arslananası
Aktif Üye
ew bulduk nihayet taşınıyoruz. öff içim buruk. halbuki taşınmak istiyodum o ewden. nolduki şimdi
bizde tumbişimizi şişirdik geldik patlıyorum yaa
ew bulduk nihayet taşınıyoruz. öff içim buruk. halbuki taşınmak istiyodum o ewden. nolduki şimdi
ya kızlar inanılmaz iştahım kapandı. resmen hamileligimin basına dondum bu anlamda. ne yesem sanki tatsııız tuzsuuuuz, hiçbişi istemiyo canım. karpus haiç. bebişimi beslicegini bilsem her öğün karpuz peynir ekmek yiycem. ama mecburen yiyorum bişiler de hiç tat almıyorum. nidendir ki yaaaa.
ya kızlar inanılmaz iştahım kapandı. resmen hamileligimin basına dondum bu anlamda. ne yesem sanki tatsııız tuzsuuuuz, hiçbişi istemiyo canım. karpus haiç. bebişimi beslicegini bilsem her öğün karpuz peynir ekmek yiycem. ama mecburen yiyorum bişiler de hiç tat almıyorum. nidendir ki yaaaa.
bide oğluşu tam görseydim keyfime dicek yoktu.-ciko evet 2 aşıyı atlattım sıradaki 20 haziranda dahaa inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız özgecimmm
çok sevindim canım, Allah içinize sindirsin bakalım.
gözünaydın canım merak etme ilk başlarda öyle olur sonra iyiki taşınmışım dersin.Allah kolaylık versin sana yardım edecek birileri umarım vardır kolay gelsinnn
hadi hayırlısı güle güle oturun cnm
üşütmedim ama beeeeen,doktora sorucam bakalım ne dicek.mideni üşütmüş olmayasın cnm benim genelde öyle olunca iştahım kapanır. nane limon iç istersen iyi gelir. öğlen baya yedim ben ya kocagün otur otur nasıl hazmedicem bilmem yediklerimi
eveeeeeeeeeeeeeeeeeet, yamuluyo göbegim 1-2 gündür.yazın en keyifli yanı ince bluz ve elbiselerden dışarı çıkmaya çalışan ayakalrın werdiği belirtiler olsa gerek. sağ tarafımda bi şişkinlik oluyo iniyoo. artık dokunmayada gerek yok resmen görünüyo yavrumun ayakları-ciko-ciko
oooo çok pahalu fiyatlaaaaaaaaar.arkadaşım geçen hafta idi sanırım bi masko yapalım dedik
maskoda cami ye yakın sokaklarda bebek mobilyası satan yerler var..
bizim odamız küçük olduğu için sadece yatak ve iki kapılı gardolop fiyatı sorduk
3500 tl dedi, başka bir yer 2600 dedi, bir başkası 1900 dedi... en ucuzu çilek beşik ve iki kapılı dolap 1700 e yakın bir şeydi.... bahsettiğim fiyatlar sadece yatak ve iki kalıpı dolap ekstraları yok yani:sinifsinif:
biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız
biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde[/QUOT
tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor
mümkün değil canım, hatta özel imalat olduğu icin fazla para bile alırlar.
süper. mobilya atölyeleri var. imalathane. modelleri götürün onlaraa sorun kaça yaparsınız diye bence yarı yarıya fiyat düşücek. eşimin dayısı mobilyacı imalathanesi var. ilerde çocuk odasını kesin ona yaptırıcazz bizde[/QUOT
tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor
çok iyi valla. herşey ateş pahası ya. bebek eşyalrı 2 katı fiyata birde