kıvırcak...Asker yemeğiymiş o :)

kız ne düdüklüsü, hemen tarif veriyorum...
1 yada 1,5 su bardağı yeşil mercimeği suda kaynatın acısı çıksın .. sonra suyu süzün..
tencerede soğanı ve 1-2 diş sarımsağı kavurun.. salçayı ekleyip kavurun, yeşilmercimekleri ekleyin kavurun. 1 adet patatesi zar gibi minicik minicik doğrayın.. onuda ekleyin birazda öyle çevirin.. kırmızı toz biber, az bişe karabiber, sonrada üstüne çıkacak kadar su.. en fazla 35 dk da pişer..:sila:-ciko

Tepki
29
kız ne düdüklüsü, hemen tarif veriyorum...
1 yada 1,5 su bardağı yeşil mercimeği suda kaynatın acısı çıksın .. sonra suyu süzün..
tencerede soğanı ve 1-2 diş sarımsağı kavurun.. salçayı ekleyip kavurun, yeşilmercimekleri ekleyin kavurun. 1 adet patatesi zar gibi minicik minicik doğrayın.. onuda ekleyin birazda öyle çevirin.. kırmızı toz biber, az bişe karabiber, sonrada üstüne çıkacak kadar su.. en fazla 35 dk da pişer..:sila:-ciko

:))) deniycimmmmm

Tepki
32
herkes fatmagül e mi bakıo kimsecikler yok ? ben yeni geldim eve şimdi açtım tv Yİ kiminle konuşuo bu kız fısır fısır merak ettim??

Tepki
32
Kızlar az önce bu takıma baktık beğendik ne dersiniz güzel mi? Dolap hariç almayı düşünüyoruz

ben aslında düz beyaz olanları beğeniyordum cicili bicili süslü şeyleri, çok istemiyorum 3-4 yaşından sonra başlıcak ben bebek miyim demeye diye? zamane çocukları işte. ama bunu gerçekten çok beğendim uzun süre kullanılabilir hem de çok şık .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar