2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor

çok iyi valla, kolay gelsin o zaman, tozu pisligi bişi degil zaten süpürürsün gider, önemli olan ucuza mal edebilmek.

bizim burda yapılıyor. hatta ünlü firmaların mobilyalarıın aynısı yapılıyo. hatta daha sağlamını ucuza mall ediyosun.

şehir farkı heralde canım, burda mobilyacıda seri iş yaptırmıcaksan yanından bile geçilmez. çok pahalıya çıkarırlar,

Kardeşim yiğenimin kalp atışlarını dinlemeye gitti haber bekliyorum

Ay hadi bakalım yi haberlerle dönsün de kardeşin de girsin aramıza. gelse ya foruma neden gelmiyooooo.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
çok iyi valla, kolay gelsin o zaman, tozu pisligi bişi degil zaten süpürürsün gider, önemli olan ucuza mal edebilmek.

şehir farkı heralde canım, burda mobilyacıda seri iş yaptırmıcaksan yanından bile geçilmez. çok pahalıya çıkarırlar,

Ay hadi bakalım yi haberlerle dönsün de kardeşin de girsin aramıza. gelse ya foruma neden gelmiyooooo.

Bilmem ki canım söyleyeyim gerçekten

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
denizcim yeni evin hayırlı uğurlu olsun ve sanada allah güç kuvvet kolaylık versin zor iş taşınmak

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
arkadaşım geçen hafta idi sanırım bi masko yapalım dedik
maskoda cami ye yakın sokaklarda bebek mobilyası satan yerler var..
bizim odamız küçük olduğu için sadece yatak ve iki kapılı gardolop fiyatı sorduk
3500 tl dedi, başka bir yer 2600 dedi, bir başkası 1900 dedi... en ucuzu çilek beşik ve iki kapılı dolap 1700 e yakın bir şeydi.... bahsettiğim fiyatlar sadece yatak ve iki kalıpı dolap ekstraları yok yani:sinifsinif:

biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız:hihi:
eşimde bu hafta ilk defa gidelim bir masko ya bakalım.dedi...
ilk önce bu akşam ikea ya bakalım dedi...
demek masko çok pahalı.... üff ya.. beğendiğim mobilya meltem mobilyada kral bebek odası... internet sitesinde var.bakabilirsiniz...
ama fiyatı 2870 tl felan....
bilmiyorum çok pahalı ya...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yaa ces iştahsızlık demmişsinde bende tokluk hissimi arar oldum doyamıorum ya ve beynim sadece yemeğe çalışıor hım bunu yiyorum peki bundan sonra ne yesem diorum ya

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
eşimde bu hafta ilk defa gidelim bir masko ya bakalım.dedi...
ilk önce bu akşam ikea ya bakalım dedi...
demek masko çok pahalı.... üff ya.. beğendiğim mobilya meltem mobilyada kral bebek odası... internet sitesinde var.bakabilirsiniz...
ama fiyatı 2870 tl felan....
bilmiyorum çok pahalı ya...

ben 1800 TL'ye aldım aynı takımı.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
yaa ces iştahsızlık demmişsinde bende tokluk hissimi arar oldum doyamıorum ya ve beynim sadece yemeğe çalışıor hım bunu yiyorum peki bundan sonra ne yesem diorum ya

Melisim hazır iştahın varken ye işte ne güzel. valla ben de iştahımı geri istiyorum. vicdan azabı başladı ya bebişim beslenmyiosa diye. bissürü kuruyemiş aldım geldim o yuzden. başlıcam şimdi yemeyeee.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
doktoru dutmul kalp atışlarını ama kardeşim ben duyamadım dedi, ağır kaldırma ilişki yasak falan demiş ilk gittiğinde böyle şeyler söylememişti acaba diyor düşük tehlikesi var kızlar

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yok cnm öle şeyler getirmeyin aklınızı 3 ay bitsin diye ilşkiyasağı koymuştur daha yeni yerleşior orayaa bebiş

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ben İzmirdeyim canım. İzmir'de bayraklıda kocaman bi bebek mağazası var Hello Baby diye. Meltem mobilya oraya ürün veriyor. 2300 TL'e aldım takımı ama hello babynin kampanyası vardı, 500 tl hediye ceki verdi o alisverise, 1800e gelmis oldu. bir de zannedersem sizin Masko gibi bi mobilya semti var burda. Karabağlar diye. yollarda bissürü mobilya mağazaları var. oraya gitmiştik. bi mobilyacı aynı takımı üretmiş, ismi bile aynı Kral odası. orda da 2300dü, eşim bi pazarlık yaptı bi pazarlık yaptı, 1800 tlye bırakmışlardı. boyle işte.

doktoru dutmul kalp atışlarını ama kardeşim ben duyamadım dedi, ağır kaldırma ilişki yasak falan demiş ilk gittiğinde böyle şeyler söylememişti acaba diyor düşük tehlikesi var kızlar

bence nolur nolmaz diye dmiştir. bebek az daha belli olunca kaldırır heralde o yasakları. o dönemde hep düşük riski vardır hani küçük de olsa, daha tam tutunmamış oluyo ya ondan. stres yapmasın kardeşin.

ya kendime bişi yetiştiremiorumm ces şikyet ettiğim konu o
Anladım canım yaaa, ikimizin de durumu kötü desene. yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. sen hürremin hamile haline benzedin heralde. o da homunu homunu yiyo ya hamiş olunca:cokkomik:

hmd

Üye
Tepki
50

düşük tehlikesi falan yoktur doktoru uyarı için söylüyordur
bana da aynılarını demişti... ağır kaldırma beline dikkat et.. ilişki yok 2 ay kadar
sonra serbest kaldık... tabi ağır kaldırmıyoruz belimize dikkat ediyoruz

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

aynı şeyleri bana da söyledi doktor. topuklu ayakkabıda yasak demişti. bende panik yaptım. bunu önlem olarak söylüyo doktorlar. cinsel ilşkideki yasaklarda abazalara has bişey olsa gerek sert fantazi yapanlara falan. ben ilk hamile kaldığımdan bu yana tüm hayatım normal seyrinde dewam ediyo cinsel anlamdada yasak koymadım kendime hiç bir sorunda yok üstelik. rahat olsun. bunu tüm doktorlar söylüyorr

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

cnm kanaması yoksa korkmasın banada aynı şeyleri söyledi doktorum hala geçerli bunlar dikkat etsin sadece biraz bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar