2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizde tumbişimizi şişirdik geldik patlıyorum yaa

ya kızlar inanılmaz iştahım kapandı. resmen hamileligimin basına dondum bu anlamda. ne yesem sanki tatsııız tuzsuuuuz, hiçbişi istemiyo canım. karpus haiç. bebişimi beslicegini bilsem her öğün karpuz peynir ekmek yiycem. ama mecburen yiyorum bişiler de hiç tat almıyorum. nidendir ki yaaaa.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
ya kızlar inanılmaz iştahım kapandı. resmen hamileligimin basına dondum bu anlamda. ne yesem sanki tatsııız tuzsuuuuz, hiçbişi istemiyo canım. karpus haiç. bebişimi beslicegini bilsem her öğün karpuz peynir ekmek yiycem. ama mecburen yiyorum bişiler de hiç tat almıyorum. nidendir ki yaaaa.

yaz böyle yapıyo. iştah kesiyoo

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

mideni üşütmüş olmayasın cnm benim genelde öyle olunca iştahım kapanır. nane limon iç istersen iyi gelir. öğlen baya yedim ben ya kocagün otur otur nasıl hazmedicem bilmem yediklerimi

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
bide oğluşu tam görseydim keyfime dicek yoktu.-ciko evet 2 aşıyı atlattım sıradaki 20 haziranda dahaa inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız özgecimmm

amin canım inşallah bizim hemşire toplamda 5 e tamamlayalım ömür bıyu birdaha gerekemz dedi ama bilmiyorum yaptırsammı

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
gözünaydın canım merak etme ilk başlarda öyle olur sonra iyiki taşınmışım dersin.Allah kolaylık versin sana yardım edecek birileri umarım vardır kolay gelsinnn

kayınvalidemler gelicek bugün yardıma. taşıma şirketi tutucaz nasılsa ama yerleştirmek işi bana düşücek

hadi hayırlısı güle güle oturun cnm

amin. rabbim herkeze ewinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. tabii darısı mülk eewlerimize olsun

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
yazın en keyifli yanı ince bluz ve elbiselerden dışarı çıkmaya çalışan ayakalrın werdiği belirtiler olsa gerek. sağ tarafımda bi şişkinlik oluyo iniyoo. artık dokunmayada gerek yok resmen görünüyo yavrumun ayakları-ciko-ciko

hmd

Üye
Tepki
50
arkadaşım geçen hafta idi sanırım bi masko yapalım dedik
maskoda cami ye yakın sokaklarda bebek mobilyası satan yerler var..
bizim odamız küçük olduğu için sadece yatak ve iki kapılı gardolop fiyatı sorduk
3500 tl dedi, başka bir yer 2600 dedi, bir başkası 1900 dedi... en ucuzu çilek beşik ve iki kapılı dolap 1700 e yakın bir şeydi.... bahsettiğim fiyatlar sadece yatak ve iki kalıpı dolap ekstraları yok yani:sinifsinif:

hmd

Üye
Tepki
50
biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
mideni üşütmüş olmayasın cnm benim genelde öyle olunca iştahım kapanır. nane limon iç istersen iyi gelir. öğlen baya yedim ben ya kocagün otur otur nasıl hazmedicem bilmem yediklerimi
üşütmedim ama beeeeen,doktora sorucam bakalım ne dicek.
yazın en keyifli yanı ince bluz ve elbiselerden dışarı çıkmaya çalışan ayakalrın werdiği belirtiler olsa gerek. sağ tarafımda bi şişkinlik oluyo iniyoo. artık dokunmayada gerek yok resmen görünüyo yavrumun ayakları-ciko-ciko
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet, yamuluyo göbegim 1-2 gündür.

arkadaşım geçen hafta idi sanırım bi masko yapalım dedik
maskoda cami ye yakın sokaklarda bebek mobilyası satan yerler var..
bizim odamız küçük olduğu için sadece yatak ve iki kapılı gardolop fiyatı sorduk
3500 tl dedi, başka bir yer 2600 dedi, bir başkası 1900 dedi... en ucuzu çilek beşik ve iki kapılı dolap 1700 e yakın bir şeydi.... bahsettiğim fiyatlar sadece yatak ve iki kalıpı dolap ekstraları yok yani:sinifsinif:
oooo çok pahalu fiyatlaaaaaaaaar.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız:hihi:

E süpermiiiiiş, ellerine sağlık şimdiden. atölyesi mi var, nasıl kesçek biççek o kadar şeyi?

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde

mümkün değil canım, hatta özel imalat olduğu icin fazla para bile alırlar.

hmd

Üye
Tepki
50
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde[/QUOT

tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde[/QUOT

tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor

çok iyi valla. herşey ateş pahası ya. bebek eşyalrı 2 katı fiyata birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar