2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
yok be okadar da değil doktor iyice kafayı dayamıyor hem bunlar normal şeyler

benim 3 arkadaşta sezeryanla oldu taktılar onlara. sonda yı çıkarınca çişini yaparken acıyo diyolardı:sinifsinif: birde normal doğumda doğum sırasında büyük tuvaletin gelmiş gibi bi his oluyomuş. ebelerde yap yapabiliyosan diyolarmış. anlıyolarmış bebek iyice aşağı iniyo diye

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ama o normal doğum meloş sezeryanda takıoarlar normalde zaten takamazlarıki
tabi canım
benim 3 arkadaşta sezeryanla oldu taktılar onlara. sonda yı çıkarınca çişini yaparken acıyo diyolardı:sinifsinif: birde normal doğumda doğum sırasında büyük tuvaletin gelmiş gibi bi his oluyomuş. ebelerde yap yapabiliyosan diyolarmış. anlıyolarmış bebek iyice aşağı iniyo diye

anlamıyorsun zaten deniz o zorlama anında belki de yaptım bilmiyorum ama hissetmiyorsun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Allahtan normal dogum oncesi lavman yapılıyo, ykosa millet patır patır _ıçıcak :)

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

Kızlar ya çok utanç verici ama madem herşeyi konuşuyoruz.
bende kızımı normal doğum yaptım ya işte o zaman doğum esnasında büyük tuvaletimi yaptım aman ne utandım doğum sancımamı yanayım ne yapayım bilemedim. :eek:ys:
Fakat doktorum ve ebe anladı utandığımı kasma bunlar normal dediler :zuzu:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
bende kızımı normal doğum yaptım ya işte o zaman doğum esnasında büyük tuvaletimi yaptım aman ne utandım doğum sancımamı yanayım ne yapayım bilemedim. :eek:ys:

utanacak bişey değil ya.sonuçta elinde olan bişey değil. bakalım doğum sonrasında doğumda başımıza gelenleri anlatırken biz neler yapıcaz ne badireler atlatıcaz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Hehehe canım kusura bakmada lavman da yapsalar işe yaramıyor.
Ben yapacağımı yapmıştım öhöööööö :eek:ys:
gerçekten lavman bile temizlemiyo mu yine mi yapıyosun ? bunu duymamıştım bak. neyse utancak bişi yok gerçekten, insanın başına neler neler geliyo, herşey insanlar için sonuçta de mi ama, doktorlar da alışıktır bu durumlara.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
günaydın canlarımmmmm :ask::ask::ask:

allah şifa versin dünürüm. hiç bişicikler olmıycak bak gör..
dün bende öğleden sonra izin aldım kaçtım.
ay eve gidipte ne görim..
adam bebek odasındaki herşeyi toparlamış. yatak odasının şeklini değişmiş. heryerii temizlemiş.
ev çiçek gibi ... ayyy mikemmel bi kocam var yauuuu :utan::utan::utan:
(maşşaallah..) :huhuu:

maşallah maşallah tebrik ediyorum eşini canım

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
Günaydın Kızlar

dün izin aldım eve gittim sizlerede haber veremedim bütün gün uyudum nerdeyse parça parça ama hala halim yok galiba bahar çarptı birde dedem bugün anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum.

inşallah iyi olcak deden canım allah acil şifalar versin inşallah

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
gerçekten lavman bile temizlemiyo mu yine mi yapıyosun ? bunu duymamıştım bak. neyse utancak bişi yok gerçekten, insanın başına neler neler geliyo, herşey insanlar için sonuçta de mi ama, doktorlar da alışıktır bu durumlara.

Benim lavmanımı saat 12:30 gibi yaptılar ben doğumu 17:15 te yaptım acaba ondanmı oldu bilmiyorumda olan oldu yani :deli:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
merhaba güzel hamişler geçmişi okudum ve geldim eskden çok zorlanırdım ama şimdi hemen bitiyor hepinizde olan uyku problemi bendede var çok uyanıyorum bide sola yatmaktan sol tarafım uyuşuyor üstümüde çok açıyorum...daha 3 ay var Allah kolaylık versin bütün derdimiz bu olsun inş..

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

kızlar ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum ama bakalım maddi durum ne gösterecek şuan pek parlak deil. inş. doğuma kadar toparlarız. ssk anlaşması var sezeryan ne kadardır acaba telefon açsam söylerlermi
ara sor cnm sonrada git eşinle pazarlık yap biz öle yaptık kağıtta aldık imzalı

ahahah ayy yazık bu dr lara yaaaa ama normaldir lavman saatinle doğum arasında baya zaman var bişi yememiş olsanda okdr zorlamaya çıkmıştır

aklıma lehale geldi o eşinin kuzenine doğum yaptırcak ya normal olursa ve bırakırsa oaraya ahahahaha ssüper olur ya ömür boyu dillere destan olur:3:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar