kızlar faceye cıcı ekledımmm bakın buraya yapamıyom
baktım canım bakmazmıyız
kızlar faceye cıcı ekledımmm bakın buraya yapamıyom
günaydın annecikler ve bebekçikleri...
ben bu gün çok kötüyüm.. müsadenizle zombilik nöbetini bu gün ben devralacağım
akşam evde de işim vardı saat 21 e kadar sandalye tepesinden kalkamadım. sonra anam bir bakayım benim ayaklar remen davul kemikler hiç belli olmuyor.. sadece ayaklar olsa iyi tüm vücüt öyle üzerimdeki her şey bir anda beni sıkmaya başladı sanki... bu nasıl bir felaket.. ben daha 23 haftalığım.. bundan sonra ne olacak kestiremez oldum..
bide bu gün aşı olacağız tırs tırsss oldum şimdi:elis: güya düne kadar korkmuyordum aşı olmaktanys:
geçmiş olsun cnm bende bugün 25 hafta oldum 1 haftadır ayaklarım acayip şişiyor ve akşamları bile inmiyor. aşıdan korkmana gerek yok hiç acımıyor sadece sonrasındaki 2-3 gün dikkat et koluna sıcak duş alma ve o kolunla iş yapmamaya çalış yoksa ağrı yapabilir
teşekkür ederim tavsiyelerin için... o zaman sol koluma yapsınlar solu daha az kullanıyorum öyle değilmi
akşam evde de işim vardı saat 21 e kadar sandalye tepesinden kalkamadım. sonra anam bir bakayım benim ayaklar remen davul kemikler hiç belli olmuyor.. sadece ayaklar olsa iyi tüm vücüt öyle üzerimdeki her şey bir anda beni sıkmaya başladı sanki... bu nasıl bir felaket.. ben daha 23 haftalığım.. bundan sonra ne olacak kestiremez oldum..
bide bu gün aşı olacağız tırs tırsss oldum şimdi:elis: güya düne kadar korkmuyordum aşı olmaktanys:
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın kızlar
klimalar açıldı benim sırtım ağrımaya bailadı klasik olarak , birde dün gece yattığım yerden kalkamadım belim feci ağrıyor ya ama yatınca, bilek ve bacaklardan bahsetmiyorum bile aynı durumdayız hep şiş halinde biz yazın ne yapacağız? :ayk:
günaydın kızlaaaar...hayırlı cumalar...
naptın canım artık çok yormamız lazım kendimizi ama yapan olmayınca da olmuyo dimi.
geçen ben gece 2.30 da yattım, boya yaptık..ertesin gün pert..
kızlar o şişme tuzlu yemekle vede az su içmekle alakalı, ben 25. haftamdayım hala şişmedim, çünkü nerdeyse 3-3,5 lt su içiyorum.. zorlayın biraz fazla su için çok faydasını görürsünüz.
Ben hamileliğim süresince 2-3 kere idrar yolu enfeksiyonu oldum, ama suyu çok içmeye başladığımdan beri çok şükür hiç problem kalmadı.. -ciko:sila:
naptın canım artık çok yormamız lazım kendimizi ama yapan olmayınca da olmuyo dimi.
kızlar o şişme tuzlu yemekle vede az su içmekle alakalı, ben 25. haftamdayım hala şişmedim, çünkü nerdeyse 3-3,5 lt su içiyorum.. zorlayın biraz fazla su için çok faydasını görürsünüz.
Ben hamileliğim süresince 2-3 kere idrar yolu enfeksiyonu oldum, ama suyu çok içmeye başladığımdan beri çok şükür hiç problem kalmadı.. -ciko:sila:
geçmiş olsun cnm klimaya dikkat et hasta olursan ilaçta kullanamazsın. Ayaklar ve bilekler için bi çözüm yok galiba :uzgun:
ben tam bir su içme özürlüsüyüm... Hamile kalmadan önce günde anca 1-2 bardak hele kışsa aklıma bile gelmezdi.. şimdi iş yerinde 1 litre içiyorum ancak. Akşam da 1-2 bardak anca toplasan 1,5 lt. Az içiyorum yine dimi... Bundan sonra daha çok içmeye çalışayım bari...birde 23 haftada tam 8,7kg almışım çok dimi yaa... Bundan sonra 8 daha almasam bari.. Kaç kilo olcam ben fil oldum resmen:sinifsinif:
AH BE GÜLAYIM BEN 4 LİTRE SU İÇİYORUMDA NE OLUYOR SUSUZ YAŞAYAMAM AMA BEN TUZUDA ÇOK SEVİYORUM VEEEE ERİKDE TUZSUZ OLMUYOR KAHRETSİN OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRR:uzgun:
ben tam bir su içme özürlüsüyüm... hamile kalmadan önce günde anca 1-2 bardak hele kışsa aklıma bile gelmezdi.. şimdi iş yerinde 1 litre içiyorum ancak. akşam da 1-2 bardak anca toplasan 1,5 lt. az içiyorum yine dimi... bundan sonra daha çok içmeye çalışayım bari...birde 23 haftada tam 8,7kg almışım çok dimi yaa... bundan sonra 8 daha almasam bari.. kaç kilo olcam ben fil oldum resmen:sinifsinif:
ben gene tartıldım hiç almamışım ama bu durumda canımı sıkıyor benim normal mi bilemiyorum açıkcası, 3,5 kilo ile devam ediyorum
det hıııııııııııı
az tuzlu yiiiii bakim damadımın tansiyonunu düşürcen :hihh:
konuyu yuvarlamayalım lütfen tam kiloyu alayım