tahtaları satan yerlerin cnc tezgahları var zaten
ölçülerini verince kesip biçim veriyorlar.. eve gelip vidalıyoruz sadece. neredeyse yarı fiyatına mal oluyor.. 650 lira olan beşik 300 e falan mal olur yani
önemli olan ölçüyü milimetrik tam olarak vermek yoksa hata affolmuyor... evde birkaç delik açıyoruz o kadar bir toz pislik oluyor
bizim burda yapılıyor. hatta ünlü firmaların mobilyalarıın aynısı yapılıyo. hatta daha sağlamını ucuza mall ediyosun.
Kardeşim yiğenimin kalp atışlarını dinlemeye gitti haber bekliyorum
çok iyi valla, kolay gelsin o zaman, tozu pisligi bişi degil zaten süpürürsün gider, önemli olan ucuza mal edebilmek.
şehir farkı heralde canım, burda mobilyacıda seri iş yaptırmıcaksan yanından bile geçilmez. çok pahalıya çıkarırlar,
Ay hadi bakalım yi haberlerle dönsün de kardeşin de girsin aramıza. gelse ya foruma neden gelmiyooooo.
mehtapçım ne güzel yaa bizde ne heyecanlıydık o günlerde yaa
arkadaşım geçen hafta idi sanırım bi masko yapalım dedik
maskoda cami ye yakın sokaklarda bebek mobilyası satan yerler var..
bizim odamız küçük olduğu için sadece yatak ve iki kapılı gardolop fiyatı sorduk
3500 tl dedi, başka bir yer 2600 dedi, bir başkası 1900 dedi... en ucuzu çilek beşik ve iki kapılı dolap 1700 e yakın bir şeydi.... bahsettiğim fiyatlar sadece yatak ve iki kalıpı dolap ekstraları yok yani:sinifsinif:
eşimde bu hafta ilk defa gidelim bir masko ya bakalım.dedi...biz sadece fikir olsun diye gezdik pek alıcı değildik yani.... benim eşim yapacak yatak ve dolabını odamıza göre... hobi olarak böyle tahta işler yapmayı seviyorda kendileri...
dün de gittik istikbalden 70*130 bebek yatağı aldık artık ölçü çıkarıp yapmaya başlayacak mobilyalarımızı babamız
eşimde bu hafta ilk defa gidelim bir masko ya bakalım.dedi...
ilk önce bu akşam ikea ya bakalım dedi...
demek masko çok pahalı.... üff ya.. beğendiğim mobilya meltem mobilyada kral bebek odası... internet sitesinde var.bakabilirsiniz...
ama fiyatı 2870 tl felan....
bilmiyorum çok pahalı ya...
yaa ces iştahsızlık demmişsinde bende tokluk hissimi arar oldum doyamıorum ya ve beynim sadece yemeğe çalışıor hım bunu yiyorum peki bundan sonra ne yesem diorum ya
ben 1800 TL'ye aldım aynı takımı.
yok cnm öle şeyler getirmeyin aklınızı 3 ay bitsin diye ilşkiyasağı koymuştur daha yeni yerleşior orayaa bebiş
Nerden aldın....
doktoru dutmul kalp atışlarını ama kardeşim ben duyamadım dedi, ağır kaldırma ilişki yasak falan demiş ilk gittiğinde böyle şeyler söylememişti acaba diyor düşük tehlikesi var kızlar
Anladım canım yaaa, ikimizin de durumu kötü desene. yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. sen hürremin hamile haline benzedin heralde. o da homunu homunu yiyo ya hamiş oluncaya kendime bişi yetiştiremiorumm ces şikyet ettiğim konu o
doktoru dutmul kalp atışlarını ama kardeşim ben duyamadım dedi, ağır kaldırma ilişki yasak falan demiş ilk gittiğinde böyle şeyler söylememişti acaba diyor düşük tehlikesi var kızlar