2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
Melisim hazır iştahın varken ye işte ne güzel. valla ben de iştahımı geri istiyorum. vicdan azabı başladı ya bebişim beslenmyiosa diye. bissürü kuruyemiş aldım geldim o yuzden. başlıcam şimdi yemeyeee.

Cesim bebek asla aç kalmazmış ama seni sömürürmüş böyle durumlarda panik yapmamak lazımmış oluruna bırakmalıymış bebek zaten rutin büyüme durumuna geçmiş :)

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
aynı şeyleri bana da söyledi doktor. topuklu ayakkabıda yasak demişti. bende panik yaptım. bunu önlem olarak söylüyo doktorlar. cinsel ilşkideki yasaklarda abazalara has bişey olsa gerek sert fantazi yapanlara falan. ben ilk hamile kaldığımdan bu yana tüm hayatım normal seyrinde dewam ediyo cinsel anlamdada yasak koymadım kendime hiç bir sorunda yok üstelik. rahat olsun. bunu tüm doktorlar söylüyorr

benim kocacıma yazık valla 6 aydır ilişki yasak zaten yeni evliyiz daha 1 yıl olmadı evlendiğini anlayamadı garibim:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Cesim bebek asla aç kalmazmış ama seni sömürürmüş böyle durumlarda panik yapmamak lazımmış oluruna bırakmalıymış bebek zaten rutin büyüme durumuna geçmiş :)

ay gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çok sevindim bu habere yaaaa, çok üzülüyodum baya bayaaaa.

hndrdl

Aktif Üye
Tepki
74
ay gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, çok sevindim bu habere yaaaa, çok üzülüyodum baya bayaaaa.

Eminim eminim rahat ol bende sadece meyve yemek istiyorum doktoruma sordum sadece biraz peynirle meyve yesem diye bebeğe hiçbişey olmaz o senden bütün vitaminleri alıyor zaten hiçbi bebek anne karnında aç kalmaz dedi sadece senin depolarında azalma olur dedi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Eminim eminim rahat ol bende sadece meyve yemek istiyorum doktoruma sordum sadece biraz peynirle meyve yesem diye bebeğe hiçbişey olmaz o senden bütün vitaminleri alıyor zaten hiçbi bebek anne karnında aç kalmaz dedi sadece senin depolarında azalma olur dedi

hımmmmmmmmmmm o zaman süper, iştahım yerine gelene kadar idare eder benim oğluşum kendini. ben yine de zorliyim de kendimi.

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ne aceleniz vardı kız hemen bebek yaptınız :deli:

hayatım dedimya daha önce ben 30 yaşında evlendim direkten döndüm yani:hihi: kaybedecek zamanmı var üstelik evlendik bide 2 ay vajinismusla uğraştık yani anlayacağın topu topu 3 ay ilişki olmuştur sonra hamile kaldım 6 aydırda doktor yasakladı napalım herşey kızımız için katlanacak

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ben İzmirdeyim canım. İzmir'de bayraklıda kocaman bi bebek mağazası var Hello Baby diye. Meltem mobilya oraya ürün veriyor. 2300 TL'e aldım takımı ama hello babynin kampanyası vardı, 500 tl hediye ceki verdi o alisverise, 1800e gelmis oldu. bir de zannedersem sizin Masko gibi bi mobilya semti var burda. Karabağlar diye. yollarda bissürü mobilya mağazaları var. oraya gitmiştik. bi mobilyacı aynı takımı üretmiş, ismi bile aynı Kral odası. orda da 2300dü, eşim bi pazarlık yaptı bi pazarlık yaptı, 1800 tlye bırakmışlardı. boyle işte.

Yaaa inşallah bende bulabilirim... çok beğeniyorum o takımı...
sen nasıl memnunmusun...
bide şey sorucam çekmeceleri kapanması nasıl.şu çarpmayan tarz dimi...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
lariysacım ben dolap ve şifonyermii burdan alıorum

handede beşi siparişi verdi

gülayda bu firmanın oda takımını alıor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Yaaa inşallah bende bulabilirim... çok beğeniyorum o takımı...
sen nasıl memnunmusun...
bide şey sorucam çekmeceleri kapanması nasıl.şu çarpmayan tarz dimi...
Evet canım, bahsettigin mekanizma "blum ray". bunu teşhirde olsun olmasın bütün mobilyacılardan, bedeli karşılığında isteyebilirsiniz aklınızda olsun, aynı sistem artık dolap kapaklarında da yapılıyo zaten.
benim bebiş de 750 gr olmuş teyzeleri 4 bpyutluya da girdik amaşllah herşeyi nası net görünüyo yaaaa tarayabilirsem resmini eklicem

Oyh maşalahhhhhhhh. bekliyoruz resimleri.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben prenses modelini alıorum iki kapılı dolap ve şifonyer gülayda beyaz bir takım alıor kulpları çiçikli olan

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Ben o takıma vuruldum resmen hep ona baktım başta ama o kadar paraya da kıyamadım ya...
evet canım ya...olsun hep en iyisini istiyoruz ama...
kısmet.. :böö::böö:

Evet canım, bahsettigin mekanizma "blum ray". bunu teşhirde olsun olmasın bütün mobilyacılardan, bedeli karşılığında isteyebilirsiniz aklınızda olsun, aynı sistem artık dolap kapaklarında da yapılıyo zaten.

Cahillik işte... :cokkomik::cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar