yok be okadar da değil doktor iyice kafayı dayamıyor hem bunlar normal şeyler
tabi canımama o normal doğum meloş sezeryanda takıoarlar normalde zaten takamazlarıki
benim 3 arkadaşta sezeryanla oldu taktılar onlara. sonda yı çıkarınca çişini yaparken acıyo diyolardı:sinifsinif: birde normal doğumda doğum sırasında büyük tuvaletin gelmiş gibi bi his oluyomuş. ebelerde yap yapabiliyosan diyolarmış. anlıyolarmış bebek iyice aşağı iniyo diye
Ohoooo(( Moralmen çöktüm
))
benim 3 arkadaşta sezeryanla oldu taktılar onlara. sonda yı çıkarınca çişini yaparken acıyo diyolardı:sinifsinif: birde normal doğumda doğum sırasında büyük tuvaletin gelmiş gibi bi his oluyomuş. ebelerde yap yapabiliyosan diyolarmış. anlıyolarmış bebek iyice aşağı iniyo diye
ama onlar büyük meliisssys:
ys:
ys:
:dertli::dertli:
Allahtan normal dogum oncesi lavman yapılıyo, ykosa millet patır patır _ıçıcak
cuma son gün inciiiii:ilknur:
Kızlar ya çok utanç verici ama madem herşeyi konuşuyoruz.
bende kızımı normal doğum yaptım ya işte o zaman doğum esnasında büyük tuvaletimi yaptım aman ne utandım doğum sancımamı yanayım ne yapayım bilemedim.ys:
Fakat doktorum ve ebe anladı utandığımı kasma bunlar normal dediler :zuzu:
sen hiçmi olmadın tetanoz. ssenle aramızda 1 hafta var ben 1. dozu oldumm çoktan
bende kızımı normal doğum yaptım ya işte o zaman doğum esnasında büyük tuvaletimi yaptım aman ne utandım doğum sancımamı yanayım ne yapayım bilemedim.ys:
gerçekten lavman bile temizlemiyo mu yine mi yapıyosun ? bunu duymamıştım bak. neyse utancak bişi yok gerçekten, insanın başına neler neler geliyo, herşey insanlar için sonuçta de mi ama, doktorlar da alışıktır bu durumlara.Hehehe canım kusura bakmada lavman da yapsalar işe yaramıyor.
Ben yapacağımı yapmıştım öhööööööys:
günaydın canlarımmmmm :ask::ask::ask:
allah şifa versin dünürüm. hiç bişicikler olmıycak bak gör..
dün bende öğleden sonra izin aldım kaçtım.
ay eve gidipte ne görim..
adam bebek odasındaki herşeyi toparlamış. yatak odasının şeklini değişmiş. heryerii temizlemiş.
ev çiçek gibi ... ayyy mikemmel bi kocam var yauuuu
(maşşaallah..)
Günaydın Kızlar
dün izin aldım eve gittim sizlerede haber veremedim bütün gün uyudum nerdeyse parça parça ama hala halim yok galiba bahar çarptı birde dedem bugün anjiyo olacak dualarınızı bekliyorum.
:dertli:yok daha olmadımm cumaya kadar kaçıcamm:zopa::zopa:
gerçekten lavman bile temizlemiyo mu yine mi yapıyosun ? bunu duymamıştım bak. neyse utancak bişi yok gerçekten, insanın başına neler neler geliyo, herşey insanlar için sonuçta de mi ama, doktorlar da alışıktır bu durumlara.
ara sor cnm sonrada git eşinle pazarlık yap biz öle yaptık kağıtta aldık imzalıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
kızlar ben bu hastanede doğum yapmak istiyorum ama bakalım maddi durum ne gösterecek şuan pek parlak deil. inş. doğuma kadar toparlarız. ssk anlaşması var sezeryan ne kadardır acaba telefon açsam söylerlermi
Kızlar eğer sorulduysa bile geçmişi okumadığım için beni affedin...Masko da bebek odaları ne kadar soran giden var mı? Büyüyen beşik ve şifonyer almak istiyorum