2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
aşırı da yemiyorum halbuki nerden geliyor bu kilolar anlamadım:böö:
Ilk zamanlarda yani ilk üç ayda iştahım kabarmıştı resmen.. Ama sonra normale döndü... şimdi çok yemiyorum... Hamur işi tatlı da hafta da 1 defa... Bir arkadaşım doğurana kadar 26 kilo almıştı... Onu gördükçe fena oluyorum bende mi böyle olacağım diye:uzgun:

doğrusu 12 kilo imiş ama hadi anneler biraz rahatlasın diye 15 kilo demiş doktorlar ama 26 kilode çok be. Acaba şişmiydi

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
doktor amcamız ayakalr yukarı kalkacak dinlenirken yani her akşam dedi yaptım onu işe yaradı ama bu hafta hep bir koşuşturmaca yatamadım ki hiç

işyerinde sürekli oturuyorum eve gidincede uzatıyorum ama nafile hiç fayda etmiyor.daha sabahtan şiş. ayaklarımı havaya kaldırıp duvara dayamam lazım galiba

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sabah aç karınla 60,7 kg gebelik öncesi 51-52 arası gidiyordu

ben hamile kalmadn önce 73,5 lara çıkmıştım, doktor rahatsızlığımın iştahımı açtığını kilo aldıkça çocuk sahibi olmamaın zor olacağını diyet yapmam gerektiğini söyledi. 72 ye düştüm hamile kaldım(klomen diye bi hap ile tabi) şuanda 81,5 kg filanım.. hiçte kafama takmıyorum.. biraz belimi zorluyo, ayaklarım ağrıyo ama amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan napim.. :cokkomik:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hayırlı cumalar

çok şükür bu hafta bitti be hiç geçmeyecek sandım. Yarın oğlumla randevumuz var, açıköğreitm sınamımız var varda varrr

benim de bugun 17:15'te randevum. makyajımı yaptım, oğlumu gormeye hazır ve nazır bekliyorum. Ama zaman geçmek bilmez şimdi de mi, benim projelere falan dalmam lazım yoksa bugun bana 1 yıl gibi gelir.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
benim de bugun 17:15'te randevum. makyajımı yaptım, oğlumu gormeye hazır ve nazır bekliyorum. Ama zaman geçmek bilmez şimdi de mi, benim projelere falan dalmam lazım yoksa bugun bana 1 yıl gibi gelir.

kesinlike bişiler yap yoksa geçmiyor yaaa neyseki ben yarın sınava gidecem 11.30 da yavruma görecem hatta zor bile yetişirim iyi oldu beeee

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar